YeeeY!

Nu är det bara en kvart till nya desperate housewives säsongen, jag är happy face! =D

peace

Får inte nog

Kan inte sluta lyssna på låten, även fast jag inte fattar allt dom sjunger så börjar jag nästan gråta för den är så fin och man blir liksom lugn av den, Kärlek ! <3


Standing soldier - Demarco

Designen

Bloggen är under ombyggnad, jag slänger in en tillfällig bakgrund för jag är så trött på min vita. Men ni får ursäkta röran sålänge

Löööv it!

Jag bara älskar dom här två låtarna ! Det är helt underbart med inslagen med violer och grejer, GRYMMA LÅTAR helt enkelt !

 
Im'ma shine- Youngbloodz


Show me tha money - Petey Pablo

Vanliga tråkiga tisdag

Skolan va lika tråkig som den alltid är på Tisdagar, jag förstår inte varför men Tisdagar är BLÄBLÄBLÄ! Men nu är det inte så länge kvar tills det är prao! WIIIIE! Ska bli jätte kul faktist. Jag och Pankan har bestämt att vi ska satsa på matkrig, haha fast det är nog inte världens bästa idé om man tänker efter. Så vecka 42-43 är det prao sen kommer det efterlängtade höst lovet, underbart! Känns som om det var en evighet sen det var sommar lov!
Efter skolan va jag och pappa till DinSyn och skulle byta mina låne glasögon till några egna, jag stod hur länge som helst och provade massa olika bågar men jag kunde verkligen inte bestämma mig, så jag fick med mig dom två som jag gillade mest hem så jag kan prova lite då och då och kolla vilken jag trivs bäst i. Jag ska ta kort på dom och lägga in på bloggen så får ni säga sen vilka ni tycker.

vill haaa!!

Jag har hittat en lägenhet som jag vill haaa! Jag bara måste ha den! Ska ringa mamma senare ikväll och säga att hon måste åka och titta på den åt mig. Vad tycker ni om den?
http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3IDQTT0C535253VV

Boooring!

Bara för jag har sjuuuukt tråkigt just nu, borde egentligen sätta mig med läxor som jag ligger efter med men jag orkar verkligen inte.

3 tv-serier:
- Prison break
- Desperate housewives
- One Tree Hill

3 filmer:
- Step up 2
- Green street hooligans
- 8 mile

3 böcker:
läser typ aldrig

3 saker jag gör när jag kommer hem:
- Dansa
- Kompisar
- Data

3 djur:
- Hund
- Katt
- Orm

3 Artister,Band:
- Danish
- Organism 12
- Fatman scoop

3 Låtar:
- Le parkour, afasi & filthy
- Repa skivan, Petter
- show me tha money, petey pablo

3 kändisar:
- Channing Tatum
- Wentworth Miller
- Chad Micheal Murray

3 lag:

- Liverpool
- Aik
-


Flytta?

Jag funderar grovt på att flytta tillbaka till Borlänge när jag börjar gymnasiet. Men det blir nog inte att bo hemma hos mamma utan jag tar nog och skaffar mig egen lägenhet då, och jag har fått världens bästa erbjudande på lägenhet så jag är grymt sugen. Om jag flyttar blir det nog att gå HR på hushagen eller så blir det MP på haga, men jag har inte ens riktigt tagit ett beslut om jag ska flytta. Det finns väldigt många faktorer som gör att jag vill flytta men det finns även sånna som gör att jag tvekar. Aah men jag ska inte skynda på nått, utan jag ska ta det lugnt nu och ta den tid jag behöver för att bestämma mig, det måste ju verkligen kännas bra innan man fattar ett beslut.

Peace

Ingen skola för min del

Imorse så vaknade jag med huvudvärk som hette duga! Så för min del blev det att stanna hemma. Har fortfarande huvudvärk så jag skriver lite senare för nu ska jag gå och göra en kopp te, ta en alvedon och krypa neri sängen och kolla film.

Peace


Back home

Är hemma i Stockholm nu, men jag är suuuper trött så det blir nog att gå och lägga mig nu.. orkar verkligen inte skriva just nu.

Peace

Linda med minnet!

Anledningen till att jag inte skrivit i bloggen som jag loovade är för att jag har världens sämsta minne! Det är nämligen så att mamma och hennes sambo är nästan aldrig hemma utan är always ute i lokalerna där dom håller till med sitt företag, så då tycker dom att vi inte har någon anledning till att ha internet hemma eftersom dom gör allt på kontoret i deras lokal. Men så jag har en laptop och har även fått ett sånt där mobil bredband till den av mamma så jag kan ha den på tåg resorna och när jag är hemma hos dom. Men smart som jag är så kommer jag ihåg att packa ner laptopen men såklaaart så glömmer jag det mobila bredbandet! SUCK!
Men jag har ändå haft fullt upp så det är ingen skada skedd.
I fredags så var det tänkt att jag skulle till min kära vän Knabe på fest, men eftersom jag drog på mig en hjärnskakning så kändes inte det som en jätte bra idé, men vi hade ändå sagt att jag skulle upp en sväng och kolla på hans nya lägenhet. Så bebis kom och mötte mig vid tåget och vi drog hem till han och han visa mig lägenheten. Och där uppe var festen redan igång för fulla muggar. Men sen så drog jag, mamma och hennes sambo och käkade på resturang, men när jag satt där tänkte jag bara på hur kul det skulle va och parta lite med Knoobie Boobie eftersom det var ett tag sen vi träffades, så jag bestämde mig för att åka dit ändå. Det var super kul ända tills några fjortisar kom dit och kollade snett på allt och alla. Då vart jag skit sur och jag och en annan tjej skickade ut dom, vilket inte var något problem för Knabe.
Sen igår så var jag med Jonte <3. Han följde med mig och kolla på tapeter till mitt rum först och sen drog vi hem till mig och kolla film och grejer. Myys!
Nu måste jag gå och göra klart en skriv uppgift som skulle vara inne förra veckan. Skriver ikväll när jag kommit hem.

Peace

home from school

Imorse när jag vaknade hade jag fortfarande huvudvärk även fast jag tog några alvedon precis innan jag skulle gå och lägga mig och jag kände mig ganska omtummlad, så jag tog beslutet att skippa skolan och sova lite mer och se om huvudvärken försvann.
Nu när jag vaknade några timmar senare så var det ingen skillnad, jag har fortfarande ont i huvudet och känner mig lite borta, jag vet inte hur jag ska förklara det där med borta men ni som har haft hjärnskakning förstår nog vad jag menar.
Iallafall.. skol dm igår gick väll lite si så där, vi vann första matchen men förlorade andra. Och oj vad alla va förbannade på det andra laget vi mötte, dom betedde sig såå osportsligt! Ursäkta mitt ord språk men jävla omogna idioter! Så fort nån dribblade förbi en av våra spelare så gick alla av dom och sa Lekstuga!, men sen när dom försökte dribbla förbi oss men blev av med bollen, då stod dom där och sa ingenting och bara såg dumma ut. det va kuuul! Haha.

Skriver mer sen för nu ska jag packa inför resan upp till dalarna.

Peace

hjärnskakning

Jag blev sprakad i huvudet idag så jag har hjärnskakning, så jag känner inte sådär jätte mkt för att skriva. Vill bara gå och lägga mig och sova för tillfället. Jag tar och slänger in ett inlägg imorgon istället, de blir nog bättre tror jag.

Peace

Con gratz farfar!

Nu blir det att åka till farfar och farmor och äta middag, för en viss farfar har fyllt år idag =) GRATTIIIS!
Hinner inte skriva mer nu, blir ett inlägg sen när jag kommer hem istället. Puss på er<3

myys!

Idag var jag ledig som sagt, så jag kom vell upp runt klockan 11. Hej jag älskar sov mornar! Sen vid 2 tiden ringde jag farmor och frågade om vi skulle ut på promenad så jag kunde passa på att fota lite natur bilder, och självklart så ville hon de, vi va ute i hela 1 och en ½ timme. Det var super mysigt, min farmor är underbar! <3
Sen när jag kom hem så drog jag och pappa ut med båten och jag åkte vatten skidor. Det va 14 grader i vattnet, sköööönt! När jag hoppade i trodde jag seriöst att jag skulle dö, det kändes som kylskåps kallt vatten! Då förstår ni nog hur kallt de va. Usch! Men kul va det! Åkte i typ 1 timme, sen kände jag att min rygg inte ville vara med längre så då var det bara att ge upp.

Trööött!

Orkar inte skriva så långt inlägg, jag är helt sjuuukt trött, använde verkligen all min energi på dansen idag.
Men imorgon har vi studie dag, UNDERBART! Jag är happy face! =)
Nej nu blir det att gå och lägga sig och kolla film eller nått, för som sagt; trött.

en snabbis

Idag är en sån där dag som inte är bra. Jag känner mig sur på allt och alla just nu, vill bara gå och gräva ner mig under en sten eller nått. Men anyway. Nu ska jag fixa iordning lite käk sen ska jag dra på dansen, så det blir det kort inlagg idag. Puss på er <3

one more

Idag har gått riktigt långsamt! Var på bak lucke loppis med farmor ett tag idag, det dög väll.. men det var väldigt segt.
Oj juste! På tal om nått helt annat, JAG SKA FÅ EN TILL BEBBIIIS! =D alltså en valp. Det blir en Australien Shepherd eller en Chihuahua, och det blir nog ingen hane utan en tik eftersom våran rottis hane går bättre ihop med tikar än andra hanar. Men jag har ingen aning om vad den ska heta.. Nån som har något bra förslag?

ung08

Gissa vad jag har gjort?! Jo jag har vunnit en ung08 t-shirt! Ofta man gör det? Hur stor är chansen liksom? Man skulle bara svara på världens lättaste fråga, och sen skulle dom lotta ut typ 20 stycken som vann. Och jag blev en av dom? OFTA?! Jag vinner ALDRIG grejjer på lotteri och sånna saker, så nu fick jag ett mejl och dom bah *Gratis du har vunnit en ung08 tröja!* Man bah *? =O*. Så nu står man med på sidan att man är en av vinnarna och hela köret, de ni!


Dumma knä!

Ikväll blir också hemma kväll precis som igår, pga mitt knasiga knä! </3 Jag blir så saaad! Tur att det finns bra musik iallafall!
Jag bara ääälskar den här låten! Så underbar.



 



1990 nånting - Afasi & Filthy ft Snook

Go for a ride

Vaknade för inte så jätte länge sen, och vad kan få en att vakna till mer än när pappa kommer och säger att han funderar på att åka en repa med båten och frågar om jag ska med? Jag vart happy face! Så jag ska nog ta med kameran på samma gång och fota en massa slutet av sommaren/början på hösten bilder ! =)
Pappa säger att han funderar på att fiska lite också, men naej de vet jag inte om jag vill. Jag tycker det är hemskt! Tänk er själv om nån skulle ge er nån god mat och så när ni tar en tugga av den så sitter det en krok i munnen på er, och sen ska någon dessutom bryta nacken av er? Usch vad hemskt!
Om pappa ska fiska så kommer jag nog hoppa i land och fota som sagt.
Nej nu måste jag kila och fixa mig lite grann. Puss på er <3

.

Another night goes by without sleeping
Cause I know I wont wake up next to you

<3


Gonatt och sov gott!

Nu ska jag verkligen gå och lägga mig, jag är sjuuukt trött! Somnade i soffan vid 10 sen vaknade jag av att pappa och farmor hade världens disskution vid matbordet om en viss sak som vi nog inte ska ta upp, för vissa kan ta det på fel sätt. Men ja iallafall.. En timme innan kom jag och pappa på att det inte var så lång tid innan farmor och farfar skulle komma, så vi satte igång och göra maten i en väldans fart. Eller jag gjorde maten och pappa damsög och snabb städade huset.
På menyn stod det hemma gjord potatis mos och lax á la Linda, och hemma gjord panna kotta *stavning?*. Jag tror det var ett bra val av mat för farmor kunde inte sluta tjata om hur duktig jag var på att laga mat och otroligt gott det var =) Haha underbara lilla farmor<3
Sen vid 10 tiden såg jag min lilla kisse som låg i soffan och sov alldeles själv, då tyckte jag lite synd om henne så jag joina! Va inte tänkt att jag skulle sova utan bara ligga och mysa lite med henne, men det blir nästan aldrig som man trott.

Hemma kväll

Idag blir det att vara hemma och ta det lugnt och vila knät, att dra ut och festa känns inte som världens bästa ide just nu med tanke på mitt knä.
Och pappa har bjudit hit farmor och farfar på middag, så det blir att sitta och vara social med dom. Men det kommer nog bli trevligt =)

Stickat

Stickat i alla former är super inne i höst, så som till vardag till fest.
En stickad cocktail klänning, det är det nog inte många som tror att man kan ha, men det skulle helt klart funka hösten 2008. Eller varför inte ha en stickad väska när man går på fest? Funkar också perfekt!
Men när ni använder stickat kom då ihåg att det är häftigt att använda grova material med tunna, till exempel en tjock stickad lång tröja och dra på er ett par svarta leggings under.

 
249 :-                                                   299:-
Båda tröjorna är från Ellos.se


Ge mig fruktsallad?

Jag vaknade precis för andra gången nu.Jag känner mig inte speciellt pigg om jag säger så, menmen så kan det vara ibland.
Jag funderar på att göra mig en god frukt sallad och sen lägga mig i soffan och glo på en film, problemet är bara att jag har kollat på alla våra filmer säkert 3 gånger minst. Så jag börjar bli trött på dom nu. Nån som vet en bra film som ni tycker jag ska ta mig tid och titta på?

ufff!

Vaknade nyss av att mobilens alarm ringde, men jag vaknade med en dunkande känsla i knät och jag har knappt kunna sova inatt pga att jag vaknat hela tiden för att jag böjt knät eller lagt det i positioner som gjort skit ont, så då har jag vaknat.. och det är inte bara några gånger det har hänt. Uffff säger jag bara! Men så jag gick upp till pappa och väckte han och sa som de va, och det är tur att han är förstående.. för jag hade varit så arg och grinig och ändå inte kunnat ta in nått på lektionerna, så det känns som en bättre idé att vara hemma och vila upp knät! Nej nu ska jag gå och ta en alvedon och sen ska jag gå och lägga mig igen! Puss på er<3

mah bed <3

Nu ska jag ta och krypa ner i min stora mjuuka säng, guuud så skönt! Jag har längtat efter det hela dagen verkligen!
Sitter här och verkligen kämpar för att ögonlocken inte ska åka ihop, har inte kunnat gå och lägga mig tidigare pga att jag har pluggat och städat och så vill jag inte vända mitt dygn eller så. Men nej, nu blir de att gå och sussa. Puss på er! <3

Överrasknings fest

Jag kom precis på att jag aldrig berättade om våran lilla överrasknings fest som vi hade för våra kompis Olivia som fyllde 15 förra veckan.
Nästan alla tjejerna drog hem till Marcus efter skolan och började fixa allt, mat,present och fixa oss också för den delen. Alla förutom Helena,Ida, Elin och Marcus hade kommit med ursäkter att dom inte kunde komma, så Olivia trodde att det dom bara skulle bli fem som åt middag och sen dra iväg på fest, men så vart det ju iiinte! När Marcus fick sms av Olivia att hon snart var där sprang alla vi som egentligen inte skulle vara där in i vardags rummet och vart *knäpp tysta*, haha vi fick anstänga oss som bara den för att inte börja as garva!
Sen hör man hur Olivia kommer in i hallen och Marcus säger * Kom olivia nu ska vi leka en leek! Men jag måste hålla för dina ögon* Olivia-*neej sluta! HAHA ni kommer gör nått jätte taskigt!!* Men till sluta kommer Marcus in i vardagsrummet med händerna för ögonen på Olivia och alla ställer sig upp och sjunger *ja må hon leeva!* högt som bara faan! Haha Ni skulle ha sett hennes min! <3
Sen blev det god middag som Elin N hade lagat, sen blev det party =)
Nu kommer bilderna också;

                  
    

Klicka på bilderna för större format

du är underbar!

Jag saknar min Pankan sjuuuuukt mycket! Vi måste träffas snart vännen! <3

IM aliiive!

Jag sprang aldrig på någon björn idag! YEEEY! Ni fattar inte hur glad jag är över att jag fortfarande lever, jag är typ happy face! Lisa och Olivia va snälla och vänta in mig så jag sprang med dom, men sen lackade mitt knä toootalt! Så vi fick gå resten av vägen vilket gjorde att vi inte kom i tid, men vi hittade alla kontroller iallafall! Good work girls. Men tillbaka till mitt knä, när jag kom till skolan gick jag och kollade om skol syster var där, men som alltid när man gör illa sig så är hon på annat håll. Så jag gick till vår rektor och bad henne om nykel iin dit, och eftersom hon diggar mig så fick jag låna nykel och gå och hämta kryckor. Så nu hoppar jag runt på kryckor.. skiit kul! INTE! Ont i knä plus kryckor betyder också att det inte blir någon dans ikväll, buhuuu! Så nu är jag inte happy face längre, utan sad face. =(


Veckans låt!


<3

Underbar text! Älskar den verkligen.

Ryan Cabrera - It's you

Another night goes by without sleeping
cause I know I wont wake up next to you
another life goes by without dreaming
and I cant help but think that mine will too

I'm standing before you
this label on my head
I'm pleading before you for you to understand
baby its you
when I look up in the sky I see you
and then I turn and close my eyes and its you
and when im sitting all alone in my room
everything reminds me of you

The time is slow and I am sinking
into a hole blackened with lies
and though I made it myself you stand watching
as my life passes me by

I'm standing before you
this label on my head
I'm pleading before you for you to understand
how much I adore you
I'll be there till the end
when everything falls down
will you hold my hand?

baby its you
when I look up in the sky I see you
and then I turn and close my eyes and its you
and when im sitting all alone in my room
everything reminds me of you

Springa på en björn?

OMG imorgon ska vi orientera! Jag viiiilll iiinteee! Jag är jätte rädd för skogen och jag lovar er att jag kommer springa rakt in i en björn eller nått som kommer vilja döda mig, eller så kommer nån av mina klass kamrater få ett bett av nått konstigt djur som kommer göra dom till galna mördare eller nått så dom kommer springa efter mig och jaga mig med en stor köks kniv eller nått! Usch, rädda mig? Tror jag ska lösa problemet genom att springa som bara f*n så jag får det överstökat. Känner inte för att komma med någon bra ursäkt att jag är sjuk eller nått sånt, för jag satsar ju verkligen på MVG i gymnastik. Ni får allihopa hålla tummarna att jag inte blir uppäten av en björn!

im goood!

Jag har varit skit duktig idag och jobbat ikapp i matten, låg efter ungefär 100 tal! Men nu har jag fått tillbaka mitt internet för pappa tyckte jag va skit duktig som kämpade på och äntligen är ikapp. Yeey!

Dataförbud

Jag har skaffat mig dataförbud.. igen! -.-


only for you

Låten är till Olivia <3 Grattis babe nu är du inte fjortis längre.. eller ja, de kan man väll ha olika uppfattningar om ;) Haha <3


underbart <3

Igår va sköööjj! men jag ska sova lite nu för jag är jääätte trött! Men jag skriver och berättar senare ikväll

<3

igår <3 och ikväll!

berättar snart om igår ! Kul hade jag iallafall! men måste duscha först, så får vi se om jag har tid att berätta idag eller om det blir imorgon, för jag ska iväg till Olivia och hjälpa henne fixa allt inför ikväll =) men see yah all soon!


Bra jobbat, Linda!!

Idag blev det att åka till Solna med sötnosarna Ida, Helle, Norberg och Marcus. Köpte det jag behövde till imorgon, men när jag och Helle sprang iväg och käkade på McDonalds så gissa vad som hände?! Självklart glömde jag grejjerna där när Helle skrek *shiit vad mycket klockan e, vi måste typ dra nuu!* så jag drog åt mig väskan och vi skyndade till tuben. Men så klart så kom jag inte på det förens jag stod och böt om innan dansen! Suuck säger jag bara! Så nu har jag slösat bort en massa pengar på nått som nån annan antagligen kommer använda, kuul! Oerhört kul!
Dansen gick för övrigt super! Inte världens roligaste låt och koreografi kanske.. men men det funkar ! =)
Nu måste jag gå och göra klart min matte läxa som egentligen skulle lämnas in idag. Puss på er!

wonderful day

Morgon dagen kommer bli PERFEKT! Aa om man räknar bort skolan då.. men jag och min underbara vän Elin ska in till stan och shoppa, usch vad jag älskar henne! Du betyder mest gumman! Sen blir det att dansa.. YIIPPIIE! Kan inte bli bättre! Tror jag ska gå och lägga mig snart så det blir imorgon snabbare. Haha.


Ny design!

Som ni ser så har jag gjort en ny design. Ska börja på en bättre, bara de att jag har inte tid just nu.. massa läxor och en massa dans för tillfället, men så jag slängde bara ihop nått nu. Men som sagt, snart kommer en snyggare! =)

Jag måste förövrigt bara säga att Sadim är en dum mobbare ;(

kärlek <3

Eftersom ni är här kan ni lika gärna lyssna på den här underbara låten samtidigt ! =)


plugg,plugg och åter plugg

uuusch vad många läxor jag har till imorgon, kommer nog ta hela kvällen. Men så går det när man inte tar tag i det tidigare, då hamnar allt på hög tills man väl tar hand om det. Jag får skylla mig själv. Nu när vi ändå pratar skola och läxor så kan jag ju säga att jag slutat på spanska, jag och vicko prata med våran lärare och kommit överens med henne om att hon ska sätta ett streck på oss i spanska så ska vi ta spanska lektionera till att plugga annat som vi ligger efter i, det känns jätte bra faktist. Visst det kommer kännas lite tråkigt att inte vara så bra på nått annat språk än svenska och engelska, menmen.. jag tror det blir bäst såhär. Nu ska jag gå och göra alla läxor.. usch

ljuva säng

Nu ska jag gå och lägga mig i min nybäddade säng, myyys!
Imorgon blir det att åka till vby med Olivia,Ida och Marcus tror jag, om jag lyckas övertala pappa att få pengar, för just nu befinner det sig bara en 100ing i min plånbok, och hur långt räcker de liksom? iiinte långt iallafall.

music is my drug

Måste bara säga OMG!! =O Var på första träningen med Street Eliten igår, gick väldigt bra faktist! Men sen så sa dom att det var så få i Street Elit Avancerad så dom skulle flytta upp några stycken som kommit med i Street Elit, så dom började läsa upp några namn och så bah Linda Hedwall osv osv. Jag stod som ett stort fråge tecken och frågade mig själv om jg verkligen hade hört rätt, och jo det hade jag. Så nästa vecka börjar jag dansa i Street Elit Avancerad för Thomas, OMG! ett ord; läääskigt ! =O Jag loovar att jag kommer göra bort mig totalt, typ dansa in i spegeln eller nått sånt! Usch jag vågar inte!

Jag är ; Braa!

Jag har lyckas få bort mitt dataförbud! OMG jag är bra! Haha. Gällde bara att fixa läxan som är till imorn så satte pappa på internet, då vart jag glad.
Våran klass ska ha disco för alla 6or, blev klar med planschen som jag skulle göra för ett tag sen. Blev inte så jätte nöjd men både Bea och Olivia sa att den blev bra så den får väll duga.
Nu ska jag gå och göra mig en varm kopp te och krypa ner under täcket i sängen och slå på you got served =)

dataförbud

Nu ha jag dragit på mig dataförbud igen.. yippiiiie! -.- så jag vet inte när jag kan blogga igen, men håll utsickt!


ett ord; GRYM!


Underbart

Duschade precis och en sak slog mig, det är uuunderbart skönt att duscha! varmt och gosigt! Nu sitter jag här och tog nyss beslutet att skämma bort mig själv lite, så jag drog på mig en ansikts mask, så jag ska väll gå och ta bort den snart. Men den får sitta på ett litet tag till eftersom det är så himla skönt och man känner verkligen att den rensar ens hud! Wonderful!

Busskort
Sitter här och är grooooft lack på mig själv. Jag skulle ta bussen som gick för några minuter sen till Elin och jag skulle övernatta hos henne, men när jag kommer tll busshålls platsen och ska ta fram buss kortet så hittar jag det såååklart inte! -.- Och när jag tänkte till kom jag på att jag lagt det på data bordet när jag rensade väskan, förstår ni hur aarg jag blev? Så det blev att klampa hem med arga steg och när jag kom in genom dörren stod pappa där som ett fån och kolla på mig med en underlig blick som ungefär utsende *vad gör du här? du gick ju nyss?*.
Har iallafall städat mitt rum, och när jag ändå höll på så möblerade jag om lite grann. Så nu är mitt rum skinande rent och jag är nöjd med möbleringen. Tummen upp på de!

dataförbud

Har haft dator förbud ett tag, det är därför jag inte bloggat på ett tag. Men jag måste städa mitt rum nu annars blir det inget med elin ikväll, så jag skriver sen när jag är klar!

Praktik

Vecka 42-43 så har alla 9or praktik, och jag har redan hittat ett ställe där jag ska praktisera. Det blir i köket på scandic i bromma plan, det roliga är att Pankan också ska praktisera där. Det kommer nog bli jätte kul! Tror att om jag får prova på kock yrket så kommer jag nog ha lättare att välja gymnasium. För det där med gymnasium är ganska jobbigt för mig just nu, för jag börjar tveka på om jag verkligen ska gå dans. Men äh.. jag ska väll inte gå och oroa mig i onödan, för det är ju faktist ett halvår kvar innan jag ska söka.

ännu en dag..

Är sjuk idag oxå, usch. Ska jag vara ärlig så vill jag faktist till skolan, känner verkligen inte för att komma efter i ala ämnen som jag gjorde 24/7 förra terminen. Jag har ju blivit pluggis! Nej men pluggis är väll fel ord, men jag har tagit tag i skolan nu och ska fortsätta med det! Jag ska verkligen kämpa iår har jag bestämmt mig. Och det har redan visat att jag är på bättrings vägen, för förra veckan gjorde vi en matte diagnos, och jag fick 25 av 30 rätt, jag är faktist riktigt nöjd och stolt över det för ingen i vår klass fick alla rätt utan den som fick mest fick 28. Så det tyckte jag var riktigt bra kämpat av mig! =)

några av helgens bilder

          
Klicka på bilderna för större format. Vill säga att dom är oredigerade och självklart copyright på dom!

sjuuk

Jag är suuper sjuk, så himla jobbigt! Försöker desperat att hinna med att andas genom min igentäppta näsa mellan host anfallen.
Måste föresten säga förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har inte varit hemma på hela helgen utan var på besök hos min mamma i Dalarna och hade inte så mycket tillgång till dator. Jag hade ganska kul där faktist, iallafall på fredagen för då var det party hos Jens =) den började bra och blev bara bättre och bättre. Slutet var väll lite både och, lite små jobbigt men samtidigt jävligt skönt att prata ut !
På lördagen blev det att vara hemma och spela Guitar Hero pga min kraftiga förkylning, men jag och mami passade på att åka in och köpa en ny mobil åt mig då oxå =) Vart en foto dag oxå, vissa blev ganska bra tycker jag. Dom kommer nog läggas in här på bloggen tror jag, så ni får se dom =)
Söndag vart det att jobba lite för mamma, eller dom hade valp kurs så jag var med och tog massa kort och jobbade av min skuld till henne för mobilen. Sen blev det att åka tåg i några timmar, usch vad vissa människor kan vara otrevliga! det är helt sjukt, på ren svenska! Dom förlorar väll ingenting på att vara lite trevlig? aja..om nån kan förklara det där för mig, så varsegod.