mörkret lurar oss alla

Det är Lördag, klockan är 9 och jag har redan varit vaken i 2 timmar! Everybody is in chock!! Jag vaknade till av att Ayla kröp upp i sängen vid kvart i 7, låg och klappade på henne ett tag. Blev bara piggare och piggare och kunde inte somna om så då bestömde jag mig för att gå och ta en skön morgon dusch. Jag blev ju inte tröttare av det så nu sitter jag här.. Börjar känna hur tröttheten börjar smyga sig tillbaka men det känns fett ovärt att gå och lägga sig igen efter som jag ändå måste gå upp snart för jag ska iväg och fixa håret, färga och klippa.

Nu ska jag gå och ge Acke mat och ta en kopp te, efter det blir det nog att gå ut på lång promenad med vovvisarna, mys!


Längtar till mååndaaag! <3

make a love-war



Jag vet att många antagligen kommer skratta åt mig men jag tycker dessa glasögon är skiit balla! Har hittat dom på en svensk sida där dom inte kostar lika mycket om man ska köpa dom från usa och frakta dom hit, lika är det när det gäller de andra sol glasögonen. Dom kostar ca 300 om man ska köpa dom i usa och dessutom kostar frakten en hel del som sagt. Men det blir att köpa hem en massa färger så man kan matcha med det man har på sig, de gillar vi!


Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag nog sova, är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Eller jo på sätt och vis vet jag ju det; sängen!

är det du som tagit mitt heroin karlsson?

Igår blev det inget bloggande för jag kom hem vid 6 tiden och då var jag tvungen att packa och så inför idag.
Igår åkte jag och Terry in till stan vid 12 tiden, vi sprang och köpte en väska till min systemkamera sen gick vi och fika, vi satt och pratade hur länge som helst eftersom vi kom hem vid 6.. tiden bara flög iväg. Men det var super mysigt, tack Terry för att du alltid tar dig tid och sitter och lyssnar! Kom hem sen och packade som sagt, men det tog lite tid eftersom mellan varje tröja eller byxa jag vek och la ner i väskan så dansade jag till en hel låt. Haha, jag har ett sånt bra system när jag packar tycker jag!
Skoldagen var otroligt seg idag om jag ska vara ärlig. Gick i ultraterapid! Blä! Men till slut vart det bråttom för jag märkte att det var 5 minuter innan min buss skulle gå, så det var bara att springa och slänga av sig gympa kläderna och dra på sig rena och springa för livet ut till bussen. Hann så klart inte med den, men det kom en 10 minuter senare och det var precis så jag hann till T-centralen och hoppa på tåget. Tur, annars hade mamma inte blivit glad! Så nu sitter jag här i kalla Borlänge och har världens huvudvärk..?

Nu måste jag gå och göra lite matte, ligger jäääätte många tal efter och vi har prov snart så jag måste komma ikapp annars kommer mamma bli tokig!!
Puss på er! <3

När jag kommer hem igen slänger jag in lite klänningar jag har hittat som jag funderar på att ha på balen.

var är boxen

Jag var på sjukhuset igår och kollade vad det är för fel på mig, jag har varit jätte mycket sjuk och haft huvudvärk sjukt ofta i höst. Så nu har vi ju varit och tagit alla möjliga prover för att se va som är fel, men dom hade inte fått fram nått speciellt. Huvudvärken trodde dom var nått psykist, och att jag behöver gå hos psykolog eller nått så jag får prata ut om allt skit som varit i mitt liv. Men liksom.. hur mycket tar inte en psykolog betalt? Känns som om jag hellre använder pengarna till nått annat än att betala nån för att sitta och lyssna på mina problem jag har och haft och gått egenom, jag har klarat mig hitils.. då kan jag klara mig nu också.
Kom till skolan vid lunch, och då hade vi typ bara roliga lektioner kvar så det gick ganska fort till hemgång. Olivia följde med mig hem, vi skulle egentligen ut och jag skulle ta massa modell bilder på henne, men när vi satte oss i soffan så vare kört. Vi drog på en film istället och bara chillade. Till middag gjorde pappa sina världs goda pannkakor, då vart jag happyface! Olivia satt och lekte med sylten och ritade massa fula gubbar på pannkakorna, fjant! Haha.

Började 10 idag, hade EVA "elevens val av arbete" och sen lunch. Började må piss när jag satt och käka, då drog jag hem. Och tur var väll det för på bussen hem vart det ännu värre. Det är jätte många som är sjuka nu så jag är lite orolig.. usch jag vill verkligen inte bli sjuk nu! DANSEN BÖRJAR JU PÅ MÅNDAG!!!!

Nu ska jag nog gå och sova lite, känner mig jätte hängig. Som Terry säger; Baiz!


bokhuvud? jaha bakhuvud!

Jag bara veeeeet att någon verkligen verkligen vill köpa den här suuuper snygga tröjan och betala frakt för den från USA! :) Gäller bara att ni tar tag i er själva och erkänner!


maamma, är vi inte framme snart?

Linjalen på fingrarna! Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera i helgen, men jag har verkligen haft fullt upp!

I Fredags åkte jag och Terry in till stan och fikade efter skolan, mys! Så skönt att få prata av sig. Kan verkligen prata om allt med den underbara människan, det behövs verkligen! Efter ett tag så skulle hon iväg och vara med några kompisar, då åkte jag hem till Olivia och blev bjuden på middag. Blev även presenterad för Olivias mammas nya kille som Olivias mammas 3dje dotter av hennes mamma, haha söt! Sen hade jag och Olivia absolut ingenting att göra så vi drog till gårn för vi hört att det var lite folk där. Jag blev inte där så länge, utan jag följde med Elin och Ida till en kille som bor i närheten och umgicks med massa grabbar. Åkte hem vid halv 11 tiden eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter.

Lördag var jobb som sagt, men sen åkte jag hem och fixa mig och bytte kläder. Jag och Olivia drog in till kungsholmen och åt på en resturang där, pub rättare sagt, men mamma och hennes kille som var i stockholm och jobbade över helgen. Skit god mat vare! MVG! haha.

Söndag blev jobb och sen åkte jag hem, sovde, vaknade, gjorde min bok recention på min bok som jag inte ens läst ut än, sov mer.

Sen var det plötsligt Måndag, vilket betyder skola.
Idag var trök och lång tråkig.. våran 7 lektioners dag idag, blää.

Ikväll måste jag göra maten.. men jag har absolut ingen aning om vad jag ska laga för nått.. hmmm!

you rock my world

Nu ska jag iväg och jobba. Fyfan va jobbigt! Sovit skit dåligt och tack till alla människor som ringde och väckte mig under natten! -.-
Mmh! Känner att jag är positiva tjejen idag! "host"

Nu måste jag kila. Puss på er

merry christmas!

Jag vet att jag inte skriv igår på kvällen som jag lovat.. fyyy på mig! Men farmor och farfar bjöd på middag och sen när jag kom hem gick jag och la mig typ. Vet tuvär inte om det blir så mycket bloggande idag heller, varit en lååång dag i skolan så jag är super trött och vill egentligen gå och lägga mig.. men jag har så otroligt många läxor och inlämningsuppgifter som måste göras.
Jag har förövrigt varit på alla lektioner tis-ons-tors! Credds till mig! jag har verkligen bestämmt mig nu att jag ska fixa skolan, bättre att vara där så man får närvaro.. även fast man kanske slumrar till på lektionerna ibland.

Idag hade vi klassråd sista lektionen innan vi fick gå hem.. men utan lärare! Ni förstår nog hur det gick! Sista lektionen innan man får gå hem, alla är trötta efter en lång dag med många lektionen.. såhär blev det ungefär; alla pratade i munnen på varandra och satt och skrev över hela klassrummet, alla kom med oseriösa och korkade förslag på det vi pratade om, vi har några pajaser i klassen som gjorde att några av oss började AS garva så tårarna rann, vissa blev sura för att det var som det var... kaos de vill säga! Men jag hade kul iallafall! Men det var nog för att jag var en av dom som satt och as garva så tårarna sprutade.

Nu ska jag gå och käka lite, sen blir det nog plugga och sen sova. Fan vill bara lägga mig i sängen nu, jag hör hur den ropar på mig! Haha

i will make you a cake

Ska hem till farmor och farfar ett tag nu, kommer hem senare. See yah later !





mannen utan öde



Jag skrev precis ett inlägg..... som försvann! -.-




im not a movie hero

Måste plugga plugga plugga nu så det får bli inlägg lite senare ikväll..

Sålänge;


Underbar låt! Så soft och man liksom bara flyter med, sitter här och gör en massa små dans rörelser med armar och händer. Haha.
Nu är det inte länge till dansen börjar heller! Woho!

det blir mildare med ränder


Mitt nästa köp? Hmm... HELL YEAH!



everybody from the 313

Glömde att i tidigare inlägg "får jag be om biljetterna tack" att jag inte bara fått min kamera, utan också objektivet som vi köpte.  55-200 VR. Så nu kommer mitt liv inte bara bestå av dans, utan också foto. =)


He's flying

Blev lite mer än bara lunch innan det här inlägget..
Har sprungit runt i hela huset och fotat helt meningslösa saker, i have gone insane! Jag var även duktig och pluggade lite matte och läste en bit i min bok som jag ska göra en recention på och lämna in på fredag, vet inte hur jag ska hinna det för jag har typ läst 1/10 av boken.
I fredags så skulle jag egentligen med tjejerna och käka på resturang och fira att 3 av dom fyller år, men jag skulle ju upp till mamma så jag kunde inte. Istället vart det att umgås med dalmasar på Fredagen. Lördag kvällen gick åt till mys hemma och kolla film med Jonte. 

Nu ska jag gå och fota lite mer, sen blir det nog ett kort tränings pass.

Föresten... Det har kommit snö i Sthlm, det har snöat hela dagen! Wie! 

Oj va jag känner att detta blev ett oerhört utvecklat och roligt inlägg.. eller inte? hmm..

får jag be om biljetterna tack

Vet att jag har varit dålig på att uppdatera i helgen, men jag har inte suttit vid datan ett dugg faktist.
Skriver snart och berättar om helgen, innan det blir det att käka lite lunch.

Måste bara till lägga; JAG HAR FÅTT MIN KAMERA NU!! yeeeeheeeeyy!


jenny was poor girl livin in a rich world

Tidsfördriv..

vem är din bästa vän? vissa är bättre än andra, men den som står mig närmast är Knabe
vem älskar du? Jonathan <3
vem vill du ha sex med? din mamma
vem vill du bli full med? Björn Gustavsson LÄTT! hahah
vem är den bästa artisten? Oj det finns en massa bra artister
vem pratade du senast i telefon med? Jonte
vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? någon som behöver de
vem är snällast i världen? De måste ju faan vara Julia Lönnborg!
vem vill du prata med? fattar inte riktigt frågan ?
vem sov du med senast? Jonte
vem vet allt om dig? jag
vem kysste du senast? Jonte
vem kramade du senast? Papi
vem kan berätta allt för dig? de bestämmer inte jag?
vem kan du berätta allt för? Julia kan man alltid lita på!
vad blir ditt namn baklänges? adnil
har du gjort en snöängel i år? nej
hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? bodde typ på sjukhus när jag va jätte liten, men nu i "vuxen" ålder så typ 12 timmar elr nått sånt
har en dröm gått i uppfyllelse? ja
tycker du att sengångare är söta? nej inte så värst
har du någon gång testat karate? nej hahaha
första sporten du gick på?  dans och fotboll
minimorötter eller pommes frites? mini morötter
vad längtar du mest till just nu? helgen!
hur gammal har du tänkt bli? oj jag vet inte, det märks! haha
har du haft vattkoppor? nope
vad drömde du inatt? inget va jag vet
vilken tv-serie är bäst? PRISON BREAK!!
vad åt du senast? pommes och nån kyckling grej
höga eller låga strumpor? beror på byxorna
vad är du mest rädd för i hela världen? låga höjder och spindlar!
läser du på baksidan av mjölkpaketen? nej
vad har du för färg på ditt påslakan? blått typ
bikini eller baddräkt? bikini
snyggaste läraren? Jan "homer" !
är du mörkrädd? aa!
riktig gran eller plastgran? vi hade ingen iår
tänt eller släckt när du ska sova? släckt
godaste drickan till frukosten? te!
vill du bli president? nee
har du spelat i en teater? ja haha
duscha eller bada? bada
har du gråtit i skolan nån gång? ja
hur tar du dig till jobbet? papi skjutsar mig
har du någonsin sminkat dig som punkare? ja haha
sjunger du på toa? ja hahaha
vilken färg har din jacka? brun
använder du långkallingar? nej
är du höjdrädd? nej men rädd för låga höjder
vilket land vill du åka till ? usa!
vad var det senaste som fick dig att skratta? Jonte
vad ska du göra NU? prata med älsk <3


you dont know what you got til you miss it alot

Eftersom jag är så uuuuur usel på att komma på bra rubriker så kommer det bli rubriker som inte hör till till texten i huvetaget.
Nu vet ni, så nu behöver ni inte lägga ner tid till att undra och fråga varför jag har konstiga rubriker. Super bra!


going faster then a rollercouster

Hann inte sova så länge fören pappa kom hem och vi börja laga lite mat. Så jag sitter fortfarande och kämpar för att hålla ögonlocken öppna, men jag kan inte sova just nu för jag sitter och väntar på att älskling ska ringa så sova får jag göra senare.
Slutade vid 2 men jag följde med A klassen till is hallen och kolla när dom åkte skridskor när jag slutat, och oj vad jag INTE ångrar det. HAHAHA! Vicko såg ut som ett litet barn som aldrig stått på skridskor förut, cuuutie! Filmade när dom körde någon sort kull, så nu har jag något att titta på när jag behöver mig ett skratt när jag vaknat på fel sida! Hahha jag skrattade så jag höll på att kissa på mig seriöst!
Skulle egentligen hitta på nått med Terry efter det men jag kom på att jag hade massa inlämningsuppgifter som jag va tvungen att göra. Så vår fika får bli någon annan dag, eller vad säger du Terry?


bläää

Trött, huvudvärk, hungrig som ett svin och ont i hela kroppen..
Tror jag ska gå och sova lite, måste egentligen plugga men jag känner mig bara så trött och sur så inget kommer ändå fastna av det jag läser. Tar det sen, bloggen oxå för den delen...


sovmorgon

Imorgon är det sovmorgon. MAHA! Fast jag ska ändå gå och lägga mig nu, känner att jag vill verkligen sova ut ordentligt inatt. Sovit skit dåligt på nätterna sen mag smärtan började.
Men nej nu blire sleeep.
Nån som vill hitta på nått imorgon föresten? Jag vill hitta på nått riktigt skojjsigt imorgon känner jag! Om ni har nått bra förslag va jag kan göra eller helt enkelt vill hitta på nått med mig, så hör av er på mobilen!
Nattiii

bättre sent än aldrig?

Här kommer bilder från när jag, Julia och Olivia var och bowlade på lovet..



Alla älskar vi de über snööögga skorna!



Olivias kör sin egna bowling stil




emm.... vi bjuder på den..




Julia kör sin grej.. och det gick ju fan bra för henne! :O



Inte världens finaste bild på mig, men jag bjuder eftersom min underbara vän är med på bilden :)<3

auutshh

Jag säger bara en sak; åk inte skridskor ! Det är typ farligt! Jag trilla på mitt knä så nu är det helt blått och svullet. Fast när jag tänker efter så tror jag inte det är skridskorna som är farliga utan jag som är klumpig. Haha!

Jag ska gå och laga lite mat nu, skriver lite senare

Dans

SNART BÖRJAR DANSEN IGEN!!!  1 Februari blir första träningen med elit gruppen, har fan saknat dom under lovet. Vi har alltid så jävla kul, det är nog för att alla är helt slut i huvet! Hahaha.
daansa, daansa, daaaansa TJALALLALALALALLAAAAA !!!!

Digga- Broken



skidor med 9orna



Fick föresten veta nu i veckan att vi ska till Romme den 6 Februari och åka skidor med alla 9or, shiiiiit va kul det ska bli!
Vicko har erbjudit sig att lära mig att åka bräda men jag känner att jag vill åka det jag kan, så det blir skidor. Blir säkert att hoppa en del, får se hur det går.. jag kommer säkert bryta en arm eller nått! Haha jag har fan inte åkt skidor på typ 2 år nu. Det kommer gå rent åt helvete känns det som. Iallafall i början, men efter ett tag så går det nog bättre. Åkte ju en hel del förut och hoppade och grejer, men det blev inget skidåkande förra vintern.
FAAN VA JAG LÄNGTAR! Ska bli as roligt!

happyface

Jag blir så himla glad när jag läser sånt här!
Varje gång jag är inne i stan och jag ser någon sitta på gatan och tigga så vill jag alltid ge dom pengar, men jag vet att dom flesta bara går och köper sprit för pengarna. Så istället för att slänga dit som en slant så går jag ibland och köper en macka och ger dom, eller så köper jag ibland tidningen Situation som hemlösa säljer för dom pengarna vet man att dom inte går till sprit och knark. Men det som är så jobbigt är att jag har inte tillräckligt med pengar att hjälpa alla hemlösa, och jag blir så ledsen av det.

Men när man läser sånt här så blir man glad att åtminstonde 1 ung tjej har kommit bort frn gatan och kan nu leva ett normalt liv med sin familj. Man kan bara hoppas på att detta händer fler!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4155232.ab


huvudvärk

Någon som har något tips för något som lindrar huvudvärk? Jag har provat både ipren och alvedon igår men inget funkade, eller det vart liite bättre men inte mycket. Och läkaren sa att jag skulle ta ipren för magen när det gjorde ont, men det funkar ju inte heller. Fattar inte vad det är med min kropp just nu. Den typ vägrar ta till sig tabletterna?
Får nog be pappa ringa in till sjukhuset och fråga vad man ska göra, för jag kan ju inte gå runt med smärta hela tiden. Kommer ju bli ett vrak tillslut !

Jag skulle ju jobba idag, men har som sagt fortfarande ont i magen och i huvudet, så det blir inget. Blir ganska arg på min kropp.. Jag ville verkligen jobba för jag vill ha pengarna så jag kan köpa massa fint till lägenheten men jag kommer verkligen inte fixa att jobba när jag mår såhär. Så jag har blivit av 1000 kr den här helgen, eller asså jag skulle ha tjänat det men inte gjort det nu.
Flera stycken frågar "varför vill du slita och jobba och tjäna egna pengar när du har föräldrar som kan betala?". Asså min familj har det ju ganska så bra ställt för er som inte vet, eller vi är inte snor rika men vi är inte fattiga heller, men även fast mamma och pappa säger att dom kan betala lägenheten vill jag också bidra med lite pengar så man verkligen känner att det är ens egna och att man inte bara fått den serverad på ett bord.

Nu ska jag ringa jobbet och sjukanmäla mig sen ska jag gå och sova igen. 
Go natt

haha med stora bokstäver



HAHAHAHHAHA är det bara jag som skrattar? Vet att alla klagar på att jag har dålig humor, men det här måste ju fan alla garva åt!
OMG jag kissar på mig!!!!  xD
*maamma, det är en badboll!*

sorgligt

Nån mer än jag som såg start skottet av Let´s Dance igår eller? För er som inte såg det kan jag ju bara säga att ni ska vara glada att ni inte gjorde! Fyfan vad patetiskt det var, visst dom har inte dansat hela sina liv.. men det är inte bara deras stelhet och att dom saknar rythm utan vad är det egentligen för människor dom tagit med iår?! Den coolaste, den ända coola, är han världens starkaste man. Tycker det är så coolt att han vågar ta chansen att kanske få "fjoll-stämpeln". Fatta hur många häftiga lyft han och hans lilla nätta dans partner kommer kunna gör, han kan liksom lyfta henne med lillfingret typ! 
Ända anledningen till varför jag kollade på det var för att jag egentligen skulle jobba idag och inte kunde dra ut, och det fanns inget annat på tv.. men kan ju bara säga att jag aldrig mer tänker ge ens 1 minut åt det där skit programet!!



suck -.-

 

Inget jobb

Sitter här och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan ringa jobbet och sjuk anmäla mig. Jag gick upp för att se hur jag mådde men det skulle jag kanske inte ha gjort.. Direkt när jag vaknade kände jag huvudvärken som tagit över mitt huvud totalt, när jag reste mig kände jag ju såklart också magen och hur trött jag var i kroppen. Men det är inte som träningsvärk, utan det känns som om nån har sugit ur all energi ur den och det känns som om man går runt och bär på en säck potatis.
Så jag gick upp pratade lite med pappa som sa att det var upp till mig, men att jag verkligen var tvungen att känna efter.. och det hade jag verkligen.
Nu ska jag prova ringa igen och kolla om någon börjat jobba, jag ringde för ca 15 miuter sen och då var det ingen som svarade.. inte ens en telefon svarare.

sjukhus

Var inne på sjukhuset idag, åkte dit vid 10 i morse och fick åka därifrån vid kl 6.. 8 timmar alltså! Men det var värt att vänta, nu vet vi vad det är för fel på min mage.
Men när dom först börjad snacka om att jag kanske var tvungen att bli operera gick jag in i chock, så jag fick jätte ont i huvudet och fick andningssvårigheter och hela kroppen började krampa. Så nu är jag helt slut.
Nu blir det nog att gå och ta sig lite té, prata med älskling och sen gå och sova. Ska ju dessutom upp och jobba imorgon vid 6.


.


ENSAM STÅR MAN STARK!


Rihanna- Rehab




stå för det ni säger!

Vill bara säga att jag stör mig så otrooooligt mycket på människor som snackar en massa skit om någon och sen låtsas som ingenting och förnekar att dom sagt det dom sagt. Jag är sån som säger som jag tycker, visst ibland kanske det är en jävligt osmart grej, men det är den jag är.. jag säger helt enkelt vad jag tycker och står för vad jag tycker. Men visst ni kanske inte är som mig och kan erkäna allt ni tycker om personen, men ni kan ju åtminstonde erkänna att ni har sagt "nått" om personen och inte sitta och blå ljuga den rakt upp i ansiktet? Asså jag fattar verkligen inte!
Det som jag stör mig på ännu mer är att jag vet att folk gör precis samma sak mot mig.
Men liksom.. om man sitter och säger att nån är jobbig och blablabla och man inte tycker om personen.. varför vara med han/hon isåfall? Finns ju en massa andra människor som man kan vara med?
Är det någon som kan förklara för mig hur fan man kan bete sig sådär?
Som sagt; jag fattar INGENTING!

kill me

Jag har så ont i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen! BLÄÄÄ! Haft ont i en och ½ vecka nu, men som tur är gör det inte såhär ont hela tiden utan det går i vågor. Jag fattar verkligen inte vad det är för fel! Men pappa ringde sjukhuset idag och pratade med dom och dom trodde att det kunde vara mag katarr, vad det nu är?? Vi fick tid där imorgon, så vi får väll se hur det går och vad dom säger.

Pappa är på väg hem, han skulle handla massa stuffs på vägen och sen ikväll ska vi göra nacho tallrik till middag. MUMS!

Nu ska jag gå och sticka lite på min mössa som jag började med på slöjden idag, haha jajaja jag vet att jag är nörd men det är fan kul att sticka! Älskar verkligen att "skapa", som man säger. Haha

håltimme

Jag var ett stort frågetecken om när vi skulle börja imorse men jag åkte till skolan till vanlig tid, men nu känns det ganska onödigt. Vi började vanlig tid, hade en lektion och nu skulle vi egentligen ha matte och sen lunch, men baara för att jag åkte till skolan och inte struntade i första lektionen så hade vi sjäääälvklart håltimme på våran andra. Så ONÖDIGT!
Nästa lektion börjar om 1 och ½ timme, jag hade kunnat sova vid det här laget.. suck!

Är förövrigt jätte trött och höll på att somna på NO lektionen. Sov verkligen jätte dåligt inatt, låg och tänkte på en massa saker och hade ont i magen, kroppen ville verkligen inte sova! Jag blir så arg när jag verkligen försöker men det inte går, för jag vet hur trött och irriterad jag blir dagen efter.


skolan

Nu åker jag till skolan..
I wish you all good luck!

.




Efter regn kommer det alltid sol.. eller?
Och bakom molnen är himlen alltid blå..eller?



<3




The days I can't see your eyes,
I don't even want to open mine.

back home

Nu är jag hemma igen. Eller.. jag kom egentligen hem för ca 1 timme sen. Pappa plockade upp mig i Bromma och vi köpte med oss lite sushi.
Jag orkar inte skriva så långt inlägg idag, är skit trött. Ska kolla upp när jag börjar imorgon, duscha och sen sova..

Förövrigt börjar ju skolan imorgon.. vad tycker jag om det? Ungefär; BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ UUUUSCHHHH FAAAAAN!

at johannas place

Det blir dett snabb inlägg hemifrån Johannas mysiga lägenhet.
En förvirrade Linda möttes upp av en lika förvirrad Johanna på Enköpings tågstation. Jag visste inte vart jag var och vart jag skulle gå och hon visste inte vart jag var och vart hon skulle gå för att hitta mig, men det löste sig tillslut.. som tur var! Haha. Vi åkte hem till henne där jag fick träffa hennes syster och moster som jag inte träffat på år och dar, nu undrar nog alla; ofta man känner ens kompis moster? Men det var så att jag var dagbarn hos henne när jag var liten, faktist genom henne jag lärde känna Johanna.
Vi drog ut på promenad och snackade om allt möjligt, efter ett tag bestämde vi oss för att gå till idrottshuset och kolla om det var något roligt folk där, och det var det! Vi träffade Simon, en kille som jag var kompis med när jag var liten, vi gick i samma skola och så. Vi umgicks lite med han och hans kompis, gick till en pizzeria för simon var hungrig och satt där och snackade lite gamla minnen. Skit mysigt!
Efter ett tag blev det hemgång, fast hemgången kommer inte vara länge.. Snart ska vi gå hem till Johannas pojkvän och kolla film och försöka få tag på roligt folk.
Asså man blir så himla glad av att träffa gamla kompisar! Man tänker tillbaka på tiden som var och kommer på så många minnen som man nästan glömt, men när man träffar dom och börjar snacka om "den gamla goda tiden" så ploppar skit många minnen upp. Så himla mysigt!


sköön!


next stop: enköping

Nu är allt packat, städad och fixat. Ska gå till bussen om 5 minuter. UUUSCH vad kul det ska bli! Har saknat Johanna som bara den! Men nu jävlar! =D

Hade bra så hörs vi imorgon på kvällen när jag kommer hem. Puuuss

bowling

Jag ägde sönder Olivia, Julia ägde sönder mig. Då fattar ni nog vem som vann, kom 2a och vem som förlorade. Men att Olivia skulle förlora vart ju ingen direkt chock, haha du suger ! Gick fan skit dåligt för mig oxå, men Julia.. OJOJOJ vilket flyt hon hade! Tappade hakan totalt!

Nu ska jag gå och lägga mig och sova i någon timme, sen blir det att gå upp vid halv 2 och kolla på finalen i junior VM i hockey. Jag vet vad ni tänker och jag tänker samma sak, jag?.. titta på hockey?! Men jajjemensan så är det. Förut kollade jag aldrig på hockey, hann knappt se vart pucken var, men nu när det börjar gå bättre för AIK så känns det mer meningsfullt att kolla.
Men som sagt så blir det Enköping imorgon, shiiiit va kul det ska bli! Jag har verkligen längtat!

så snyyygg!

Kom nyss hem till Olivia, och gissa vad jag möter i dörren! En skiiit snygg Olivia med målar byxor och knut i håret, saknades bara snuset! hahahaha


dumma mig, jag vet

Vet att jag inte skrev igår kväll när jag kom hem som jag sagt att jag skulle göra. Men jag kom hem rätt sent och gick och la mig på en gång.
Idag försov jag mig.. men tack vare att pappa skjutsade mig så hann jag till jobbet i tid.
Detta blir nog inte sådär jätte långt inlägg, för jag och Olivia.. och kanske Julia, ska åka iväg och bowla snart men innan det är jag bjuden på middag hos Olivia i hennes pappas nya lägenhet! Innan jag kilar till bussen måste jag packa upp mina två stora väskor som jag hade med mig till mamma och packa nytt inför imorgon då jag ska till Enköping och hälsa på en kompis som jag känt sen jag var ungefär 4 bast. Ska bli skit mys!
Slänger nog in ett inlägg när jag kommit hem från bowlingen, men nu måste jag kila.

Puss och hej, å nyp i stjärten.

on my way

Ja då är man snart på väg hem igen dåraa. Bussen går om 1 och en ½ timme, innan det ska jag kolla så jag inte glömt att packa ner något och sen ska jag iväg och möta Mattias och hämta upp Knabes stuffs som han glömt hos honom.
Ska bli ganska skönt att komma hem, saknar papi och min mongo vän Olivia. Men det kommer antagligen bara bli en snabb vända hem. Imorgon jobbar jag, upp och hoppa vid 6! Men sen kanske jag ska åka till Enköping och hälsa på min barndoms kompis på tisdag och stanna till onsdag. Blir inte där längre pga att skolan börjar på torsdag.
Nu när jag sitter här och skrev om skolan kom jag på en sak.. Jag har inte kommit på några nyårs löften, men nu kom jag på ett! Mitt nyårs löfte ska bli att va i skolan mycket mycket mer än vad jag varit iår, hade liksom 50 % frånvaro den termin som varit. Inte bra, inte bra. Men nu JÄVLAR! Nu ska jag fixa det här! Jag hade kunnat höja mig i flera ämnen men eftersom jag var borta så mycket tyckte lärarna att jag missat så mycket så jag höjde mig bara i 1 ämne.. Men nu! Nu ska jag höja mig i minst 3 har jag bestämt mig! Shit, nu ska jag ta i med hård handskarna!

Vet att jag varit dålig på att uppdatera den här veckan, men jag har bara haft tillgång till en jääääätte seg dator så jag har inte varit så jätte sugen på att blogga. Men jag skriver när jag kommit hem vad jag gjort under lovet, för nu måste jag kila.