Mike <3

Älskar dig Mike! snälla ge inte upp! du får inte lämna mig! vet att jag inte kan va med på strömsholm, jag vill men jag får inte! =( Du har funnits i mitt liv alldeles för kort stund! snälla håll ut! jag älskar dig ju! Kommer inte kunna leva utan dig!! <33333
image1

Äventyret på munsö

Igår va jag med Danne och Julia hela dan, först åkte jag och Julia upp till nyckelby och mötte Danne där, vi behövde inte vänta länge tills det kom en buss som gick hem till mig men vi drog direkt ner till stranden när vi kom hit och sen spela vi fotboll och sen bada vi lite mer =) Efter ett tag tröttna vi på att bada så då gick hem och skulle kolla om det gick nån buss in till centrum för vi skulle käka pizza, men vi hade bara på oss 3 min om vi skulle hinna med den men som tur va så hade vi besök som precis skulle åka så vi fick åka med dom. Alla 3 beställde sallad men jag tror att deras va större för när jag hade käkat halva så va dom klara! Fast dom sa att det är jag som äter sakta men det håller jag inte me om! =P Vi va ute och gick omkring lite när vi hade käkat klart, när vi fick iden att vi skulle bada igen så då drog vi till södran och höll på att härja vid hopp tornet, så det blev väldigt mkt bad igår.
Idag va jag med dom igen. Men idag så drog vi ut till munsö. Vi hade planerat att vi skulle bada i Pölen * blå lagunen*  Vi va där typ i 3 timmar tror jag men vi tröttna efter ett tag så vi drog ut till vägen för att kolla om det gick nån buss hem, och mitt i allt ihopa utbröt ett krig med sånna där kardborrar elr vad dom heter dom va jätte lätta att få in i håret men det va lite svårare att få ut dom men iallafall.. den tidigaste bussen skulle gå om typ 40 minuter så vi började knata på vägen medans jag försökte få ut alla kardborrar som jag hade i håret ( säkert 10 stycken!). sen när vi hade gått en bit så stannade vi vid en buss hållplats och väntade på bussen.   Jag hade riktigt roligt både idag och igår! man typ skrattar hela tiden när man är med dom där två! =P Vi kanske skulle hitta på nått imorn men vi får väll se hur det blir =)

Ändrade planer..

Idag har det varit en sån där dag som man INTE orkar göra nått! har bar legat och solat heeela dan! fast det va rätt skönt det me! låg ute på altanen med min otroligt stora bad handduk och självklart hade jag stoppat in mp3 plopparna i öronen och verkligen njööt, sen ringde mamma och gjorde mig på dåligt men samtidigt bra humör för jag fick veta att dom hade nu bestämmt att vår rottis *en hund* ska till strömsholm den 30 juli och få hans ben undersökt, för han har nämligen ont i det och om det inte går att göra nått åt det så måste vi ta bort han *uhuu! =(*. men jag hoppas på att det kan fixas lätt så han slipper ha mer ont! men sen berätta hon att hon ska köpa en ny laptop så hon tänkte att jag skulle få hennes gamla, då blev jag på lite bättre humör iallafall. =)
Hade tänkt att jag skulle sova hos julia idag och träffa lite folk på kvällen men så blev det inte! För hon skulle iväg och cykla med sin familj, men hon hade tydligen trevligt så det va ju bra =) Men vi ändrade sovandet och så till imorn.. så imorn på dan så ska hon komma till mig först och då kanske danne oxå ska komma, vi ska typ bada och så, sen på kvällen ska jag sova hos julia, för första gången =D ska bli jätte kul! =)

KOLLA JAG HAR KOMMIT IHÅG ATT SKRIVA 2 DAGAR I RAD NU =D

fett kul!

I tisdags så kom Julia och Minna hit. det va första gången dom va hemma hos mig :) Vi bada, hoppa studdsmatta och kolla på film, och så sola vi ju förstås ;) men vi nöjde oss inte med att dom va hos mig hela dan utan vi bestämde att dom skulle sova här oxå, så det va bara att ta fram madrass och täcken till dom oxå :) sen kom Julias mamma och hämta dom vid 2 tiden. då va det verkligen tid för mig att börja fixa mig för jag och pappa skulle iväg till en konsert och bussen gick 20 över 5. Konseren va ganska bra men inte riktigt så bra som jag hade hoppats på.
Idag så va jag med Julia igen :) vi bada, sola, sjöng sing star och kolla på film :)
Fick veta för ett tag sen av pappa att AIK ledde med 4-0 mot Glenthora *elr hur det nu stavas* feeeett happy :D
Gjorde lite harhävningar och sit-ups nyss, dom första på ganska länge.. har inte fått träna nått för läkarna, för jag har haft inflamation i bröstkorgen =/ så jag har inte fått dansa nått på typ 1 månad! livet går under!! jag kan helt enkelt inte leva utan dans! Street dance 4-ever! :)
Ska kanske sova hos Julia imorn och träffa massa folk :) men inget bestämmt än, men jag hoppas det blir så! :) Hade bra alla! ska försöka skriva liite oftare vilket jag inte klarar så jätte bra just nu :P