en hel helg med fotboll <3

ojojoj! d va ett tag sen jag skrev senast! men bättre sent än aldrig =P
Va på Pingstcupen med laget nu i helgen.. Vi kom 2a av typ 19 lag! Först i gruppspelet vann vi med 9-1 , 5-0 och 3-0 och sen förlora vi med 0-2. sen i kvartsfinal vann vi med 2-0 mot Gnesta och i Semifinalen vann vi med 5-4 mot triangeln med straffar. och i final blev det 6-0 till AIK. men alla i laget va jätte nöjda med våran insatts. Vi va på Parken zoo oxå! det va skit kul att åka massa karuseller elr hur Jojjo ;D  Matcherna va på lördag och söndag.. men vi kom dit på fredag kväll. När vi kom dit så packade vi upp allt och va ute lite och härja och gissa vem som trillar och skrapar upp hela armbågen på asfalten om inte jag! xD Vääldigt smidigt! =P Klantarsle man är! haha! har iallafall haft en grymt rolig helg! Tack alla goa fotbollstjejer som gjort denna helg värd att minnas! =)

Nu måste jag städa mitt rum.. lovar att skriva oftare!

NRJ in the park 07

ska på NRJ in the park imorn med Angelca och Vicky! =D fy fan va kul det ska bli! =D Mims kommer dit!!!
måste sluta nu.. ska iväg till någon släkting byyye


valborg <3

Igår va det valborg då =) va i älvnäs först och sen drog jag till ekebyhovsbrasan med Sara och Vicky men det va typ bara barnfamiljer där så vi drog bort till gårn och hängde där. först satte vi oss vid datan ett tag sen kolla vi när gårdsledarna körde tv spel och sen måla vi typ nå glas =P Thomas fick alla.. sara skrev typ med guld färg på sitt glas *Thomas, hetast på ekerö* =P sen satt vi och va sociala med thomas ett tag och snackade om allt mellan himmel och jord, sen märkte vi att vi hade 2 minuter på oss innan bussen skulle gå =P så vi kuta till busshållsplatsen, det gick inte så bra för mig för jag hade för det första skavsår av mina skor och för det andra så är det typ en liten klack på dom haha =P vi åkte hem till vicky och när vi gick av bussen såg vicky typ nått djur springa över vägen och när vi gick på vår väg så försökte dom skrämma mig om att dom såg en massa saker och skit! :P när vi kom hem till vicky gick vi in i issas stuga och kolla på the grudge.. ingen av oss fatta själva handligen! xD haha så va min valborg =D hoppas ni har haft lika kul som mig!

jag stog i mål i matchen mot BP i lördags.. vi vann! =D 1-0 ! Och sen på kvällen sov jag hos sara =) det va riktigt trevligt! vi gick ut kl typ 10 och träffa totte i lekparken vi satt där och snacka om en massa saker, sen börja vi frysa så då gick vi hem. när vi kom hem kollade jag och sara på filmen poseidon.. jag hade sett den förut så jag visste ju vad som skulle hända =P

Vet inte vad jag ska göra idag.. typ bara slappa och kolla på film tror jag =) mysigt! kanske ska gå ut på en promenix oxå..

blir så trött på vissa ibland!!

hade bra alla som läser.. kraem hejdå