underbar födelsedag!

min födelsedag igår blev väldigt lyckad ! =D jag va ju med elin i sandviken och träffade Sara och Tobbä, och kollade på när Aron tävlade =) det va jätte många duktiga dansare. När jag der dom sansa så där bra blir jag verkligen jätte taggad och känner att jag verkligen tänker kämpa för att bli så bra! och nu har jag ju slutat på fotbollen oxå för jag tänker satsa på dansen istället =)
Det har varit massa släcktingar till mig hos oss idag. Fick 2500 :- till moppen och så fick jag presentkort på ikea, så nu är det bara att sätta igång att måla om rummet för nu kan jag ju köpa nya möbler =) Yippie! =D

imorn! <3

Va i stan med Danne idag och köpte rygga till mej =) Vi hade jätte kul, eller iallafall jag! Han satt och snacka på om INGENTING xD menmen det är inte hans fel att han är som har är =P
Ska sova hos Peelin idag, vi ska ju till gävle imorn och det går inga bussar hemifrån mej in till stan som passa, så då ska jag sova hos henne så att vi hinner med vårat tåg =)
shiiiiiit va kul det ska bli imorn! längtar som bara den!
nej nu ska jag ta och käka lite innan jag drar till Peelin.. babbaaa alla trevliga som läser =) <3

helt åååjjj...

Idag känns allt helt fel! det känns som om ALLT har gått fel idag! mår inge bra alls just nu.. men men så äre ibland juh.. längtar till lördag som bara den!! <33

Babaa sthlm, hej gävle!

På lördag (min födelsedag) ska jag och Norberg till gävle =D wiiiiieee! Vi ska träffa min älskling Sara och hennes kompoisar =D ska bli så grymt kul!

fortfarande ont

Har fortfarande ont i skallen!! guuu va jobbigt! =(

Orkar inte skriva så mkt idag pga både huvudet och för att jag är så himla trött! lekte med olivia,bea och lotta igår iallafall =) det var riktigt trevligt. sen hängde olivia med mej hem och sov hos mej. och idag åkte jag och pappa på båtmässa. Det var fan kul asså! Det fanns jätte mycket fina båtar, jag ville ha typ ALLA =P

nej nu ska jag gå upp och ta en alvedon och gå och lägga mej. Gonatt alla trevliga som läser min blogg =)

sjukhus i 6timmar

igår så åkte vi till vård centralen med mitt huvud eftersom huvud värken inte hade gett med sej, utan jag hade fortfarande lika ont som jag haft hela veckan. När vi kom dit så gjorde läkaren massa olika prover på mej som tex att jag skule gå på ett rakt streck och sånna prover. Han sa att det kunde vara en blödning och skickade vidare oss till st.görans sjukhuset akut avdelning.
När vi kom dit så skickade dom oss vidare till karolinka för dom rönkade tydligen inte sånna som var under 15 år, så då vare bara att åka vidare.. till karolinska.
När vi kom dit så visste dom inte om jag skulle till akut motagningen eller om det räckte med närakuten, men det blev närakuten till och börja med iallafall. Dom la in mig i ett obs rum, tror det är förkortning på observering. Och så fick jag dubbel dos smärtstillande så att huvudvärken skulle ge med sig. Och när den hade släppt så kom en läkare och gjorde samma prover som han på vårdcentralen gjorde. Sedan vare bara för mej att gå in i obs rummet igen och vänta.. Sen kom dom och berättade att jag skulle rönkas och att dom kanske behövde spruta in kontrast vätska i mina blodkärl, men det betydde oxå att dom var tvunga att sticka med med nål! =O och jag som haaataaar nålar! men dom var ju tvugna. Men när dom skulle sticka mej så hittade dom inga bra kärl att sticka in nålen i, till slut hittade dom ett i handen. Men när dom stack mej så missade dom kärlet, så dom var tvugna att gör om -.-  sen provade dom på ett kärl i armvecket, men dom missade det kärlet oxå -.- *suuuck!* Så då var jag tvungen att stå ut med ett stick till!! Men den 3de gången gick det =D sen vare bara att vänta igen... Sen efter ettt ag kom dom och sa att jag skulle rönkas, då började jag ställa mej upp från båren jag hade fått vila på, men nejnej det fick jag inte, jag skulle tydligen bli skjutsad på båren upp till rönken. När jag låg där på båren och dom körde med den då kändes det verkligen som på sjukhus filmer då när dom filmar i patienten på bårens synvinkel =P Fast jag blev typ åksjuk av det för jag började må illa =S men som tur var så var det inte så långt upp till rönken. Sen när vi väl var uppe så rönkade dom min skalle, tror det hette data magnetisreing just den sorts rönken. När jag låg i den där maskinen så lät det som om man var inne i star wars xD Sen var det bara att åka ner igen och vänta... Sen kom dom och sa att det inte var någon blödning men att det nog var en hjärnskakning. Så då var det bara att åka hem =)
Det var så jag tillbringade 6 timmar igår =) =P

Ps. Fille du betyder! tack för att du finns! Och du ska veta att jag finns här för dej natt som dag! <3

inget bättre för mej

Hur mår du idag?
- Toppen!
- Helt okej
- Blandade känslor
- Kunde mått bättre
- Livet suger

Vad har du för hårfärg?
- Brunt
- Blond
- Rödtott
- Svart
- Färgat i någon frän färg

Vad har du för ögonfärg?
- Gröna
- Blåa
- Melerade
- Svarta
- Bruna

Vad gjorde du igår?
- Slappade
- Festade
- Shoppade
- Var med vänner
- Ingenting

Är du snygg?
- Ja, som fan!
- Helt okej
- Varken snygg eller ful
- Nej, jag ser förjävlig ut
- Jag vill ta livet av mig?

Hur är din civilstatus?
- Kom och ta mig, HAHA!
- Singel
- Låt mig vara!
- Har pojkvän/flickvän
- Är gift och har barn

Vem saknar du just nu?
- Min syster
- Min pojkvän/flickvän
- Min bästa vän
- Både vänner och pojkvän/flickvän
- Allt och alla
- Ingen

Roligaste ämnet i skolan av dessa just nu?
- Matte
- Engelska
- Svenska
- Språk
- Estetisk verksamhet (musik/bild)

Vad gjorde du idag?
- Umgicks med vänner
- Var hemma och tog det lugnt
- Nördade framför datorn
- Var med pojkvännen/flickvännen
- Festade som aldrig förr

Leta på den 15:onde kontakten på din msn som är online och beskriv den med ett av dessa ord.
- Bäst
- Snygg
- Ful
- Snäll
- Jadu

Vad längtar du mest till just nu av dessa alternativ?
- Julafton
- Sommarlovet
- Min födelsedag
- Plugget
- Skidbacken (kan inte välja asså)

Vad har du för färg på väggarna?
- Vit
- Blå
- Röd
- Beige/brun
- Annan

Hur lång är du?
- Mellan 140-150
- Mellan 150-160
- Mellan 160-165
- Mellan 165-170
- Mellan 170-180
- Över 180

Hur många är ni i din familj?
- 4 eller mindre
- Mellan 5-6
- Mellan 6-8
- Mellan 8-10
- Över 10

Är du kär just nu?
- Oja, som bara den!
- Ja, trordet
- Ja, olyckligt kär
- Vet inte
- Nej

Hur många barn vill du ha?
- Palla barn
- 1
- 2-3
- 4-5
- Över 5
- Vet inte

Hur tycker du att denna lista var?
- Bäst (not)
- Rolig
- Annorlunda
- Tråkig
- Ingen kommentar

Det är inte lätt

Vi åkte skridskor på gympan idag! Det gick jätte dåligt i början men sen gick det faktist ganska bra =) trillade baaraa 7 ggr (A) men jag tyckter faktist inte att det är så mycket! elr? =P

Jag slog ju i huvudet igår, det står i förra blogg inlägget. Jag hade lika ont i huvudet idag som igår! Det är inge bra! =S börjar på att fundera om det verkligen kan vara hjärnskakning, men jag hoppas verkligen att det inte är det! Jag skippade mina 2 sista lektioner idag, det är ingen ide att man är i skolan om man har huvudvärk för man kan ändå inte koncentrera sig då.


Nu saknar jag verkligen Olivia! nu har hon snart varit borta i egypten i 2 veckor! längtar tills på torsdag, då hon kommer hem! =)

bjud på alvedon?

Har så grymt ont i huvudet! jag skulle visa ett break dance steg för några i skolan idag, och då är man så himla klumpig så att man slår i huvudet jätte hårt i golvet! smiiiidiiigt! =S har gått och haft ont i det hela dagen nu. men men så går det ibland.
Va med min underbara
julia efter i skolan idag, och sen vart det fotbolls träning. men va där bara typ halva träningen, tränarna sa att dom tyckte att jag skulle åka hem istället eftersom jag hade så ont i huvudet och vi visste inte om det var en hjärn skakning elr så, så då skulle jag ta en buss men så mötte jag min kära farmor vid busshålsplatsen, hon var påväg hem från jobbet så då åkte jag bil med henne hem istället =)

Oj Oj Oj!

Nu var det ett tag sen! Jag har inte varit så aktiv bloggare senaste tiden för jag har inte haft nån tid alls, mycket plugg och mkt av allt just nu känns det som, varit vääldigt stressad och inte mått så bra. men nu känns allt mkt bättre efter en vecka lov! =) Vi får väll se hur mkt jag hinner blogga men jag ska iallafall försöka blogg minst 1 gång i veckan.

Mitt höstlov har faktist blivit ganska lyckat tkr jag! =)
I måndags så var jag och bowlade med Joppä,Lina,Vikkan och Jonna, Malin skulle oxå igentligen ha hängt med men hon skulle till sthlm =( Men vi hade sååå roligt! Det gick inge vidare för mej och Lina, vi fick 100 poäng mindre än alla andra när vi hade spelat klart x'D Men det kan ju inte gå bra alla ggr =P
I Tisdags jobbade jag och sen när jag hade jobbat klart så drog jag till Kupolen (ett köpcentrum) och träffade Joppä och Vikkan, fast jag hann bara vara med dom 30 min för dom va tvugna att ta en buss. Men även fast jag inte hann vara med dom så länge så vare kul att träffa dom! =)
I Onsdags så jobbade jag igen, det var en riktigt seg dag!
I Torsdags så jobbade jag =P men idag vare faktiskt kul. Varför vet jag inte men det kännes som en kul och rolig dag, inte alls lika seg som Onsdan.
I Fredags (igår) så jobbade jag igen =P men sen vid 7 så åkte jag till Djurås och träffa Joppä och alla =D Vi hade det riiiktigt trevligt! =) men tiden gick fort, alldeles för fort! så allt va över på en minut kändes d! Vi kolla när Exkrement och några andra band spelade på Kåken och sen kolla vi oxå på Mimikry, shiiit va bra alla va! =O =D

Nej nu måste jag fortsätta jobba tror jag. *suck!*
Men ni får ha det bra alla och kolla in då och då, och se om jag har gjort några uppdateringar i bloggen =)