Dans imorn <33

Ska börja dansa på en ny dansskola imorn! =D Jag och helena ska börja på kindahls i vällingby! Goosh va kul det kommer bli! Fick dessutom veta att både Tp och Olivia har dansat streetdance ett tag, så olivia tycker att vi 4 ska börja tävla =P men vi får se hur det blir.
Ska till dalarna i helgen. ska nog bara vara hemma på freda kvällen och ta det lungt. På söndan ska jag till cozmoz med joppä och alla! =D wiiie!! På söndan vette fan va jag ska göra förutom att åka hem.
nu ska jag diska =P puss hej

helt underbar helg <3

Har verkligen haft jäääättte kul den här helgen! skriver imorn om det för jag måste städa rummet nu. byee

Slarvmaja!! = jag

Asså jag glömmer bort hela tin att jag har nått som kallas blogg, det är jätte irreterande!
Det har inte hänt så mkt sen senast jag skrev. elr joo jag va i Mocke i fredas och träffa alla goá personer där =) Jag saknar dom för jämnan just nu! ibland ångrar jag att jag flytta... Men d va lika kul som alltid att träffa alla!
Har inte varit i skolan idag.. e sjuk =( Har verkligen haft jätte tråkigt idag! Har fått ny data så jag har typ bara msn och internät på den, har inte hunnit installera nå mer. Jag fick även en betydligt mkt mindre skärm än den jag hade förut, och bättre högtalare och feeetaste bas lådan! =D tack papi! =)

orkar inte skriva mer nu för tillfället.. men nu j** ska jag ta tag i skrivandet! men hade bra alla läsare! =) puss hej

fett rolig helg

jag orkar inte skriva massa detaljer och så just nu, så jag gör en sammanfattning:
Fredag: Va typ fest här, hade kul som faan!
Lördag: va hos några typ *grannar* och kollade på Sverige-Danmark på deras plasma, sen gick jag hem, men hade rätt kul då =)
Söndag: spela fotboll på dagen och sen typ vid 7 på kvällen så tyckte Olivia att jag skulle till henne, så då tog jag nästa buss och så blev det att jag sov hos henne =) vi hade gryyyymt kul! =D elr hur Olivia !! xD

Känner verkligen inte för att skriva just nu.. mkt som händer just nu och mkt tankar som flyger runt i huvudet. men jag skriver kanske imorn om jag orkar. btw kolla in världens bästa kompis och bloggare
http://juwlig.blogg.se


timvisaren tickar på..

nu har det gått sån där lång tid sen jag skrev senast =/ Men jag har liksom inte haft lust alls att blogg, så fort jag har loggat in och ska skrva nått så har det liksom kännts *neej jag orkar inte just nu*. Det har hänt mkt på senaste, men jag ska nog inte ta upp allt för då kommer ni få lov att sitta och läsa i typ 3år! =P Men nu ska jag verkligen ta tag i mig själv och börja skriva regelbundet!! =D
Det blev ingen skola för mig varken igår elr idag, är nämligen sjuk =/ Hade velat gå till skolan faktist, specillet igår, för då hade vi hemkunskap som e sååå kuuul! =D älskar att laga mat =)
Goosh va tråkigt jag har... eftersom typ alla är i skolan så finns det ingen att snacka me på msn =(
men jag ska gå och äta lunch nu, skriver kanske mer ikväll =) byebyee