Kan inte sova..

Igår var jag på jobbet för första gången, vi satt och lyssnade på vår handledare ett bra tag sen gick på rund vandring. När det var avklarat så var det en timme kvar tills vi skulle sluta, så då fick vi prova på jobbet lite. Det var, tro det eller ej, ganska kul faktist.
Papi kom och hämtade mig och vi åkte och käkade lunch på kina, gott som faan! Gash va jag älskar kinesisk mat! Vi åkte vidare till till expert i Bromma och sen till Fotokungen på Söder. Vi snackade med dom om systemkameran som jag ska köpa, jag tänkte köpa den då men pappa ville vänta lite och höra med lite fler affärer vad den hade för nackdelar och vilka fördelar den har.. och det är ju han som har pengarna så det var ju bara att acceptera de han sa.
Sen blev det tåget. Sov till och från som vanligt, det är så himla tråkigt att åka tåg själv, menmen det tar ju bara 2 och en ½ timme att åka så man klarar sig. Mamma och Mats hämtade upp mig vid station och vi åkte upp till en resturang som vi brukar äta på när vi är för trötta och inte orkar laga mat. Haha. Sen blev det åka hem och bara chiiilla.

Idag var vi till mormor och morfar och åt lunch, tur att man inte bara har en farmor som gör skit god mat utan en mormor som göre oxå! Haha. Jag skulle egentligen till Kupolen med Joppä och Lina men lunchen drog ut på tiden och vi åkte inte därifrån förens vid 6, mats föräldrar och mormor och morfar satt och pratade i eviiigheter. Jag vart jätte trött efter ett tag så jag gick in och la mig i mormor och morfars säng för att vila lite, men jag råkade somna.. då var klockan 3. Sen vaknar man klockan 6 av att mamma kommer in i rummet och ropar att vi ska hem, när jag inte reagerade speciellt mycket på det så börja hon peta på mig på ett sånt där jobbigt sätt.. tack mamma!
Åkte hem, pratade med älskling ett tag i telefon, försökte sova ett tag och nu sitter jag här pga att jag inte kan somna. Asså jag fattar inte vad det är för fel på mig, när jag inte ska sova somnar jag jämt men på nätterna när det är tänkt att man ska sova så går det inte..

Imorgon SMÄLLER det! Ska till Färnforsen med älsklingen, massa annat roligt folk som ska dit också. Hoppas verkligen det blir roligt där för annars vet jag inte vad vi ska göra för det finns knappt några andra fester man kan åka till, ovanlig party torka i komun kan jag ju bara säga! Blir helt chokad! Fan färre helger imorgon än vad det är på de vanliga helgerna! Jävla skit -.- Mys att fira med babe iallafall!
Innan jag drar till Färnforsen imorgon så ska jag åka till kupolen eftersom det inte blev något idag. Jag ska köpa en ny skid jacka, glömde min hemma hos pappa och jag måste ha en för jag och Knabe ska till Romme och åka på Fredag eller Lördag. FYFAAN va kul det ska bli!

sängen typ nu!

Alldeles för trött för att blogga, det blir imorgon istället.
Gonatt allihopa.

.



Tänkte att innan jag går och lägger mig så bjuder jag på en ny bild på mig, det var ett tag sen jag la ut bild på mig själv så..

ready to go

Nu är allt packat och klart, skönt att ha fått det gjort! Nu ska jag gå och ta bort det gamla nagel lacket från i julas och så ska det på nytt, vet inte riktigt vilken färg det blir.. men känner för nån ball färg som syns, det är så snyggt tycker jag!

Ge mig?



Jag är gaaaaaalet sugen på att ta hål i läppen, men tyvärr så måste man ju ha med sig sin målsman och tror ni jag får för mina päron? Nej självklart inte! Suck, vill ha hål i läppen mer än nått annat! Men va gör man? Jag kan ju alltid försöka övertala dom eller tjata mig till det, men jag tror inte det kommer funka för det ändå dom säger om hål i läppen är "du förstör tänderna!". IN MY AS att man gör! En sak att ha i tungan, för tar man i den blir det ju lätt att man håller på med den mot tänderna, men liksom.. läppen liggen ju still? Jävla stramisar asså....

haha

Jag: Papi, kan du hänga upp mina kläder som ligger där borta på marken?
Pappa: Vilka kläder?!
Jag: Dom som ligger där på marken!! *pekar på golvet en bit ifrån han*
Pappa: Vadå? Du menar dom som ligger på GOLVET?
Jag: men jaaaaaa!!! Golvet.. marken.. same shit!
Pappa: Men hallå! Marken är där ute, golvet är här inne. Om du säger marken om golvet så tror ju vuxna att du är utvecklings störd!


julia är juvlig

Inte träffat min underbara Julia på hur länge som helst, eller jo.. i skolan och så men det var ett bra tag sen som vi hittade på nått bara hon och jag. Så igår tog vi tag i oss själva, jag och hon drog in till stan och kikade lite på rean. Julia hade lovat sig själv att hon inte skulle spendera så mycket pengar eftersom hon sparar till en system kamera. Jag därimot handlade lite grejer, fast jag var otroligt ekonomisk måste jag säga.
Köpte en jätte fin tunika som jag kanske ska ha på nyår.. det återstår att se, en liten kalender över 2009 som jag var i stort behov av, en ganska stor aik flagga som var rena inpuls köpet, och så käkade jag och Julia lunch på donken. Allt detta gick på ynka 300! Jag är otroligt stolt, brukar aldrig få så mycket utan pengarna. Har tyvär inte hunnit ta några bilder på tröjan, och jag hinner nog inte ikväll heller.

Imorgon blir det att jobba på morgonen, slutar redan vid 12 tiden så då ska jag och pappa åka in och köpa system kamera åt mig, YIIIPPPIE! Äntligen!!! Sen bär det av till mamma, ska vara hos henne till på söndag.
Ska passa på och träffa massa gamla kompisar då, ska bli mys! Min underbara vän Knabe som flyttat till Skåne ska jag oxå träffa, guuuuud va jag har längtat! Har saknat dig som bara fan vännen <3

Nu ska jag gå och börja fixa lite middag till mig och pappa, på dagens meny står ungs stekta potatis klyftor och lax med någon god sås.

Är det helg så är det

Ikväll blir det partey, jag och Olivia ska antagligen dra oss till Pier i Ropsten. Men inget är bestämt än. Kvällen är fortfarande ung, men partey blir det! Som jag sa till pappa "är det helg på är det!"

Nu ska jag gå och göra middag till mig och pappa, det blir nog min goda mozzarella lasagne idag. Yummie!

Hatar soffor

Vaknade upp i Olivias nya soffa imorse, vilket inte var tänkt..
Igår kom hon hem till mig och vi käkade mysig middag med Papi och chillade lite framför datorn och tvn. Sen blev vi uttråkade så vi åkte till alvik och mötte Wagi och va ute med han lite, sen drog vi tillbaka till Ekerö. När vi kom hem till Olivia slängde vi oss hennes soffor med chips och dipp, jag åt chipsen och Olivia åt dippen typ. Haha! Hon tar världens största klump med dipp på varje chips så dippen tar slut på 1 minut. Fattar inte hur fan hon kan äta upp det så fort, och då finns det ändå skiiiit mkt chips kvar. Haha hon är weardo <3
Vi råkade somna i soffan och jag sover aldrig bra i soffor så jag vaknade med världens nackont, kunde typ inte vrida huvudet. Men sen hitta jag ett bättre sätt att sova på, så jag somnade om och vi gick upp för ca 2 timmar sen.

Nu ska jag kila över till Ica, för pappa är där och handlar så då ska jag åka med han hem för jag orkar verkligen inte med att åka buss just nu. Tar liksom 15 minuter extra, ganska onödigt känner jag.

Björn är grädden på moset

Vaknade för cirka en timme sen av att Olivia ringde, hon mobbade mig lite för jag sovit så länge ett tag sen bestämde vi att hon skulle börja dra sig hem till mig, men hon var som vanligt tvungen att fixa massa saker innan hon drog.
Så nu ska jag gå upp och kolla på Björn Gustavssons dvd som jag fick igår tills hon kommer.
Kommer antagligen skratta så jag får ont i magen, Björn är så jävla klockren! Credds till han !


J*vla s*it!

Skrev precis ett jätte långt inlägg om hur julen varit och grejer.. och när jag trycker på Spara & publicera försvinner hela texten så klart och den har inte sparats.. SUCK!!!!

Aja, jag får försöka skriva om det imorgon för nu ska jag sova.
Vet att jag lovade att skriva om helgen, men ni fattar nog inte hur sjukt trött jag är.. jag måste tuvär skjuta upp det inlägget en dag till.

God natt

GOD JUL!




Helgen

Jag är sjukt trött och sliten idag efter gårdagens lokal fest. Så det blir tuvär inget bloggande idag, men imorgon då lovar jag att jag skriver ett inlägg och berättar om helgen innan jag och papi drar och firar jul med alla släktingarna. I promise!

Nu ska jag gå upp och göra mig en macka, magen verkligen skriker efter mat när man bara fått i sig lite frukost under dagen.

Men kika in imorgon så uppdaterar jag om helgen som sagt.

ÄNTLIGEN!!

Igår var det en riktigt efterlängtad jul avslutning. Så himla skönt med jul lov! Lovet kommer bli spexat, jag lovar! Jag har en massa skojj som jag ska göra, jag har verkligen längtat så sjuuukt mycket!

Avslutningen igår var min första som jag uppträde på, det var tänkt att jag och 6 andra tjejer skulle sjunga "Julen är här" i stämmor och grejer som vi hade tränat på och så. Men ca 15 minuter innan showen så kommer Zozzo "Liiinda du MÅSTE hjälpa mig!!! Jag vågar inte sjunga solo! Kan inte du hoppa in och sjunga min låt med mig?!?!". Först sa jag tvär nej eftersom jag aldrig hört låten tidigare förutom den gången som Zozzo sjöng den på repet. Men hon lyckades övertala mig, så det blev 2 låtar för min del.. en som jag kunde utantill och en som jag aldrig hört förut. Det gick faktist bättre än vad jag trodde att det skulle göra =) Men benen stod ju inte stilla direkt om jag säger så.... stod och försökte hitta ett sätt att stå så inte benen skulle darra så mycket. Jag var ootroooligt nervös! Usch! Men det är ganska konstigt tycker jag, för jag har ju dansat på scen för typ 5 ggr så många som jag sjöng för igår och ändå så va jag jätte nervös igår.

Idag har jag hjälp farmor att baka lussebullar och sånt till jul, så himla mys! Tack för du alltid lyssnar på mig och stöttar mig farmor, puss på dig! jag älskar dig <3

Idag vill jag PARTAAJJAA! Skit taggad!

Här kommer låten som jag inte kunde, men ändå ställde upp och sjöng ;)



Tjeeennaa!

Nu var det ett tag sen. Men jag har haft så sjuuuuukt mkt att göra verkligen! Hade hur många prov som helst att göra förra veckan eftersom jag var borta i 2 veckor.
Helgen blev till mesta del jobb, mamma hade julfest på sitt företag så jag hjälpte till där. I lördags vart det att åka på fest, även fast jag skulle jobba dagen efter. Men det va en sån där inpuls grej, fick reda på festen ganska sent och så tog det ett tag för mig att duscha och fixa mig, mami var snäll och skjutsade mig även fast klockan var 10 på kvällen. Väl på festen så hände det väll lite knas och så, men det löste sig tillslut som tur var. Kom i säng ganska sent, men haffade en skön säng på festen så jag slapp sova på golvet elr så iallafall!
Idag drog jag och Olivia in till stan och mötte Esmat,Borna och deras kompis. Det blev latte och lite snack på espresso house på Stureplan och sen var alla hungriga så då blev det att käka middag på Taco bar, mums!! Sen visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på, så killarna drog med oss till IO, ett internet café på Odenplan. Haha, första gången jag är på ett sånt ställe, och jag säger bara en sak; Jävla svett ställe asso! =P Säkert 300 datorer där inne som stod och gav sig ifrån sig massa värme och lika många människor, fyfaaaan! Haha. Killarna spelade massa spel, Olivia satt och geeka FB och jag satt och kolla på.. kuuuul! Haha. Ja som sagt; fyfaaaan!
Nu ska jag gå och fortsätta kolla PB <3 usch vad bra det är! KÄRLEK!

Tillbaka

Gissa vart jag var idag? Jo skolan! Yeheey fett duktigt jag är! Varit bort i 2 veckor nu, tro det eller ej men jag tycker faktist det är lite kul att få gå till skolan igen. Jag har varit sååååå uttråkad av att bara sitta hemma, nog drf.
Nu måste jag gå och plugga inför alla prov som jag ska göra den här veckan, missat en hel del under de här 2 veckorna som jag måste komma ikapp med. Hmm

Better is better then bad

Jag börjar bli bättre nu! WIHOOOO! Det är väll antagligen pencilinet som börjar värka. Fan va skönt asså! Vill verkligen inte vara sjuk till helgen, jag SKA inte vara sjuk till helgen!
Nu ska jag gå och fixa lite frukost och se om halsen accepterar att börja äta lite vanlig mat. Vi får hålla tummarna!

Så mkt bättre än orginalet!

Jag fattar inte hur man kan göra sån succe på att göra om en så pissigt dålig orginal låt, elr ja den här nya är ju jävligt bra men orginalet suger ju verkligen.
jag tycker det är positivt att dom gör dåliga låtar bra, men därimot.. när dom gör om en hiphop/R&B låt till någon jävla house mix blir jag sur! Kom inte och förstör våra låtar som vi älskar så mycket, tack!


Hatar att vara sjuk

Var på sjukhuset i söndags, läkaren sa att han inte förstod varför jag inte fått någon medicin när jag va så här sjuk för en månad sen. Han sa att han trodde att det var gammalt skit från den gången som blomstrat upp igen. Men nu har jag iallafall fårr pencilin, så vi får hoppas det blir bättre snart!
Jag måste verkligen till skolan snart! Jag har skjutit på en jävla massa prov skit länge dessutom så har vi massa fler den här veckan som jag verkligen måste göra. Usch är jätte stressad, jag måste verkligen bli frisk snart!