palla...

jag pallar inte skriva just nu... kanske inte kommer skriva på ett tag nu, för det är fullt upp med mitt rum så jag har inte tid och dessutom mår jag inte sådär super just nu. får väll se när jag börjar skriva igen

helt slut i armen

shiiit va jobbigt det var att slipa på väggen! den började brinna i både ryggen och armen så jag tod en paus och gick hit och satt mej. jag vet inte om jag kommer orka göra mer idag men vi får väll se =)
nej nu ska jag göra mej en macka och sen kolla på simpsons och sen ringa Jonte tror jag =)

fint i mitt rum snart

Nu ska jag gå ner och slipa lite på vägarna  i mitt rum för vi ska måla dom snart och göra dom suuper fina =D

usch för desigen

Ni får ursäkta designen, jag har ingen tid med att hålla på och pilla med den just nuh.. jag försöker förjäves övertala Julia att hälpa mej med den, men hon är en riktigt envis tös ;)

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

jag hoppas verkligen att ni alla som läser min blogg hade en bra och skojjig nyårsafton! =) för det hade jag! Först på dan hängde jag till pappa och storhandlade, sen skjutsade han mej till Julia. Pappa skulle på nån fest så då utnyttja jag det och tillbringade nyår hos mah lavh <3 =) Jag,Julia,Jonas och Danne satt och spelade mario cart från 12 till 3 ungefär xD sen gick Jonas hem, men inte gick vi och la oss för de, nejnej först käkade vi lite och sen satte vi på en film och satt och glodde tills en efter den andra somnade, sen väckte julia mig vid 6 och sa att vi skulle gå upp och lägga oss i våra sängar istället, vilket jag tyckte var en bra ide eftersom jag hade somnat i en väääldigt oskön ställning i en fotölj så jag följde med upp utan gnäll x) Sen vaknade jag av att min mobil vibbrerade, då vare pappa som skickade sms och fråga hur jag mådde x) suck vem annars äre som väcker en än papi? men när jag kollade på klockan så var den 3! shit vilken chock jag fick! så jag hoppa upp ur sängen och väckte Julia som oxå fick en chock när jag berättade att klockan var 3, jag tror hon blev ganska förtvivlad att vi hade sovit bort hela dagen =P så vi gick upp och käkade frukost, ingen av oss had een tanke på att vi kanske skulle ha ätit lunch istället. sen gick vi upp och slappa framför datan och kollade när det gick bussar hem till mej, men så klart så hade vi precis missat en när vi kollade, så det var bara att vänta på nästa. När vi hade gått upp till busskuren och skulle vänta på bussen, så upptäckte jag att nån hade spytt i busskuren precis när jag hade tänkt gå in dit och sätta mej, uuush! jag höll faktist på att joina dom! och så klart så ska julia börja me och säga *uusch! kolla man ser typ matrester!* suuck hon har inte fattat att vissa är mer känsliga än andra =P Det var inga alls på bussen, heelt super skönt! Det är helt underbart att få sitta i en buss i sin egna värld med ipoden i öronen och lyssa på all ljuvlig musik! ni bör prova det! =)
nu ska jag nog sova tror jag.. jag ska upp tidigt imorgon.. nattinatti