Soooorry!

Förlåt så jätte mycket för den dåliga uppdateringen dom senaste dagarna! Men min bardoms kompis Johanna kom hit i onsdags och stannade tills idag så jag har inte haft tid att skriva. Och dom närsta dagarna blir det inte heller mycket skrivande för jag och farsan drar på semester med båten, vet inte riktigt när jag kommer hem eller vart vi ska åka någonstans, men det visar sig. Nu ska jag gå och packa och sen gå och sova. Ni alla får ha en super bra helg och ta hand om er! =)

ny favorit, helt klart

Jag har hittat en ny favorit artist! Eller rättare sagt artister, Alborosie och Slightly Stoopid. Helt underbara! Alla som gillar reggae borde lyssna på dom! Finns bara ett ord för dom; Käärlek!!

URF!

 

Dit ska antagligen jag med Erik och Tullan! =D IIIIHHHH! Jag är fett taggaaad!! Nån mer som ska dit?

aaaj tyyp!

Idag drooog pappa med mig till en rygg specialist som skulle kolla på min rygg, har gått till olika läkare under 4 år nu med ryggen och ingen har gjort ett skit.. bara gett mig massa mediciner. Men han, min nya läkare va skit bra verkligen och det kändes som om han visste va han snacka om, så nu har han skickat en remiss till en naprapat (?) som jag ska börja gå hos. Nån som vet vad en naprapat gör? Till skillnad från tex kirupraktor?
Sen åkte jag och papi hem till hans mormor och morfar och fikade och pappa hjälpte dom med deras dator, sen blev det en sväng in på systemet och sen köpte vi lite käk också. Och jag fick natur godis så jag blev happie happie! =D

OJ JUSTEE! Min barndoms kompis Johanna kommer hit imorn och hälsar på mig! Jag har inte träffat henne på år och daar verkligen så de ska bli super kul!

tråååkiigt

Igår hade jag suuuper mysigt verkligen! Jag och Aislinn följde med hela släckten in till stan och gick på bio och kolla mamma mia, den va inte så dålig som jag trodde den skulle va faktist.. vilket jag blev glad för. haha. Sen åkte vi allihopa till Helenas krog som ligger typ vid kungsholmen och käka där, och shit vad god maten va! Inga små portioner heller, en tallrik hade typ räckt till 3 personer! =O Sen blev det film med Ais och Kelvin när jag kom hem =) Ja det blev en snabbt inlägg om igår.. nu måste jag kila för jag och pappa ska ner till båten och fixa lite med den, vi hörs senare ikväll! =)

Nån mer som varit på Helenas krog? Och isåfall.. va tyckte ni om maten där? =)

top quality

Här har ni en av sveriges bästa rappare! Visst det finns många fler som är bra men han är verkligen en av dom bästa! Enligt mig. Kolla in hans sida och säg sen till mig vad ni tycker! =) 

nyvaken och allt

Ja.. då sitter man här igen, nyvaken och trött. Det blev inte så jätte sent igår faktist. Kvällen började med att jag och papi åkte ner på till farmor och farfar där vi var bjudna på middag med några andra släcktingar, till förrätt fick vi nyplockade kantareller som va smörstekta på en liten bit rostad macka, och sen till middag åt vi grillat kött och färsk potatis.. jag tror aldrig jag har ätit godare eller perfektare kött! När man åt de så va det som att komma till himmelriket, jag lovar! Aa och sen till efterrätt så fick vi pannacotta, vet inte hur de stavas men ni vet nog vad jag menar. Ja, nu fattas ju bara en sammanställning av maten.. och man kan väll säga nått i stil med UNDERBART!! Längtar till nästa middags bjudning hos dom! Haha.
Sen tog jag och drog hem till Aislinn och kolla film med henne, först kolla vi på en som gick på tvn men den va lite seg så då bytte vi till en film som hette *unfaithful*. Den va betydligt bättre, himla sorglig därimot =/ Nån mer som sett den? Isåfall va tyckte ni om den?
Nu ska jag gå och göra lite lunch tror jag, sen blir det att fixa mig lite snabbt för jag ska nämligen på bio med Aislinn och massa andra =) de ska bli mys! Jag har inte varit på bio på jääätte länge verkligen, kommer knappt ihåg sista gången jag va där!

dumma internet

Det har blivit dåligt med skrivande på senaste pga att mitt internet inte funkar som det ska, vilket gör att man inte är så sugen på att sitta vid datan när man ändå bara blir arg liksom. Men aja, nu sitter jag här iallafall. Idag överansträngde jag min axel, hjälpte pappa att skura hela båten, vi ska nog fortsätta imorn för vi blev inte helt klara. Vid 8 tiden så gick över till våra grannar, som även är våra nära släcktingar, och åt middag. Sen fråga Aislinn om jag kunde hjälpa henne och en kompis till henne att fixa deras hår, och visst kunde jag de! Så vi spela musik och jag gjorde deras hår lite mer fest aktigt, dom sa att det blev jätte bra, så då blev även jag nöjd. Om dom är nöjda så är jag också de =) Tuvär fanns det inga fler sov platser så jag kunde inte följa med till festen som dom skulle på, men dom lova mig att jag skulle få följa med nästa gång.
För alla som inte vet så är Aislinn min typ plast kusin och är 21, och Kelvin som jag nämt i tidigare inlägg är hennes bror som är 18. Kanske lite lättare att hänga med vilka jag snackar om, för nu i sommar blir det nog många inlägg med deras namn i.
Nu ska jag gå och försöka sova.. får se hur de går med mina sömn svårigheter.. =/

photoshop

Tack vare mina sömnsvårigheter så har jag skaffat mig en ny natt kompis.. photo shop! Haha visst jag är inte direkt bra i de utan rättare sagt suger i de, men jag tkr det är kul så då kan inget stoppa mig liksom? =)
Denna bild pilla jag på inatt, tog ett tag innan jag kom på hur man gör med att få en text snygg =P

Bilden är klickbar

Schuuulia

Inatt sov Julia här. Hon kom igår vid 2 tiden och då sken solen så då gick vi ner till stranden och bada lite och så, vilket inteva så speciellt varmt! Haha. Sen åkte och skulle handla mat som vi skulle göra ordning till värsta middagen på kvällen för papi va på konsert så vi va tvugna att göra maten själva, men så väl inne i affären hade vi ingen fantasi i huvutaget, så vi drog till pizzerian och köpte med oss pizza hem! =D haha. Vi gjorde väll inte så mycket på kvällen utan bara satt och slappa vid tvn och satt och snacka lite skvaller och så, det va så himla skönt att bara sitta och inte göra något alls utan bara slappa för jag har som sagt inte träffat henne sen skolan sluta, vilket är mer än 1 månad! Idag har vi inte gjort så mkt Julia skjutsa mig in till centrum för jag skulle köpa en ny fondation, och när jag gick in i en affär där och skulle kolla runt lite så stod Aislinn i kassan, så då övertala hon mig att stå där ett litet tag och va social med henne, så jag va där i typ 1 timme och snackade med henne om allt mellan himlen och jord. Sen plinga det till i min mobil och de va papi som skrev att han va påväg hem och va i tappen om 1 halvtimme och fråga om jag skulle ha skjuts, och jaa klart jag vill ha skjuts.. jag hatar att åka buss!
Nu ska jag gå och göra nån macka elr så för jag är lite hungrig känner jag, senare ikväll skulle nog Krille och Johnne komma.. de blir nog super trevligt! =)

Ny vaken

Ja då sitter man här igen, ny vaken och grejer. Vet inte exakt när jag somna igår, jag satt och kolla på massa kurser i photo shop som papi fixat åt mig, men ingen klarar ju att va uppe hur länge som helst så till slut blev det att jag satt och nickade till och höll på att somna, så då bara stängde jag ner allt på datan och gick och la mig i sängen som kändes underbart skön att lägga sig i.
Imorse kom pappa, som vanligt, och väckte mig. Morgontrött som jag är så fräste jag väll lite ord åt honom för jag vaknade senare och bara hade ett litet minne av att han väckt mig och jag låg där och fundera på vad det va som gjort att han inte tvingat mig att gå upp, så jag fråga och möttes av svaret *du är ju så jävla morgontrött så du sa massa ksit och då vart jag sur och lät dig va* Haha wopps! (A)
Nu kommer snart Julia hit, WIIIE! Jag har inte träffat henne sen skolan slutade! Den dissaren har varit borta i spanien och konfa läger och en massa sånt så hon har inte varit hemma ett skit! :( Men nu är hon hemma ett tag innan hon åker bort igen, så nu ska jag kidnappa henne! =)

sömnsvårigheter

Tur att det finns så sjuuuukt mkt grejer man kan lära sig om photo shop! vad hade jag annars kunna göra när jag inte kan sova? Just nu sitter jag och kollar på nån guide på nån skiva som papi gett mig, oj juste.. jag tror han tänker försöka tjäna pengar på mig och mina kunskaper i bild redigering! =O han sa såhär idag * Jag ska försöka fixa nån mer sån där skiva till dig Linda, för du vet om du tycker sånt där är kul då kan du ju utvecklas ännu mer i det och du vet, då kan man tjäna pengar om man blir riiiktigt riiktigt bra!* Haha shit va jag skratta när han sa det där! Det lät så himla kul!

oj förlåt!

förlåtförlåtförlåt för den dåliga uppdateringen! Igår mötte jag upp Tullan i Bromma, sen tog vi första bästa tunnelbana in till stan där vi spenderade några timmar, jag köpte hårförlägning som jag nämde tidigare att jag skulle göra, och sen hitta jag och tullan en skiiit snygg tröja på speedway.. eller nej juste dom har bytt namn till top streetwear, nödvändigt? naajh.. men iallafall, och så köpte jag en bikini! =) Jag är super nöjd med köpen! Lägger in bilder på det ny inköpta lite senare. Efter stan blev det att åka hem till mig och käka lite mat och sen bärde det av till Kristineberg där vi möttes upp av Pankan och en massa folk, så vi satt där på klipporna och grilla marshmallows och bara mös.. super trevligt! =) Sen blev det att dra hem till Tullan och sova där, hon vakna direkt när vi kom hem och hon la sig i sängen.. haha sötnos <3 Så idag så gick vi upp vid 11 typ och käka lite å så sen drog vi ut och red?! =O jag har inte ens klappat en häst på typ två år, så det kändes ju lite konstigt, men kul va det =) Sen va jag kvar hos henne till 6 ungefär sen blev det att åka hem, så nu sitter jag här. Det va snack om tjejmiddag med brudarna idag, och även snack om att jag skulle till Kristineberg idag oxå? Men det blev inget av det för tjej middagen va en som fattades och man ska ju va allihopa, elr hur? =) och jag orkade verkligen inte dra till Kristineberg, så som sagt.. det blev att va hemma ikväll.

Balla elr vad?!

Asså jag älskar sånna här solglasögon! Dom är sååå fräääna! Problemet är bara att jag vet inte vart man kan köpa sånna =( Nån som vet?


Snabb redigerade i paint så dom är inte så jätte snygga, men ni förstår nog vad det är för sorts solglasögon jag menar? =)

bästa metoden?

Imorgon ska jag nog in till stan med Tullan och köpa hår förlägning till mig, eftersom någon dum frisör inte hörde att jag bara ville klippa topparna så hon klippte av mig 2 dm! =O Men det är bara de att jag vet inte vilken metod som jag ska göra för att fästa det.. nån som provat olika metoder och kan rekomendera någon? jag funderar på att antligen ha clip-ons eller köra på weaving. Men som sagt, jag vet inte riktigt vilket som är bäst?

Tävlig

Ja nu är jag med på en tävlig på denna blogg där man kan vinna och bli veckans blogg och få en egen liten ikon som länkar til lens blogg på hennes. Vi får se hur det går, jag hoppas självklart på att vinna men det kan inte alltid gå som man vill =)


Mornmorn!

Finns det något värre än när ens farsa kommer och väcker en kl 1 på sommarlovet? neej jag tror inte de.. speciellt när man har sömn svårigheter och inte typ sover ett skit på hela natten. Och inte hjälper det att försöka förklara det för honom för han kommer ändå och väcker mig! Nån som har nån bra ide hur jag kan få han att sluta?

mys kväll!

Var som sagt ute med båten ikväll på en ö och åkte ring och grilla och sådär, jag tog en massa bilder på sol nedgången och allt men jag aaaalldeles för trött för att lägga in bilderna eller berätta om kvällen, så det får bli imorgon! Nu ska jag gå och sova för jag är så sjuuukt trött verkligen. Puss på er<3

ut på ön och grilla

Idag ska jag ut med en massa folk och massa båtar ut på en ö där vi ska grilla och bada och ha det mys. =) Blir väll antagligen att åka ring och wake board och sånt oxå =)
Men nu måste jag kila och packa upp alla grejer från den här veckan som varit och så måste jag fixa lite grejer innan vi åker. Men alla får ha en super trevlig kväll! =)

IM BACK!

Hej allihopa! Nu är jag hemma igen! Eller jag kom hem igår men va alldeles för trött för att orka skriva. Jag har haft super kul i Mora den här veckan! Kan ju bara säga att det här kommer jag inte glömma på ett bra tag! =)
Såhär såg veckan ut:
Måndag: Mitt tåg till Mora gick kl 07.44 och jag va lite virrig för att jag va så himla trött så bra som jag är så satt jag och vänta på tåget på fel perrong men efter ett tag börja jag undra *vart är tåget egentligen? det borde stå inne vid den här tiden!* Så då gick jag bort till tavlan där det står vartifrån alla tåg går ifrån och då såg jag att det va fel perrong jag stått på, men jag hann iallafall till rätt perrong innan tåget gick. Efter ca 4 timmars tåg åkande så va jag äntligen framme, Sara och Micke kom och hämta mig i hans finfina epa =) Han skjutsa upp oss till stan och jag och Sara gick på kaffestugan och fika, latte och nån sån där choklad kaka MUMS! Sen drog vi oss hem till hennes farmor och hälsa på henne och lämnade våra grejjor hos henne sen blev det stan igen, så då gick vi runt där och kolla i affärer och så, sen blev det farmor igen, men denna gång blev det att vi fika där också =) Cooooffiiie! <3 Det blev att åka 4 bussen hem till Sara där vi åt lite mat och så, sen satte vi oss vid datan och försökte ragga lite folk till Kajen. Och när vi nått tag i några som skulle komma så kolla vi när bussen gick, och såklaart så skulle den gå om typ 15 min, så det va ju bara att hurry hurry! För dum som jag är så tog jag bort allt smink när jag kom hem till Sara, så det blev snabb sminkning.se! Vi hann iallafall med bussen och tog oss hem till Micke där vi fixa klart oss, sen tog vi epan in till Kajen. Knabe va där och ni skulle sett han när han såg mig med brunt hår! Haha fyfan vilket roligt ansikts uttryck han fick! Ja å så va vi där till ca halv 2 då tog vi och åkte lite bil och så bestämde vi oss för att åka förbi Sara och hämta handdukar till alla för vi skulle bada! =D Men bra som vi är så råka vi väcka hennes föräldrar så jag och Sara fick inte gå nånstans utan va tvugna att stanna hemma, men det hörde ju inte vi ;) Så vi sa till killarna att vänta på oss borta på en bro som är i närheten, så vi vänta tills hennes föräldrar skulle somna om sen så smög vi ut och ringde pojkarna. Sen drog vi till Orsa och bada! Haha eller jag och Kalle bada, alla andra va riktiga fjollor och bangade! Sen blev det att åka massa bil hit ooch dit sen kom vi hem tillslut, hur mycke klockan va då har jag ingen aning om =P

Tisdag:
Knabe, Matsson, Micke, Putte, Jimmy, Kalle och Tobbe kom hem till Sara och va sociala med oss och chill kröka :) de va skit trevligt!

Onsdag:
Eftersom Sara skulle jobba idag,torsdag och fredag så flytta jag hem till Knabe, för jag kunde inte bo hos henne när hon jobba. Så på morgonen så åkte jag med Sara till hennes jobb sen så drog jag mig hem till Knabe med all packning och väckte han =) Sen sov både han och jag lite till sen åkte vi in till stan när Sara hade slutat, Knabe skulle träna så jag,Sara och Micke åkte ner till Glassbaren och åt glass, de va mysipys! =) Sen så va Knabe inte klar när vi ätit upp så då drog jag, Sara och Micke hem till Micke och börja sätta i rosa porr ludd i hans epa! =D skit snyggt blev det! Sen kom Knabe och hämta mig och vi drog hem till han och käka. På kvällen blev det att dra till orsa på orsa yran en sväng sen åkte vi tillbaka till Mora och åkte runt där lite, sen fick vi för oss att åka en sväng till Våmhus och bra som vi är så fick vi soppa torsk i mitten av Bonäs och vi tog oss IGENSTANS! och alla jävla bilar åkte förfan bara förbi även fast vi hade varnings triangeln ute, kärring jävlar! =@ *ursäkta uttrycket* Men efter ca 4 timmar så fick vi tag på lite bensin så vi tog oss till mora, där vi fick bensin stop IGEN! xD haha MEN KUL HADE VI! =D Vi kom väll tillslut hem vid halv 7-7 =P 

Torsdag:
Vart inte mkt åkande på torsdagen för Matssons bil va tjaaasig =( så pojkarna höll på och mecka med den och sen när dom fixat den börja dom med att koppla in en skit stor bas låda, eftersom jag inte kan nånting om bilar så fatta jag ingenting av vad dom höll på med men det va bara trevligt att va med och va lite social! =) Putte försökte lära mig va lite grejjer som låg i värktygs lådan hette, men jag tror jag glömt alltihopa nu xD förlåt putte =P MEN KUL HADE VI! =D haha

Fredag:
 Fredagen blev att sova och ta igen alla krafter man gjort av med under veckan. Vid 2 ungefär så åkte jag och Knabe in till stan och skulle fixa lite grejer och så skulle jag med till tåget. Vid tåget så kom Sara och va söt och sa hejdå och lite senare kom även Micke med epan, och hans ord gjorde mig glad! *Jag kom faktist hit bara för få säga hejdå till dig* =) <3 Sen blev det att åka tåg i ytterligare 4 timmar. Men det gick faktist ganska fort den här gången. Dessutom va jag bra och fick åka i 1 klass! ;D

OM NI VILL SE BILDER FRÅN VECKAN SOM VARIT PÅ GÅ IN
HÄR

Give me some sleep

Nu sitter jag här.. ska egentligen upp om ca 3 och ½ timme. Min planering blev inte rikigt som jag hade tänkt mig, Jag hade ju planerat att jag skulle gå och lägga mig runt 9-10 men jag kunde inte somna och jag försökte verkligen, jag låg till 12 och vred och vände mig. Sen gav jag upp så jag gick upp till papi och kolla klart på en film han såg på sen gick jag och satte mig här. Så nu har jag gjort en stoor ändrig i planeringen, nu ska jag vara uppe tills jag ska bärja fixa mig och sen åka till tåget och så får jag sova på tåget helt enkelt. jag kommer vara död imorn men aja, jag har inte så mycket annat att välja på. För om jag går och lägger mig nu så kommer jag försova mig imorn och missa tåget, och det blir verkligen INTE bra.

Happiiiie

Nu ska jag gå och äta papis goda lasagne, sen ska jag packa och sen ska jag gå och sova. Himla kul det lät? naajh. Nej men det är nämligen såhär, jag ska upp vid halv 5 imorn och packa det sista sen ska jag till ett tåg som ska ta mig upp till Mora. Jag ska nämligen upp och hälsa på min absolut bästa kompis Sara =) så det blir att åka tåg imorn i ca 4 timmar, skoooooojj! Nej men det är det verkligen värt! =) Men det kommer nog inte bli så mycke bloggande för jag kommer nog inte ha så mycket tid till att vara inne på datan, men vi får se hur det blir.. Jag kommer iallafall hem på onsdag, tid är inte riktigt bestämmt ännu men det visar sig. Nu ska jag gå och äta. Ni får alla ha det super bra och ta hand om er! =)

<3

Finns inget som är roligare än att dansa! Jag älskar denna video, dom är så himla duktiga verkligen!



Visst är dom duktiga? =)

slappo

Idag har jag inte gjort speciellt mycket om man säger så. Pappa kom först och väckte mig, som jag skrev i tidigare inlägg att jag nästan va säker på att han skulle göra, sen böev det att bre några mackor och knata ner till båten. Jag och pappa hade tänkt att vi, eller jag rättare sagt, skulle åka ring efter båten idag, men så blev inte fallet. Utan vi åkte bort och la oss med båten mellan en ö och fastlandet eftersom det va vindstilla där, sen tog vi fram mackorna och hade en liten, ja vad kan man kalla det? piknik ungefär =) super mysigt verkligen. Det va ett tag sen jag och pappa hittade på nått sånt där tillsammans, lite far och dotter tid liksom. Så vi satt där i ungefär 2 timmar och bara slappa och sola, sen kom det massa äckliga moln och vi kände att det va tid att dra sig hemåt. Så jag kom hem för bara ett litet tag sen så nu ska vi väll ta och göra lite mat, tror vi ska satsa på att grilla kyckling, yummii!

Tack så jätte mkt!

ja som ni ser så har jag en ny design, jag har Fia att tacka för den! tack den är super fin! =) Jag tycker ni alla ska spana in hennes blogg, hon skriver väldigt bra så hennes inlägg blir intressanta att läsa! =)

grillning och filmkväll

Ja jag va som sagt och grillade hos vår granne, som oxå är min nära släckting tro det eller ej men så är det. aa iallafall, jag och pappa prova en ny marinad till köttet, den hette red wine och va suuuper god! Verkligen nått jag kan rekomendera! Den smaka lite sött och fick verkligen fram smaken på kötet, kan tro att den passar helt perfekt till lamm. Super god va den iallafall! Sen satt vi där till typ 9 då pappa skulle till krogen. Då kom jag, Kelvin och Ice på att vi skulle ha filmkväll men va är en filmkväll utan lite studsmatta? Så vi drog först hem till mig och hoppade lite, och shit va jag skrattade! Ice hade typ inte hoppat på skit länge så det såg skiit kul ut! Haha. Sen efter kanske 45 minuters hoppande så drog vi hem till dom och satte på Underworld 1 och sen när vi sett klart den så va vi ju tvugna att titta på förtsättningen dvs Underworld 2. Inte riiiktigt min sort film men den funka helt okej med rätt sällskap! =) Nej men vampyrer och sånt är inte riktigt min grej, för det första gillar jag inte skräckisar i huvutaget för jag tycker aldrig dom har någon handling bara massa äckliga saker som hoppar fram och gör så man nästan skiter på sig.. nej som sagt, inte riktigt min grej. 
Nej nu ska jag gå och sova tror jag.. pappa kommer väll och väcker mig vid 9 imorn för han tror att jag behöver hans hjälp att vända tillbaka dygnet, han är skit sur på mig för att jag är vaken hela nätterna och sen sover bort dagarna.. men liksom, det är sommarlov? det är de som sommarlov är till för liksom, men det har inte han fattat än, eller han har väll glömt bort hur de är rättare sagt.. senast han hade sommarlov va ju på stenåldern Haha =P 
Har nån mer än jag haft en bra och trevlig kväll? =) 

grattis vännen <3

Min kära vän Lina kom in på sitt första hand val på gymnasium! Jag är stolt över dig gumms! Grattis grattis! =)
Nu ska jag och pappa över till en granne och grilla, mysipys! Sen får vi se vad som händer, pappa skulle iallafall ut på krogen så jag har inge skjuts.. men om nån har tråkigt så är det ju bara att slå en pling eller komma hit, bussarna har ju som tur är börjat gå igen! sååå skönt! Det är inte speciellt kul att vara stuck här ute på ekerö om jag säger så.. =P 
Nej nu måste jag kila, ha det bra alla läsare och hoppas ni får en bra fredags kväll! =) puss på er 

Knabe <3

Vad skulle jag göra utan dig vännen? Tack för att du alltid finns där för mig och alltid lyssnar och stöttar, det betyder så sjuukt mkt för mig verkligen! Kändes så himla skönt att snacka ut med någon igår som verkligen lyssnade! Tack för allt gubben! <3<3<3



hata SL!

Pågrund av denna ide som bussförarna fått för sig, att strejka, så är jag fast här ute på Ekerö... KUL! Naajh.. Men eftersom det inte går några bussar så gick jag ner till båten efter att jag käkat lite lunch, jag låg där och sola och läste en bok som heter tysk kungen. Jag har inte kommit så långt i den än, men än så länge så är den väldigt bra och dessutom spännande! Sen kom pappa ner när han slutat jobba och vi tog en tur, ååh jag är helt förälskad i båten! =)
Nu ska jag nog gå upp och hoppa in i en dusch sen blir det nog att fixa en kopp te och sen mysa ner sig i soffan med en filt och kolla om det går nått bra på tv annars blir det nog nån film =)

underbar!

Jag har hittat en låt som helt klart blir veckans låt! Såå fiiin!!



Här kan ni se texten

sjukt

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2811646.ab
så sjukt! helt otroligt vilka tankar folk kan ha ! Ofta man vill att någon ska misshandla sin egna dotters pojkvän? Jag fattar inte det där riktigt, hur kan man vilja göra något sånt? Nån som förstår som kan förklara för mig? För jag fattar verkligen inte! Helt sjukt säger jag bara...


i like

Jag ska gå och sova nu så jag berättar allt om idag imorn men jag och pappa åkte och hämtade farmor och farfar och så åkte vi på en kvällstur med nya båten, och jag tog lite kort, så jag tänkte bara lägga in dom så får ni säga vad ni tycker, okej? =)

     

MIN! BARA MIN!

Nu ÄNTLIGEN har jag fått en båt! =D snacka om att jag har världens underbaraste pappa! Jag älskar dig ! <3 Han lurade mig tootalt! men det berättar jag om sen, nu ska jag upp och äta sen ska vi åka med båten till farmor och farfar och visa dom den, dom vet inte ens att vi köpt båt =) men jag slänger in en bild på den, dålig kvalite pga att den är tagen med mobil.

bilden är klickbar

OOOHH! <3

Det blir nog en till denna underbara låt oxå! =D Kärlek säger jag ju bara! Erkänn att ni oxå gillar den här? =D


 

DanceDanceDance

Har sjukt tråkigt och kan inte sova så jag är glad att vi har satt upp min fina spegel på väggen nu och dessutom är jag sjukt tacksam att musik finns! Nu ska jag ta och göra en koreografi till den här låten hade jag tänkt mig =)



my new hair

Här kommer en bild på mitt hår som brunt! Jag blev faktist riktigt nöjd =)
Jag orkade inte platta det nu ikväll bara för jag skulle ta kort utan jag lät det va naturligt, förlåt =(


Usch

Jag har inte haft lust till nått alls idag, bara lega och slappat och deppat. Det känns som om jag bara vill bort härifrån! Fan jag sabbar verkligen ALLT! åååhjjj!  

Utmaningen

Jag blev utmanad av Bea

Regler:
-Beskriv först reglerna 
-Svara på alla frågor 
-Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din .
-Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
Träna
♦ Städa rummet
♦ Rensa alla lådor i källaren
♦ Ge designen ett försök
♦ Inte sova bort dagen (det kmr ju gå bra när jag sitter här 3 på natten)

Vad gjorde du för 10 år sedan? 
Jag vet inte riktigt, jag va fem då! =P

Ställen du bott på?
Enköping ( 3 olika ställen)
Mockfjärd
Borlänge
Söder
Ekerö (2 ställen)


Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
Åka utomlands
♦ Köpa en stooor båt åt mig och pappa!
♦ Köpa ett skit stort huuus!
ge massa penagr till fattiga familjer
♦ ge massa pengar till mina nära!


Personer du vill veta mer om

Sojung , Julia , Ina

tack Jennifer!

Ja nu är jag brunett gott folk! =) Jag vakna av att Jennifer ringde och väckte mig och sa att hon skulle in och sola med Tullan så jag kunde komma in och möta henne i stan, och sagt va gjort! Jag åkte in till bromma plan där jag kom på att jag inte visste vart dom va någonstans och inte fick jag tag i dom heller, så smart som jag är så tänkte jag *aa men jag tar och åker lite tunnelbana sålänge tills dom hör av sig, det är alltid trevligt!* så jag började åka in mot stan och när jag började närma mig odenplan så ringde Jenn och sa att dom va där så då hoppa jag av och leta upp dom. Tullan skulle på bio på hötorget så jag och Jenn hände med dit och tänkte att vi kunde köpa färg där, så när vi stod i affären och skulle köpa så såg vi två som vi tyckte va bra som vi tänkte köpa men så tänkte vi ända att jaa men det är nog bäst och fråga om råd av dom som jobbar här, och hon som hjälpte oss visa oss en KNALL röd färg som hon sa att vi skulle ha i först och jag och Jenn titta på varandra som två stora frågetecken, och sen valde hon en mörk brun färg som skulle bli bra.. så vi lita ju på henne. Så vi drog oss hem till Jenn där det stora exprementet att få platina blont hår till mörk brunt drogs igång. Vi hade i den röda färgen först, och jag kan ju bara säga att det böev verkligen RÖTT! haha det såg på ren svenska fördjääävligt ut! och sen la vi ju på den andra färgen.. men eftersom jag och Jenn är så smarta att skölja ur förtidigt så täckte inte den bruna färgen över all den röda, så jag blev typ mörk brunett med lila slingor i =) Så det va ju bara att åka till affären igen, med luvan över förstås! Haha. Men vi hitta ganska snabbt en färg som vi trodde skulle bli bra, och bra blev den! Visst, mitt hår är gaanksa mörk just nu men det mörkaste går ju ur efter några tvättar så jag tror det kommer bli jätte fint snart. Och jag är ju så petig med mitt hår, färgen ska liksom vara perfekt öööverallt verkligen, och jag är ju nöjd.. så nog måste det ha blivit bra! =)
Jag lägger in lite bilder imorn när jag fått dom av Jenn för mina som jag tog med mobilen är bara skräp.
Nej nu ska jag gå och sova, och imorn tar man sig ju ingenstans.. går ju fan inga bussar, dom strejkar juh! KUUUL!!