IDAAG! <3

Idag is the big day! Jag ska till Stenhamra och fira Tullish som fyllt 16, hennes systrar ska ha värsta partyt för henne. Fan va skoj det kommer bli! Tullan jag lovar att jag ska göra din födelsedags fest oförglömlig! =D Jag har för övrigt blivit lovad en sov plats i soffan, yees!
Igår va inte så dålig heller. Jag,Olivia,Olivia och Tp åkte först in till Bromma och mötte Helena och en kill kompis till henne, sen drog vi till baka till Ekerö och gick till Ekebyhov där beer festivalen va igång. Kanske inte världens fart men jag hade ändå jävligt kul! Haha Jopptes dans va fan kvällens höjd punkt, jag tror inte jag har skrattat så mycket på vääldigt länge! Nu ska jag gå och fixa mig lite sen ska jag som sagt till Stenhamra. Hoppas alla kmr ha lika kul ikväll som jag antagligen kmr ha!

design

Asså usch va dålig jag är på att göra designer! Kan inte nån hjälpa mig med min? Jag tycker den är så otroligt ful och tråkig!


ralph rocks

Kan verkligen rekomendera denna underbara parfym! Nästa gång ni är inne på kicks eller någon annan kosmetika affär så ta och ta ett prov sprut av Ralph Laurens; Ralph Rocks. När ni känner doften kommer ni förstå vad jag menar med underbar!

(det är denna flaska ni ska titta efter i affären)


första VG i svenska!

Jag måste bara berätta en sak! Vi höll på med poesi förut och vårat poesi arbete skulle vara inlämnat för ja ungefär.. 4 månader sen =/ men nu tog jag tag i mig själv här för 1 vecka sen och satte mig och gjorde detta *jobbiga* arbete. Och nu har jag fått tillbaka det, och gissa vad jag fick?! Jo VG!! den ni!! mitt första VG i ett svenska arbete, fatta stolt jag är! =D

slappo

Det har varit en riktigt slapp dag idag. Va i skolan som gick ovanligt fort.. sen satt jag ute i solen ett tag med Jenn, Emma, Yessi, Tuvsen och Steff, senare när ja kom hem gick jag ut och la mig i bikini i solen och stekte. Och nu sitter jag här.. Det är så sjukt nice att sommaren börjar visa sig nu! I helgen blir det nog första vind surfingen för i år tror jag! WIIE!! Alla som inte har provat på att vind surfa borde göra det, det är hur underbart som helst! Då för tillfället när man står där på brädan känns det som om det bara är du vattnet och vinden i ditt hår som existerar på hela jorden, helt underbart verkligen!
Bara för att jag kom och tänka så mycket på vindsurfing nu så tar jag och slänger in en bild =)


Azizam <3

Dostet daram Sara <3

image15

Hejja Sverige!

Slå på 3an om ni inte redan tittar! Det är Sverige-Slovenien. Visst, det är inte barcelona vi möter men det kan bli spännande att titta ändå! Nej nu är det reklam, sen blåser dom av matchen.. så nu ska jag gå upp och fixa nått att dricka


För typ 10de gången

Nu kör jag igång med bloggen igen! Jag måste erkänna att jag har saknat bloggandet, nu känner jag att jag har tid igen och jag mår bättre och bättre för varje dag.