Ny header

Är sjuk, och hade skit tråkigt så jag gjorde en ny header. Den vart väll sådär, gjorde den på en halvtimme så den kunde ju blivit bättre menmen. är väll ganska så nöjd iallafall =) storleken är inte riktigt rätt än så länge, men de fixar jag till sen, nu ska jag gå och laga lite mat.


Vilken?

Jag fyllde ju år i Måndags och jag har fått en massa pengar så jag funderar på om jag ska unna mig själv en ny tröja, kan bara inte bestämma mig vilken. Vilken är snyggast?

Den?



den?


eller den?

Maybe the end

Jag funderar på att lägga ner bloggen.. Kanske startar upp en ny om ett tag men jag har varken tid eller ork till en blogg just nu. Känner att jag behöver tid för mig själv och inte behöva känna den där eviga stressen att jag måste hinna uppdatera.
Men jag ska inte göra något förhastat utan jag ska tänka på det några dagar så får vi se hur det blir..

Äckel människor

Jag bara hatar, då menar jag verkligen HATAR människor som sprider ut rykten!
Ofta jag, Linda Hedwall, skulle vara ett fnask?! En människa som knullar runt med alla? Haha kunde du inte komma på något lite mer tro värdigt? Asså, du känner inte ens mig, du har ingen aning om ifall jag har haft sex med 1 eller med 100 så hur fan kan du då kalla mig fnask? Haha hela grejen är ju bara för komisk! Sitter och bara skrattar åt dig. ALLA mina vänner kan intyga att jag inte är ett fnask, det är det som är det roligaste tror jag.
Haha finns bara ett ord; patetiskt! =)

Taggar upp



Jag har suttit och verkligen försökt tagga upp inför ikväll, vilket inte känts som om de har hjälp så mycket. Var otroligt sur och seg idag, men nu äntligen.. 10 minuter innan jag ska gå till bussen så känner jag "fan, de här kan nog bli jävligt kul ändå!". Så nu jääävlar är jag taggad! Partey like a rockstar Föööfaaan!

Elin <3 Linda

 

Jag kommer alltid älska dig Elin, vet inte hur jag ska kunna tacka dig för alla gånger som du ställt upp och funnits där i vått och torrt. I will always stand by your side bby <3

Kärlek


Gårdagen

Igår hann jag inte skriva något för direkt när jag kom hem från skolan började jag städa hela huset och damsuga och grejer, eftersom tjejerna skulle komma på middag och Vicko är allergisk mot katter.
Vi var hos mig till 10 sen drog vi vidare på fest. Lyckat kan man väll inte direkt säga att det var, det var fan mer drag hemma hos mig än där!
Jag,Helena, Ida och Olivia drog iallafall hem runt 2 tiden. Var grymt trött när jag kom hem till Helena så jag somnade på dirren när jag la mig i sängen, med smink och hela köret dessutom.. mmh najs!
Idag blir det att gosa in sig i ett täcke framför tvn, är helt seg.
Ikväll blir det antagligen fest igen, men är inte helt säker på om jag ska dit.. får se om jag orkar.
Bilder kommer senare när jag lagt in dom i datan och fått bilderna som Elin har.

.




Varför kan du inte bara acceptera mig för den jag är?
Se mig på samma sätt som du ser på alla andra?

Jalla!

Dansa, dansa, dansa. Nu blir det duscha, duscha, duscha. Hinner inte skriva så mycket just nu, ska städa lite inför imorgon och så. Vi ska ha tjej middag hos mig imorgon, asså vår "gäng" HIVOOLEET. Ska bli skit trevligt, vi ska fira mig och sådär, sen när vi käkar och så drar vi nog vidare på fest eller så. Jag har längtat som bara den!
Nej nu måste jag kila, puss på er <3

Sömnig så de duger

Nu är jag TRÖTT!
Jag kan knappt hålla mina ögon öppna, men jag måste! Jag sitter och kollar på Running scared, och det är väll en 20 minuter kvar. Håll ut Linda, du klarar det! Den är skit bra, så spännande så man nästan kissar på sig, haha.
Imorgon blir det skola sen musik arbete med Olivia och Olivia, hoppas jag iallafall för annars kommer vi aldrig bli hinna bli klara med det. Sen blir den dans, yeeey! Fan vad jag älskar att dansa! Allt runt omkring försvinner, allt skit och alla känslor. Man glömmer allt för tillfället, såååå skönt verkligen!

Livet är en gåta

Mitt liv är en berg-o-dal bana för er som inte vet det, med få toppar. Men jag har för engångs skull kommit till en uppförs backe för ett tag sen, men inga backar går bara uppåt eller hur? Alla har en topp och på andra sidan går det neråt. Känns som om jag nått toppen och vagnen jag sitter i rullar sakta men säkert närmare mot punkten där vagnen störtar i full fart ner för nedförs backen. Vet att man ej kan spola tillbaka tiden utan får göra det bästa av situationen, men vad har jag gjort för fel för att förtjäna detta? Orkar verkligen inte.

Shopping = Pank

Skoldagen var ovanligt seg idag, men innehöll mycket skojj oxå. Jag och Danne försökte lura små barn att satsa på att Danne inte skulle klara att hopp över mig när jag står rakt upp "vilket han klarar, vi har tränat", men ungarna hade inga pengar dessutom kom Reza och avslöjade oss att vi hade gjort det förut och att Danne klarat det flera gånger. Då tränade vi på massa andra volter och grejer. Sen började Emil och Danne ha bög kalas, haha trodde jag skulle dö!
Efter skolan drog jag iväg till soc och sa att jag inte hann komma på mötet som vi skulle ha då, hon vart vell inte sådär jätte glad att jag inte ringde och sa det tidigare.. men jaja.
Jag, Ida och Elin drog istället till stan och fixade lite grejer och sen drog vi till Solna och gick och kikade lite på klänningar, jag hittade en jätte fin på vero moda och en på gina tricot.. vill ha,vill ha, vill ha! Dom kommer bli mitt nästa inköp när jag får pengar. För dom få pengarna jag hade idag köpte jag en ny fondation och ett par jääätte fina örhängen.

Helgen

Som jag lovat så ska jag nu berätta om helgen.
I fredags så åkte jag ner till jönköping och hämtade min hund valp som de flesta nog har förstått. På lördagen mös jag med valpen och pluggade så pennan glödde, sen på kvällen kom älskling hem till mig runt 8 tiden. Vi mös och kollade film till 5 tiden på natten, sen var vi båda så övertrötta så vi låg bara och as garvade båda två åt små saker som egentligen inte är roliga i huvetaget. Haha vi är störda! Söndagen tillbringade vi i sängen, skit mys! 
Det var vell min helg.. inte särskilt intressant kanske, men jag hade allt annat än tråkigt iallafall.  

...


Bästa vän




Jag saknar dig så jääävla mycket!
Men jag loovar dig, snart kommer jag och Linnea och allihopa komma instormandes hemma hos dig! Skiter i om du egentligen inte får träffa mig eller dom andra, jag KOMMER komma.. Med eller utan dom andra!
Älskar dig bror! <3

Linda goes duktig

Usch snart spyr jag på matten! Jag och min matte lärare har kommit överens om att eftersom jag nästan fick MVG på första provet som vi inte ens kunde förbereda oss till och så fick jag nästan VG, typ 1 poäng ifrån, på provet som vi hade för någon vecka sen, så om jag lämnar in alla läxor så får jag VG i betyg! Erkänn att jag är bra?!
Men saken är den att jag har bara lämnat in 2 läxor än så länge och det ska typ vara runt 14 läxor inlämnade vid de här laget, så jag måste jobba som bara satan för att hinna ikapp. Har suttit i 3 timmar nu och jobbat på som bara fan. Bara de att det känns inte som om jag kommer någon vart.. suck!
Nu ska jag ringa älskling och prata lite med honom och fixa lite middag. Hmm, undra vad jag ska göra idag? Kanske pasta och köttfärs sås? Hm.. Vi får se.

Allmost done

Nu är jag nästan klar med designen. Egentligen har jag inte gjort någon större ändring, bara någon här och där. Jag får nöja mig med gamla headern så länge, jobbar för tillfället med en ny, men jag hinner nog tuvär inte göra klart den idag för nu måste jag verkligen sätta mig med alla läxor.
LOVAR att skriva ikväll om min helg!

Design

Jag sitter och jobbar med designen just nu, därför det ser ut som det gör just nu.

.


Ingen skola

Vaknade med en rygg ont som bara den, smärta </3
Ska gå och lägga mig i någon timme igen, sen blir det att gå upp och sätta igång och komma ifatt med alla äckliga läxor! Usch

Stressigt värre

Helgen och idag har varit fullt upp, därför den dåliga uppdateringen. Och nu ska jag sova, jag skriver imorgon.

Puss på er <3


Worlds finest

Som ni vet så åkte jag till Jönköping och kolla på valpen. Och jag kan ju bara säga att så fort jag såg han så var jag helt såld, så sjuuuukt söööt! Sötare än på bilderna tillåmed, förstår ni då hur döt han är eller? När dom släppte ur han ur deras lilla inhägning så sprang han med full fart fram till oss och var super glad. Mamma och jag tittade på varandra och bytte blickar som sa " han ska med oss hem!". Det var inge snack om den saken, mamma var lika såld som jag var!
Han var lite orolig i börjam mär vi satte oss i bilen men efter ett tag började han slappna av och resten av resan gick super bra, han sov hela vägen, jag med om jag ska vara ärlig haha. Så det blev att sitta med en underbart söt gosig valp i knät i 5 timmar. Jag var happy face!
Kom hem vid 1 och var inte speciellt pigg, drf jag inte bloggade igår och berätta hur det gick.
Det var påtal om nått helt annan en människa igår som gjorde mig glad och på bra humör; Terry. Hon följde med mig in till stan innan mitt tåg gick och vi satte oss och fikade och prata en massa. Skit trevligt verkligen, var ett tag sen jag verkligen satte mig ner och bara tog det lugnt och pratade liksom.
Nu började precis valpen gnälla, så det är nog dags att gå ut och rasta honom lite. Just för tillfället heter han hunden eller valpen, haha. Jag har fortfarande inte bestämt vad han ska heta, men det lutar nog åt Cash.

 


Äntligen IDAG

Ska snart kila iväg till bussen och bege mig till skolan. 2 lektioner sen blir det att börja den långa resan mot Jönköping. Det kommer vara som att åka dit regnbågen rör marken, jag kommer hitta en skatt vid resans mål. Haha herregud va fjantig jag är!
Nej men det ska bli skit kul verkligen! Jag har verkligen längtat så jävla mycket! Och självklart, när man har en sak i slutet av veckan som man verkligen ser fram emot så tar 1 enda vecka ca 3 år. Någon har tryckt på slowmotion, kan nån slå den och trrycka på play istället tack?
Nej nu har jag suttit här alldeles för länge, måste borsta tänderna oxå.. shit! Nu blir det att springa som bara den till bussen.

Jag skriver nog ikväll när jag kommit hem, ni kanske får se en till bild på bebbis då oxå om ni har tur.
Ha det bra !


Ett till

Jag kom på ett till skit gulligt namn!!!
BOSS!
Jag gillar det som bara den! =D

Ääääh.. vi får helt enkelt se hur valpen är, kommer nog välja ett namn som jag känner passar personligheten.


Namn

Jag har fått en massa förslag på vad valpen kan heta. Men jag kan verkligen inte bestämma mig, vad tycker ni?

Mike
Tyson
Cash
Slash
Caiko

Naturgodis <3

Kom hem för någon timme sen, hade världens huvudvärk så jag skippade sista lektionen. Sitter här nu och jobbar på power point presentationen om 2pac. Jag är skit dålig på power point asså, det blir skit fullt! Buuuh Sad Face!
Stannade till vid affären på vägen hem och köpte en sån där Merci, choklad ask, till pappa för jag har fortfarande inte köpt någon fars-dags present och så köpte jag lite natur godis till mig, det är seriöst godqre än riktigt godis! Tycker jag iallafall.


Muntlig redovisning

Sitter i data salen och försöker komma på om något som jag ska berätta om på fredag när vi ska ha muntlig redovisning, det lutar åt att det blir Tupac.. men jag har inte riktigt bestämt mig än. Nån som har något bra förslag?
Idag blir det att plugga,plugga,plugga. Ska nämligen ha matte prov imorgon och jag fattar typ iiinget av det vi jobbar med just nu.
Ska jag vara ärlig så känner jag mig ganska stressad, som sagt idag så blir det att plugga gärnet, och imorgon ska jag iväg till dans studion direkt efter skolan, och inte nog med det.. jag måste dessutom packa inför helgen, när jag ska hinna det vet jag därimot inte.. Hmm, stressigt som sagt.

Födelsedags present

SHIT vad jag ser fram emot Fredag!!  Då ska jag åka ner till Jönköping och kolla på valp, om jag klickar med han så kommer vi ta med han hem! Asså jag lääääntar!
Kolla vad söt han är!
Har därimot ingen aning om vad han ska heta, nån som har nått bra förslag?


Dans hela dan, varje dag

Idag efter skolan drog jag direkt in till dans studion, satt och pluggade lite fysik till Agnes kom. Då blev det att kolla hnnes dans grupp och sen tränade vi lite för oss själva. Jag har varit borta några ggr från dansen, och då är det så att man får ta igen dom gångerna i en annan grupp, dansa-igen liksom. Så jag dansade-igen i gruppen som dansar innan oss, så det blev dans i 2 och ½ timme i sträck för mig idag, skit skönt faktist, känns verkligen som om man gjort något liksom! =D
Nu ska jag kolla klart på Prison Break och sen ska jag gå och lägga mig.

On my way

Ska precis dra iväg hem till farmor och farfar, är dit bjuden på middag. Mys, det var ett tag sen som jag träffa dom.
Idag har varit riktigt seg, bara suttit och kollat på tv och pratat med älskling hela dagen. Dessutom var jag duktig och plockade ihop studsmattan.
Nu måste jag kila iväg och fixa mig lite innan vi ska åka.

Gillar skarpt

Jag gillar verkligen Blake Livelys, jag tycker att hon är en jätte bra skådespelare och hon ser så himla trevlig ut !



Film kväll

Ikväll blir det att bara vara hemma, hr fixat en ny film så det blir väll att sitta och glo på den och bara tare lugnt. Kände verkligen inte för att dra iväg på fest och grejer ikväll. Jag har förberett mig med naturgodis och en massa, så kvällen kommer nog bli helt okej.
Igår följde jag med Olivia.O till frisören som sagt i tidigare inlägg, hennes hår vart som tur va inte grönt, men det blev inte heller riktigt som hon tänkt sig. Menmen, det kan inte alltid bli som man exakt vill ha det. Sen drog vi hem till henne och fixade oss fort som bara den sen drog vi på fest, men vi hade inte särskilt kul där så vi drog vidare till en annan som sög ännu mer. Ja så gårdagen var väll inte så där jätte rolig.. men jag träffade massa människor som jag inte träffat på ett bra tag, det därimot var skit trevligt! =) Jag och Olivia kom till sist hem till henne runt 2 tiden. Det vart att gå och lgga sig på en gång, vi var båda som två levande zoombies.. skiiiit trötta verkligen.
Nej nu ska jag gå och ta mig lite cider och slå på filmen! Puss på er <3

Min<3



Jag är så glad att jag har dig <3


Vad sägs om grönt?

Sitter hemma hos Olivia.O som snart ska tvinga med mig in till frisören "för hon vågar ej gå själv" och färga hennes hår. Så här ser det ut just nu;


Men om någon timme sådär ser vi resultatet.. kanske den färg hon vill ha? Kanske inte? Ingen vet!
En sak är iallafall säker, de är att om det blir grönt kommer jag dö av skratt!! Neeej då, men lite kul kommer det vara. Moaha

Datasalen

Har haft fullt upp med läxor och dans och allt vad jag har gjort, det är min ursäkt till varför jag inte har bloggat på senaste dagarna. I Tisdags skulle jag och Olivia plugga, men vi bestämde med Wagi att vi skulle möta han och Joppte i Bromma och säga hej. Men det blev inte bara att säga hej, i Bromma mötte vi bara på Wagi som sa att Joppte satt hemma i Alvik och att han skulle dit. Jag och Olivia hänkade och hämtade upp Joppte sen bärde det av hem till Wagi. Vi va där ett tag och satte och chilla och digga musik. Sen bestämde vi oss för att det var dags att åka hem och plugga. Jag pallade inte åka hem på kvällen så jag sov över hos Olivia, och jag säger bara en sak; den kvinnan kan faan inte ligga stilla när hon sover! Vaknade av att jag fick ett knä i magen och fötter i ansiktet flera ggr!
I Onsdags umgicks jag lite med Sadim, sen blev det att plugga för hela slanten!
Igår var jag och päronen på EVK "elev vårds konferas" pga min höga frånvaro, det gick väll ganska bra. Det som är nu är att jag måste börja gå i skolan mer och kan inte skippa lika mkt, och nu har jag verkligen bestämt mig att börja sköta det här! Jag bara skaaa fixa de här!
Idag ska jag och Olivia in till stan och sola. Får se vad som händer ikväll, om nån vet någon fest får ni gärna höra av er =) Men innan det ska vi fixa Olivias utväxt. Vi får hålla tummarna att det blir bra!

Läxor i överflöd

Har sjuuuukt mycket läxor att göra, hinner tyvär inte skriva om dagen just nu. Kvällen kommer iallafall bestå av plugg plugg och plugg! Skriver imorgon, kan bara säga att det var ett jäävla åkande idag..


Måndag

Idag blev det naprapaten och sen dans, nu ska jag gå och sova och försöka bli av med min huvudvärk som jag haft hels dagen. God natt! Puss på er! <3

Bara för dig

Igår tog jag ett väldigt jobbigt avsked. Jag kommer sakna dig så förbannat mycket! Men en dag när du minst anar det så kommer jag komma och hälsa på, det lovar jag dig! Den här låten är till dig.




Blir galen

Jag blir så fruktansvärt arg när jag läser sånt här!! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3673417.ab .
Hon är ju förfaaan bara 13 bast! Det är ganska sjukt hur dom i vissa andra länder ser på äktenskap och allt runt omkring. Jag fattar inte hur man kan gifta bort sin dotter när hon är 9, om inte yngre.. Dom missar ju hela sin barndom om hon ska vara hemma fru när hon är 9!
Det är verkligen något vi ska tänka på om man frågar sina föräldrar om man får gå ut på fest en kväll och dom säger "nej men kan du inte vara hemma med familjen för en gång skull?", jag vet många som blir jätte sura när dom får ett sånt svar.. även fast dom jämnt är på fest. Då ska man tänka på alla stackars flickor som gifts bort när dom är 9, dom får nog knappt leka. Eller ja, nu ska jag inte säga för mycket, jag vet ju inte helt säkert att dom int får leka och så.. men man måste ju förlora en stor del av att va barn om man blir bortgift i en så tidig ålder?

Jag hade då inte vela bli bort gift när jag va så liten, dessutom.. ska jag gifta mig vill jag bestämma själv vem jag ska göra de med!


Dont stop




Usch

Jag har absolut ingen lust att blogga i huvetaget just nu... Ont i huvet, mår dåligt både psykiskt och fysiskt, har en massa läxor som fortfarande inte är klara än.
Imorgon blire iallafall att säga hejdå. Jag kommer sakna dig så jävla mkt! Hur fan ska jag klara mig i flera månader utan dig? Det kmr fan inte gå!

äääh nu ska jag gå och lägga mig eller nått, så man slipper tänka så jävla mkt..!