;(


Jag vet verkligen inte vart jag ska ta vägen just nu.....!


Skit dator!

Leta inte efter balklänningar på internet säger jag bara! Gick ut på en massa olika sidor, och helt plötsligt när jag går in på en så får jag en varning från mitt virus skydd som säger något om nån trojansk nånting. Så jag ringer pappa så fort jag kan eftersom om nån visste va jag skulle gör så vare han, eftersom han jobbar med datorer. Men självklart så har han aldrig sett just den varningen som jag fått så gissa va han säger?! "Aja du får väll chansa och ta nått, det värsta som kan hända är att det går åt helvete". HALLÅÅÅ JAG VILL KANSKE INTE PAJJA MIN LAPTOP?! Men vi löste det tillslut iallafall, som tur va!

Asså Sadim, du är så jävla dum! Han vet att jag har utegångs förbud och självklart ska han driva om de! Nästa gång jag träffar dig så kommer du åka på en fet smäll, moaahhaha!




Farsdag

Jag sitter för tillfället och letar på nätet efter nått bra som man kan köpa till Papi på farsdag. Men jag har verkligen så jäävla dålig fantasi när det gäller att köpa presenter så jag har absolut ingen aning om va jag ska köpa.. nån som har något bra förslag? Jag skulle verkligen behöva något tips!

Design

Jag vill hem och fortsätta på blogg designen! Jag börjar verkligen tröttna på den jag har nu, det va ju tänkt att jag bara skulle ha den i nån vecka tills den andra blev klar, men jag har inte haft tid att göra den andra så nu blev det så att den vart där längre än väntat. Menmen.. så fort jag kommer hem till Stockholm igen så ska jag börja på en ny, i promise!

Happy face

Bästa morgonen på länge!
Mamma kom in och sa att jag hade 15 minuter på mig att klä på mig, och jag var lika sur som jag alltid är när jag blir väckt på morgonen, men så tittade jag ut.. OCH DET VAR FULLT MED SNÖ ÖVERALLLT!!!! =DDD Jag skrek till mamma " wtf de är förfan snööö ute!!!", då titta hon på mig som om jag kom från en annan planet eller nått, haha! Slängde på mig kläderna och gick ut för att känna på årets första snö, åååååh va jag har längtat! Det är typ 3-5 dm snö ute!
Så nu blir det fram med skidorna och jag funderar faktist att köpa ett sånt där sesongs kort i Romme alpin, för då kan jag åka dit och åka hur mkt jag vill när jag är hos mamma. 
 
Nu ska jag gå och slänga i mig lite frukost sen ska jag ut och ta massa vinter bilder och plugga.


Mmh.. puss!

Imorgon är det två fester, ett dunder partey och en fest dit alla mina kompisar från min gamla skola ska till typ. Och jag har utegångs förbud... Kul! Jag är sååååå positiv just nu, endast positiva tankar! Oooh jah!


Nu ska jag gå och fortsätta läsa min dumma bok som alla i vår klass ska läsa och göra resention på och lämna in på måndag, jag har läst 200 sidor idag och har nu "bara" 100 sidor kvar, plus en bok på engelska som jag ska läsa ut och lämna in resention på.. Jag är blir så matt!




Hmm

Jaa, knas kvällen.
Det blev polis razzia när jag var hos en kompis med en massa folk, dom plocka in oss på polis station för piss prov för vi blev misstänkta för narkotika innehav för dom hittade en pipa och andra grejer i lägenheten. Men dom flesta som var där hade tur för dom hade precis gått ut för att göra nått, men vi 4 som satt kvar och inte orkade följa med hade mindre tur.. 
Så när dom ringde hem till mamma och sa att dom hade mig på polis station och att hon skulle komma och hämta mig så sa dom att vi hade rökt på och då vart mamma inte så glad, shit asså ni skulle sett hennes blick mot mig när hon kom.. jag trodde hon skulle slå ihjäl mig eller nått!
Sen satte dom mig i ett förhörs rum , med mamma, och dom började ställa massa idiotiska frågor.
På vägen hem var det inte så jätte bra stämning i bilen mellan mig och mamma. Ojojoj ni skulle hört oss! Pappa tog det betydligt lugnare när jag ringde han dagen efter och berättade, visst han blev väl inte glad men han vart inte förbannad iallafall vilket var det viktigaste.
För mig kommer det inte bli några konsekvenser eftersom jag inte fyllt 15 än så fick dom inte ta något piss prov och då kan de inte heller skriva att jag va misstänkt för att jag rökt på, det ända är att det här kommer skickas till soc och dom kommer ha möte och grejer med mig och det  kan bli fler förhör och jag tror att det kommer stå någonstans att jag blivit inplockad vid en razzia. För de som gjorde piss provet och visa positivt kan få olika konsekvenser, tex uppskjutet kör kort och grejer. För min vän som har lägenheten och inte var på plats när aina kom så är konsekvensen efterlyst i hela Borlänge tills han går ner till stationen och lämnar in sig eller tills dom får tag i han. Jag är sjukt orolig va han kmr få när dom får tag i han!
Men så nu har jag utegångs förbud, eller jag får göra grejer med kompisar på dan men jag får inte sova någonstans och jag får självklart inte träffa min efterlysta kompis heller..
Ja som sagt.. knaas!

Knaaaaas!

Igår vart väll inte sådär jätte lyckad... snutar, förbannade morsor och massa annat skit..
men jag berättar mer sen för nu ska jag iväg.

Gaaalet sugen



Ge mig typ... SNÖÖÖÖÖ!!! tack :)

Today is The day !

Idag blir det bowling med Jenny och Johanna. Yeeeeey! Jag har inte träffat dom på hur länge som helst, och då menar jag verkligen länge! Det var säkert 1 ½ år sen! Eller jaa, jag träffade Jenny igår på kupolen en snabbis men jag blev iväg dragen så jag hann bara säga hej ungefär. Men det ska vekligen bli skit kul att få träffa dom igen!
Senare på kvällen ska jag hem till Knabe, det kommer en massa folk och det blir väll lite parteey. Jag har paxat en soffa där för jag orkar inte åka hem på kvällen så det blir nog inget inlägg ikväll om hur dagen har varit tuvär.

Nu ska jag gå och sova lite till tror jag, haha jag är skiiit trött verkligen.

Knabe made my day

Jag somnade i soffan igår, därför jag inte bloggade senare på kvällen som jag hade lovat. Men nu är jag back on track.
Dagen började med att åka till kirupraktorn, usch jag hatar när dom knäcker så det knastrar och knakar i hela ryggen, så jävla otäckt ljud!  Det låter verkligen som om hela ryggen går av. Usch!
Kupolen blev nästa stopp där jag fixade naglarna medans mamma planerade in massa kurser och så med Bob inför nästa år, så när jag var klar med min nagel förlägning "stavning?" så gick jag bort till kafet där dom satt och planerade och tog en kopp kaffe latte. Efter ett tag vart jag ganska ut tråkad så jag skicka ett sms till min underbara vän Knabe och frågade vad han gjorde och sa att jag tyckte han skulle komma till kupolen och rädda mig, när jag skickat iväg smset fick jag nästan genast ett samtal från han och han sa att han oxå va på kupolen och att jag skulle gå och möta han. And so i did. När han köpt sin choklad milkshake på donken så gick vi och satte oss med hans två kompisar på en bänk där, och helt plötsligt dyker min gamla dans kompis upp och nästan samtidigt kommer en kompis till mig och Knabe som bor i Mora knatandes förbi, blev skit glad! =)
Nu sitter jag ute på mammas jobb, ska egentligen plugga men jag kände att jag behövde ett litet break.


Dålig uppdatering

Vet att det varit dålig uppdatering dom senaste dagarna, men jag har inte varit hemma så mycket utan varit ute på mina egna små äventyr. Men just nu sitter jag i soffan med en jäävla huvudvärk så jag berättar om helgen om nån timme eller så. För just nu tänker jag gå och göra mig en kopp kaffe och ta en huvudvärks tablett och bara ta det lugnt.


Around the world

2 väskor och en rycksäck, jag sitter och funderar på om jag verkligen behöver så mycket kläder för ca 1 vecka. Hm.. ääh! Hellre för mycket än för lite!
Jag ska till mamma idag, vet inte ritkigt hur längre jag blir där men ungefär en vecka tror jag eftersom det är lov.
Knabe försöker få med mig till falun imorgon för att kolla på kung henry "tror att han hette så" som ska uppträda, jag vet inte om jag får för mamma än eftersom jag har varit sjuk och fortfarande känner av de, men jag ska tjata lite. Jag MÅÅÅSTE följa med enligt Knabe, och tro mig.. vill han nått så ger han inte upp i första hand. Envisa jävel! ;)<3
Nej nu ska jag gå runt i hela huset och kolla så jag inte har glömt något, sen blir det att käka och sen fixa sig lite. Pappa är snäll, eftersom jag är sjuk och jag har massa packning så sa han att han kunde skjutsa mig. Tack Papi! <3

Hello Sunshine

Idag känner jag mig mycke piggare och har inte alls lika ont i halsen, YEEEY! Vi får hoppas på att förkylningen håller på att dö ut och att den inte bara har tagit en paus.
Nu ska jag gå upp och fixa mig lite soppa, duscha och sen blir det att lägga sig i soffan och kolla tv precis som jag gjort i en hel vecka nu. Någon bra film som ni tycker är värd att se? Jag har typ sett alla vi har säkert 10 ggr och jag börjar tröttna på dom, haha.

.

Saknar tiden då det var du och jag.
Jag tror aldrig jag kommer kunna säga till någon igen att det kommer vara förevig, efter som det blev absolut tvärt om med oss, VI har vissat mig att även fast två bästisar, som nästan sitter ihop, som är som systrar, säger förevig så är det inte sant.
Jag trodde allt skulle bli så himla mycket bättre när vi skulle bo så himla mkt närmre varandra, men så blev det ju tydligen inte.
Jag saknar verkligen  våra knasigheter och jävulskap, men mest av allt saknar jag OSS.
Det är så himla mycket som jag har inom mig som jag skulle vilja säga, men jag vet inte hur jag ska få ut dom i ord.

Ännu en till

Här kommer en till låt med The Script som jag bara äääälskar! Dom har så sköna melodier på sina låtar tycker jag, dessutom har dom bra texter.
 



Akuten

Igår blev det inget bloggande pga att jag låg i soffan och bara softa, och sen helt plötsligt så steg min feber fort som bara saaatan! Gick från 37 till 40.5 på ca 2-3 timmar och jag kunde knappt röra mig så jag kom inte upp ur soffan. Det var faktist lite obehagligt eftersom Papi var på jobbet, ska jag vara ärlig fick jag lite panik. Eftersom jag även kände mig ganska svimfärdig så ringde jag pappa och kollade om han hade möjlighet att komma hem lite tidigare, och enligt han så kunde han självklart göra det. Pappa ringde till något sjukhus när han kom hem och hörde vad dom tyckte att vi skulle göra, dom sa att jag skulle ta en alvedon för att sänka febern men hade jag fortfarande hög feber efter ½-1 timme så tyckte dom att vi skulle åka in till akuten. Febern sjönk lite grann men inte tillräckligt dessutom började jag så det lite jobbigt att andas så vi beslöt oss att åka in till Karolinska, även fast det var Prison break på tv som jag längtat efter att få se. Men vafan, hälsan i första hand! Vi åkte in iallafall och dom tog prover och grejjer sen fick vi åka hem, tog typ 4 timmar, trodde faktist att det skulle ta längre tid.. men tydligen inte.  Dom sa att det inte var något farligt men dom skrev ut pencelin åt mig ifall det skulle hålla i sig till helgen.
Gooooosh va jag vill bli frisk! Skulle ju egentligen praktisera hos en fotograf denna vecka, aa det blev ju preecis som jag tänkt mig =(
Aja.. upp med humöret och koncentrera sig på att bli frisk till åt minstonde nästa vecka då det är höstlov, det är min plan för tillfället.

Hospital next

Ska åka till sjukhuset om typ 1 timme. Papi ringde till nått ställe idag, eller typ i morse och berätta för dom hur det låg till med mig. Dom bokade in oss vid 7, snacka om att denna dag har gått sakta. Man vill ju liksom bara få veta vad det är för fel på en och få en medicin så man slipper ha så fruktansvärt ont att man knappt kan dricka. Men nu börjar vi närma oss iallafall. Ska göra nån god mat till papi innan som tack för att han ställer upp så mycket som han gör. Jag har liksom legat deckad i soffan hela helgen och han har kommit typ varje kvart och frågat om jag behöver nått. Tack för all hjälp pappa!
Nej jag måste gå och fixa käka åt han nu. Skriver kanske när jag kommer hem, beror på hur mycket klockan är och hur jag mår. Om dom kommer bli tvugna att ta blod prov så kommer jag nog inte må så bra, eftersom jag är så fruktansvärt rädd för sprutor, förra gången jag var på sjukhus så vare en tjej som stack mig ca 7 ggr och sen såg hon väll att jag började bli svim färdig så då frågade hon mig om jag var rädd för sprutor, jag behövde bara titta på henne så förstod hon, så då gick hon och hämta en äldre "kvinna" och hon hitta en på första sticket. Så mjaaa, jag ser ju inte riktigt emot detta sjukhus besök, men i får hoppas att det inte blir några nålar utan bara goda nyheter och kanske något smärtlindrande!


This is england



Jag såg precis denna film, haha så jävla skön! Konstigt slut.. men annars va den super. Usch va jag älskar deras brytning när dom snackar! WONDERFUL!
Nu är jag grymt sugen på att se Green Street Hooligans. Ännu en underbar film, och ännu en film där dom pratar helt underbart! =)
Har bestämmt mig att nån gång i mitt liv ska jag åka till england och kolla när liverpool spelar och sen ska jag ut på puben och bara sitta och lyssna på deras underbara brytning. Haha =D

Mer sömn inatt? Ja tack!

Nu är jag riktigt rastlös! Har sett alla filmer som vi hade hemma som jag inte redan sett, och tro mig.. det var inte många. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra så det blir nog att gå och sussa och försöka bli frisk. I mina öron låter det som en suuuuper idé ! Haha... konstigt?

sov gott allihopa! =)

Give me real food?



Detta är vad jag lever på för tillfället, man tröttnar efter ett tag men det är faktist riktigt gott! Jag kan verkligen rekomendera det som tillägg till mellanmåls mackan =)

INSAAAINE!

Denna natt bestod av; hostningar utan luft, inte kunna svälja ens vatten, huvudvärk som om nån slagit en i huvudet med en hammare, kall svettades så min säng va helt blöt vid uppvakning. Och ojojoj jag känner verkligen av det idag, helt sluuuut! usch hatar verkligen att vara sjuk, eller ja.. vem gör inte det liksom?
Eftersom inga läkare jobbar idag så jag kan inte få någon pencilin så får min medicin bli att sitta och kolla dans videos på Youtube, exakt lika effektivt ;)
Ni mååste bara kolla in den här dans gruppen! Dom heter Prepix och är *enligt mig* en av de bästa dans grupperna i hela världen! Tyvärr så tror jag att det kan vara så att dom som inte dansar kanske inte riktigt inser hur grymma dom är.
För er som inte riktigt förstår så ska jag förklara. Prepix gör så himla många små och hårda rörelser och samtidigt gör dom alla dom här små och detaljrika hårda rörelserna med ett samspel som heter DUGA! Asså det går knappt att föklara. Men jag slänger in en video med dom och trooo mig; dom är värda att ni lägger ner litelite av er tid för att kolla på dom!




BOTTAAA!

Asså jag har en enkel fråga; Vart fan har alla bra program tagit vägen?! =OOO Im in chock! Suttit vid tvn nu halva fredagskvällen och det har bara varit en massa skit! Visst mitt favvo program gick väll inte på fredagarna förut men programen som var förut är jävligt mycket bättre än de crap som går nu!
Ojojoj poooositiva tankar varehär!
Aja.. får väll riva ut alla våra filmer från bokhyllan och försöka hitta någon film som jag inte sett, annars.. nått bra förslag på någon bra film? =)

mah new glases

Fick mina nya glasögon igår. Skönt då slipper jag få huvudvärk varje gång jag läser eller sitter vid datan. Himlans tur bara att jag inte behöver ha dom 24/7 för jag tycker inte jag passar sådär jääätte bra i glasögon direkt, menmen hellre se ful ut än att ha ständig huvudvärk haha.



Idetorka på rubrik

Ja, idag kan man inte direkt säga att jag är stor i käften. Min hals är svullen som bara den och jag kan inte prata, super! -.- Papi tycker detta är skit roligt och driver med mig 24/7. Riktigt lågt, tillåmed lågare än glocalnet! Tacka gud att det finns papper och penna så jag kan mobba han tillbaka!
Förmiddagen har gått åt till att knarka strepsils och ligga i soffan och kolla på alla skit program på tv. Ouff va jag känner mig positiv! -.-
Va tänk att jag och tjejerna skulle ha ett litet snack och sen dra på fest, men så ser det ju inte ut att bli för min del längre. GAAAh jag haatar att bli sjuk precis till helgen! Jag tycker förkylningar kan passa på att komma i mitten av veckan typ! Jag får på ren svenska damp......


Inte alltid lätt

Hostade som bara saataan inatt och imorse när jag gick upp, så det blev ingen praktik för mig idag. Istället blev det att ligga hem och slappa och kolla på alla inspelade filmer som vi hade på boxern.
Vid 3 hade jag ett möte med soc.. det gick väll sådär, sen skulle vi jobba på våra solon på dansen idag så jag övertalade pappa att jag skulle få åka och bara titta, men det skulle jag kanske inte ha gjort.. nu när jag kommit hem och varvat ner lite känner jag att halsen är myyyycke värre. Fan asså! Jag pallar verkligen inte vara sjuk, det skulle ju hända fett mycket grejer den här helgen! Aja det kommer ju fler helger.. Det är inte lätt när det är svårt, som min älskade vän Vikkan brukar säga =)
Nu ska jag gå upp och kolla på hells kitchen med mah papi =)

peace

Ännu en gång

Shit vad praktiken suger musten ur mig! Är skit trött varje dag när jag kommer hem. Man kan väll förklara min praktik såhär; spring,spring, spring och spring igen. Dessutom onödigt att inte ha lagret med alla ingredienser på samma våning som köket tycker jag ifall om någon ville veta! Nu ska jag gå och sova så jag orkar upp imorgon, de blir att göra baguetter åt 90 pers då.. kuuul! -.- Nattii! 

Peace 

Later

Skriver om ett tag, jag bara mååste kolla på DHW avsnitten som pappa spelat in till mig. Jag hör dom ända ner på mitt rum hur dom ropar på mig! ;)

Ajjabajja Linda!

Måste tuvär skjuta på bloggandet ännu en dag, kom nyss hem från dansen och jag ska käka macka och te med padre nu och sen blir det att gå och lägga mig. Kände att 11 var för sent eftersom jag måste gå upp tidigare nu när jag praoar för att hinna dit i tid.
Håll utkik imorgon efter inlägg! puss på er


TuffTuff Tåget

Sitter på tåget med en dator som snart kommer dö, fan sl borde ha tänkt på att slänga in uttag i tågen.. åker liksom x2000.. ofta det inte finns uttag på ett sånt? -.-
Men som sagt, har typ inge batteri kvar så det blir ett snabbis inlägg!
Skolan var ovanligt seg idag. So provet och Engelska provet gick väll lite sådär... kunde gjort bättre ifrån mig om jag bara tagit mig tid och plugga lite, menmen allt går inte alltid som man vill.
Ikväll blir det att käka på resturang och sen ska jag nog färga mitt hår. Och shiiit va jag längtar tills imorgon!! Då ska jag hem till Jonte och sen blire PARTEEEY och så blir det att sova där, myys =)
Nu dör mitt batteri om typ nån minut.. skriver senare ikväll när jag kommer hem till mami.


peace

PackaPackaPacka,PluggPluggPlugg

Kom nyss hem från dansen och imorgon ska lilla Linda iväg på äventyr =) Så resten av kvällen kommer gå åt till att packa och till att plugga inför mina två prov som jag har imorgon som jag inte pluggat nåånting på, de känns ju bra? -.-

aja skriver kanske imorgon om jag har tillgång till data, annars får ni hade så bra allihopa! =)

peace


<3



I Think I'm Fallin I Love..



Crawling under my skin

Får rysningar när jag lyssnar på den här låten! Inte världens bästa kvaliten på ljudet menmen..  Verkligen skit fin!



The script - before the worst

Hela dan, Varje dag




älskar dig vännen!

Vet att jag tidigare har förklarat ganska så noga hur underbar min vän Knabe är, men måste bara säga det igen; Jag älskar dig med hela mitt hjärta vännen <3  Vet inte vad jag skulle göra utan dig <3

Dagens!

Dagens roligaste händelse var helt klart när Jesper skulle sparka till basketbollen mot en vägg så hårt han bara kunde för han blev skit förbannad, men det gick ju bra! Han tok dampa på bollen och sparka den så hårt att man hörde smällen över hela skolgården, men han sparka också så hårt att hans sko flög av och åkte upp på taket!! HAHAHAHAHA JAG TRODDE JAG SKULLE DÖÖÖÖ! Ni skulle sett hans min! Han vände sig och titta på oss som bah *WTF?! * HAHAHA

Alvedon,tack

Igår blev det inge bloggande pga att jag pluggade som en dåre, endå känns det som om jag inte kom  någon vart i huvetaget.
Idag blev det sov morgon till halv 9, så himla skönt när man är så morgontrött som jag är.Så först på schemat stod EVA pass och jag gjorde mitt engelska prov som jag skulle ha gjort för typ 3 veckor sen, det gick faktist ganska bra för att vara jag 68/90 dvs G plus/Vg minus =) Sen hade vi hål timme på spanskan så då hade vi rast i 2 timmar och då sa dom att vi fick skippa sista lektionen. Nödvändigt att ens åka till skolan för min del? En lektion liksom, fett onödigt! Jag får fett damp!
Nu blir det att börja plugga till mitt andra engelska prov jag har den här veckan och sen har jag även ett so prov. Nån som är bra på ekonomiska kretslottet och allt sånt där får den gärna höra av sig, för de är de vi har prov på i SOn men jag fattar typ naaada av de där.

Ingen skola för min del

Idag kom pappa och väckte mig för jag hade råkat försova mig lite, som vanligt. Men jag vaknade inte med en skön utvilad känsla i kroppen, tvärt om. Det var ett helvete att bara kliva ur sängen, sen skulle jag dessutom gå upp för trappen, det var inget som jag skulle vilja vara med om varje dag om jag säger så. Men så det blev att vara hemma från skolan idag, och kanske var det lite positivt också för då hinner jag plugga mer till alla prov jag har den här veckan och dessutom hinner jag göra alla läs loggar som jag ligger efter med. Åh nej! Jag kom precis på att jag ligger även efter med en massa inlämnings grejer i so. Usch vad jobbigt! 
Aa som jag har förklarat nu så har jag väldigt mycket att göra, så nu har jag inte tid att sitta här längre. 


peace

Snark

Nu blir det att sova, är helt slut. Va hos naprapaten idag i 2 timmar och sen dansa jag i 1 & ½ timme. Berättar om lördag typ imorn, för jag måste verkligen sova nu.


peace

Ouff

Jag skriver imorgon istället för just nu är jag helt sjuuukt trött! Det är fan krävande att ha disco!
Aja nu ska jag gå och sussa. Puss på er <3

peace


Disco för 6or

Sitter här och försöker hitta musik som vi kan ha på discot som vår klass ska ha ikväll för alla 6or. Men vad lyssnar dagens 6or på för musik? Eftersom jag inte har en aning så sitter jag och lägger över typ all musik jag har på min stationera *stavning* dator till min laptop för vi ska använda den istället för att bränna massa skivor och så, men shit vad lång tid det tar!
Och imorgon ska jag lämna in låne glasögonen och jag har fortfarande inte bestämt mig vilka jag ska ha, de är ju bra? Usch vad jag hatar att ha besluts ångest! Men det lutar sig mest åt att jag tar Gucci glasögonen, för jag tycker dom sitter bäst på mig. Visst Prada glasögonen är lite geeky vilket jag tycker är jävligt ballt men de känns inte som dom passar lika bra på mig som Gucci gör. Men aa, jag har ju till imorgon att bestämma mig.
Nej nu kan jag inte sitta och skriva mer, nu måste jag koncentrera mig till 100 på disco låtarna.


Peace


måste försöka

Sov som sagt inte ett piss i natt, och jag försökte ju gå och sova lite mer på dagen.. men det gick ju bra? -.- Drog ändå iväg och dansade, kände att jag verkligen behövde de. Just nu känns det som om jag går på tomgång, känns som om jag gör allt automatiskt.. Aja. Nu ska jag gå och försöka sova lite igen.. Vi får väll se hur de går. Skriver sen imorgon istället för jag känner verkligen,verkligen, verkligen inte för det just nu.


Peace


-.-

Sov hos min kära vän Elin inatt, eller sov och sov.. jag har inte kunna sova ett skit. Tankarna har flygit runt som jävla flugor! Känner mig helt messed up i mitt huvud. Nej men eftersom jag inte har kunnat sova så åkte jag inte med Elin till skolan utan jag tog bussen åt andra hållet och åkte hem istället, så nu sitter jag här och känner mig halft borta pga sömn bristen. Usch nu är det jobbigt.. Men men det löser sig säkert. Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova lite. Puss på er <3

Peace

Tack för allt! <3


Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig!
Jag är så jävla glad att jag har dig!
Om ändå alla va lika lyckligt lottade som mig!
Jag är så jävla tacksam för alla gånger som du ställt upp för mig!
Utan dig vet jag inte om jag skulle orka!
Du är mitt solsken när det är mörkt!

Jag älskar dig Elin Norberg! <3


Cry a river

Jag har precis hittat ett skiit bra band! The Script. Dom är underbara verkligen, jag får rysningar när jag lyssnar på dom.


Pallaaaa?!

Jag har inte gjort ett piss sen senast jag skrev, eller jo.. jag har pratat med en viss sötnos i telefon i cirka 2 timmar, men jag hade ju fysik prov imorgon som jag skulle plugga till.. tror ni jag har gjort det ? Nej.. Jag orkar verkligen inte. Hade precis a hard moment när jag satt uppe och käkade middag med papi och vi började snacka om de här med att jag ska flytta, det vart lite för mycket för mig då. Så tack vare att jag blev lite blöt i ögat så har jag fått skit ont i huvudet.. smidigt Linda..! Så nu blir det väll att gå och lägga mig i sängen och kolla film eller nått för jag känner inte ens för att sitta här.....

jag
Kan nån bara göra så det slutar regna? Finns det något som gör en mer deppig en när det regnar exakt heela dagen? Nej jag tror inte det. Ida följde med mig hem en stund efter plugget idag, de va tänk att vi skulle plugga men så vart det inte riktigt. Ingen av oss hade någon ork så vi snacka lite och bara satt och chilla framför datorn. Måste snart gå och plugga för jag har nämligen fysik prov imorgon och jag kan typ ingenting för jag har typ inte varit på någon av dom lektionerna. Ouff jag pallar verkligen inte! Aja måste man så måste man... Suck.