you don´t know what you got until you´re missing it a lot

Idag blir myyys! Jag ska träffa Julia idag, vi umgicks jätte mycket förut men eftersom hon tränar både fotboll,handboll och rider och jag dansar och måste göra läxor för att höja mig i skolan så umgås vi nästan aldrig nu förtiden. Vi ska ta med våra kameror ut på en lång promenad och sen ska jag försöka övertala henne att vi ska in till stan och kolla på Män som hatar kvinnor. Alla säger att den är jätte bra så då borde den ju va de? Senare ikväll får vi se om jag drar och är med Adam och Borna, dom ska vara barnvakt och Borna tyckte jag skulle komma dit och va social med dom. Men vi får se.

Igår var jag bara hemma med pappa och åt god middag och kollade på tv hela kvällen. Lite skönt faktist eftersom jag inte varit hemma på 1 vecka, och de är jag inte van med.

Nu ska jag gå och städa mitt rum, det ser ut som en atombomb har slagit ner där. Finns inte ens 1 cm av golvet som inte är täckt av kläder och annat skit. Suck, jag hatar att städa!

im going home to the place where i belong

End off this story.. </3.

Finns så mycket jag vill säga men jag vet inte vart jag ska börja. Jag kommer iallafall sakna dig. Du sa att på slutet kändes det som om vi kände oss tvugna att träffa varandra, men så kände inte jag.. jag träffade dig för jag ville, inte för att jag kände mig tvugen. Även fast vi bestämt att iallafall fortsätta att va kompisar så kommer jag sakna OSS. Du ska veta att tiden jag fick med dig verkligen har betytt och att tiden med dig varit underbar även fast det varit lite si och så mellan oss ibland.
Fan jag vet inte va jag ska säga, som jag sa till dig igår; det finns sjukt mkt jag vill säga men det skulle ta en hel dag.. och sen vet jag inte hur jag ska få ut hur jag känner och alla känslorna i ord...


alla vill försvinna nångång..

Förstår att ni säkert vill veta om mitt lov dom dagarna jag inte har bloggat.. men det har hänt så mkt skit idag så jag har absolut ingen ork kvar i kroppen,inte huvudet heller, för att blogga.

Imorgon bär det iallafall av hem till stockholm.. får se om jag åker in och tar en fika med en kompis eller nått imorgon innan tåget går. 
 


i wish you knew what you mean to me

Jag.är.för.trött.för.att.skriva...
Jag hade skit skoj både igår och idag iallafall, men orkar inte berätta om det just nu. Jag hade hoppats på skidor imorgon men Jenny ska jobba så jag och Mia ska nog åka till insjön, och efter det ska jag nog ta min låtsas lillasyster till en stor pulka backe och bete sig som ett barn igen haha. Älskar att vara med henne, finns ingen underbarare unge. Hon är typ 4 men skit ansvarsfull och världens gulligaste verkligen!
Nu ska jag lägga mig i sängen och slå på en film tror jag.

"" PS i love you <3

if i disapear would you still remember me?

Sitter och myser i min nya säng hos mamma med laptopen i knät, har nyss kollat på Twilight. Super bra film verkligen, den är verkligen speciell men man blir på något sätt glad av den av all kärlek i den. Nu ska jag slänga på nästa film, hmm vilken blir det? Step up, Stomp the yard eller kanske Where the fuck is santa? Vi får se, vi får se.

Var iallafall och kollade på lägenheten idag. Och ja vad kan man säga om den? Kanske nått i stil men; SUPER FIN! Fan va glad jag kommer bli om vi köper den! Den är ganska nyrenoverad så den är jätte fräsch och fin. GAAAASH im in love! Men mamma tjatar hela tiden om att vi får inte bli för fästa vid den eftersom vi måste kolla på dom andra ögonen med lika öppna ögon eller famnar eller hurfan man nu säger :P

Jag vill verkligen ha morgondagen NUNUNU! Ska till stan och träffa en barndoms kompis som jag inte träffat på år och dar, vi har såååååå jääävla mycket att prata om! Jag längtar som fan. Det har inte varit bestämt länge att vi skulle träffas imorgon om man säger så... vi bestämde de faktist bara för några timmar sen. Hahha vi är lika knasiga som vi va när vi va barn.
När vi bestämt att vi skulle ta en fika imorgon och gå lite på stan, så började självklart pratet om alla minnen och jag inser verkligen hur mycket jag saknar min barndom!
Jag vill inte vara i tonåren, jag vill fortfarande vara ett barn! Jag vill vara ett barn, bo där vi bodde när jag var liten, ha relationen med mamma som jag en gång hade, inte ha nån styvfarsa som är det ända som mamma ser, vår gamla hund som vi var tvugna att ta bort men samtidigt ha mina två älsklingar Akke och Ayla som jag har nu. Allt var så bra förut, det var så underbart. Även fast jag inte haft någon riktig familj sen jag var jätte liten, tror jag gick i 1an eller 2an när mina föräldrar skillde sig. Visst dom har haft nya flickvänner/pojkvänner, men jag har aldrig sett dom som min familj, jag har ingen familj.. jag har bara en mamma och pappa, men ingen familj. Och det kommer ingen någonsin kunna ändra på.
Jag vet att mamma ser mig,henne och hennes sambo som en familj, men det gör inte jag. Mammas kille är inte min familj, han är bara en kille som mamma bor ihop med. Dom har inte ens ett barn tsm, de gör oss till ännu mindre till familj. Hade dom haft ett gemensamt barn så hade det varit mitt halv syskon.. då hade det varit en annan sak. Men nu har dom inget så...
En familj för mig är en familj liksom.. inte en låtsas familj. Inte en familj med några som man inte är relaterade till i huvetaget.
Jag är så trött på frågor som är ; har du stor familj? hur många är ni i er familj då?... JAG HAR INGEN FAMILJ! Jag bor med min pappa och vår katt, och hälsar på min morsa och hennes sambo.. thats it! Det kallar inte jag familj. Visst jag älskar min pappa JÄTTE mycket, och han står mig jätte nära, men jag ser inte han, vår katt och mig som en familj. Jag har en gång haft en familj, det var ; jag,mamma och pappa. Men så är det inte längre.. va ska jag göra åt saken? Ja jag tänker inte kalla min mamma och hennes sambo för min familj iallafall, inte papa och vår katt heller.. man kan inte ha två familjer.....



Det blev längre inlägg än vad jag hade tänkt mig, men orden bara strömmade ut i fingrarna.. kände att jag behövde skriva av mig lite av det där.

skänk en krona till en politiker

Ska kolla på twilight nu, skriver om lägenheten och morgondagens planer när den är slut.

..

Lets try to take it back before it all went wrong...


Im crazy in you

Nu blir det sova,sova,sova. Imorgon ska jag iväg och kolla på lägenhetsvisning, woho! Sett bilder och lägenheten ser jätte fin ut, men vi får se hur den ser ut irl. För er som missat så ska jag flytta hemifrån i sommar, ska få en egen lägenhet men mina två vovvisar ska bo med mig eftersom jag hatar att vara helt själv i ett hus.
Men nu ska jag sova som sagt.. skriver imorgon om lägenheten! Pööööss

faceplant in the dirt

Om ca 3 timmar och 20 minuter drar matchen igång, matchen som JAG ska gå och kolla på. Nämligen AIK- Leksand. Dom spelar i hovet idag och jag ska dit och kolla med papi. Min första riktiga hockey match, eller första som jag kollar på AIK iallafall. Var på hockey match här för ett tag sen med Olivia, vi kollade på hennes älskade lag Skellefteå. Men idag, då är det riktiga grabbar som spelar, the real deal!

Blir kina resturang innan, sen blir det att hoppa och skrika så mycket jag bara kan. Mitt mål idag är att skrika så mycket att jag är hes imorgon, wohoo! Ska fan uppnå det!

Nu ska jag kila.

HEJJJAAAA AAIIIIKKKKK!!!!!!!!!!!! <333333

du raderar ditt minne med den där looken

Imorse vaknade jag och var hur trött som helst, sov sammanlagt ca 2 timmar typ. Fattar inte vad det var som väckte mig och höll mig vaken hela tiden, weard! Hade jätte ont i ryggen i morse också. Så det blev att stanna hemma idag, pappa tyckte inte om det, men liksom.. lärarna dampar sönder om man somnar på lektionerna.

Suttit och pluggat matte hela dagen, har prov på torsdag men fattar typ inte ett skit av vad vi håller på med. Vi håller på med en massa ekvationer med rotenur och massa andra konstiga grejer, känner verkligen av att man går i 9an nu.. fan varför kan vi inte bara jobba med plus och minus? Som vi gjorde back in the days, de var väll i 3an eller nått?

Igår var det träning, sista innan vi ska visa upp där vid k-fem gallerian i vällingby. Men vi kände att det är lite grejer vi måste finslipa så vi bestämde att vi ska ha ett 3-timmars pass nästa vecka, eftersom vår riktiga träning är inställd på sportlovet. Men vi ska låna en dans sal och fin slipa så det blir high-cuality ;)

Åker till dalarna nu i helgen och blir där några dagar på sportlovet, då blir det bla att åka skidor med Jenny i Romme. Woho! Ska bli skit kul, har inte träffat henne på skit länge! Det blir nog även att träffa min söta vän Joar, år och dar sen jag träffa han! Kommer antagligen hitta på massa annat också, men det visar sig då.

Tittade precis på filmen Never back down. FAN VA BRA DEN ÄR! Jag är skit taggad på att börja på någon form av kampsport eller boxning nu! Det blir nog att börja med det när jag flyttar tror jag. Men nu ska jag äta. Puss på er <3



turn up the clock

Zozzo har räknat ut att det bara är 61 skoldagar kvar i skolan ! Ge mig sommar nu istället, tycker jag.
Jag har iallafall tagit media som första handsval på gynasievalet. Får se om jag kommer in men jag hoppas verkligen det, annars blir det nog estet.. fast det är ju inte helt fel de heller! Men även fast jag inte ska gå dans på gymnasiet kommer jag ändå fortsätta med det på fritiden. Kommer nog aldrig sluta! Föresten.. jag ska nog börja tävla när jag flyttar! WOHO!


welcome to my hell, please stay.

Sitter i skolan och jobbar med min SO inlämning om Pearl harbor, den ska in idag egentligen men jag tror inte jag hinner bli klar.
Men måste fortsätta men den nu. Ikväll är sista träningen innan dans uppträdandet, shiiiit va taggad jag är!! =D

linda goes misär

Trött på allt.
Orkar inte med mer nu!
Precis när man börjar bli som lyckligast så ska det skita sig!
Jag har försökt mitt bästa, men tydligen räcker inte det.
Va jag gör så går det åt fucking helvete.
Dö!!
Kan jag inte få vara lycklig för en gångs skull?
Jag har gått egenom så jäävla mycket verkligen.
Och nu har jag fått en hel ny syn på nästan allt.
Och verkligen känt att ordspråket "efter regn kommer solsken" stämmer.
Men det är inte solskenet håller inte i sig.
Det har hänt så många gånger nu..
Jag har vart så nere så jag vet inte vad, och sen börjar allt lösa sig och jag börjar må bättre.
Och precis när det mesta i mitt liv som gått åt helvete har löst sig så händer det ALLTID massa skit som gör att jag går ner igen.
Jag orkar verkligen inte mer.
Tar det aldrig slut ?
Denna eviga berg-o-dal bana?
Upp och ner, ner och upp.
ALLTID!

.............................

you do it to your self


Säter nu, bara 20 minuter kvar typ. SKÖNT! Det är äckligt varmt på tåget och jag mår illa, vill bara kliva av! Misär..

you give me life

DAGENS Klädsel: myskläder, vilket för mig är mjukisbyxor och en skön tjock tröja. Hatar att åka tåg i trånga jeans, skiter i om jag ser ut som en lodis =)
DAGENS Smink: gårdagens -.-
DAGENS Frisyr: halvlockigt, plattningen sen igår sitter fortfarande i lite.
DAGENS Händelse: höll på att halka och hamna på näsan i bromma plan, men jag fixade tabben och klarade mig utan bruten näsa
DAGENS Låt: spotlight- jennifer hudson. en av danserna vi håller på att träna in nu är till den, älskar både dansen och låten!
DAGENS Planer: plugga och sen vara med älsklingen, det är ju faktist alla hjärtans dag!
DAGENS Saknad: omtänkssamhet....
DAGENS Dummaste: som sagt i tidigare inlägg så orkade jag inte sminka om mig imorse.. -.-
DAGENS Behov: trevliga människor
DAGENS Bästa: kaffet jag köpte på tågstation! Tacka gud för kaffe säger jag bara!
DAGENS Köp: Kaffe och frukost

i'll make your head spinn

Ge mig en säng, öron ploppar och en sån där sovmask för ögonen?
Sitter på tåget nu, kom hem vid halv 2 tiden igår.

Kvällen blev total misär, inget blev som planerat! Jag och Olivia skulle på lokalfest, men det sket sig totalt! Så då var vi lite med Tove och en massa, dom försökte dra med mig och Olivia till hallonbergen men eftersom Olivia ville träffa en speciell person så åkte vi till Ekerö, vi gick långt från bussen för att komma dit han var men sen visar det sig att vi inte får komma in? Hmm.... Så där stod vi, i leggings och tunna jackor och, ursäkte uttrycket, frös arslet av oss. Det var ju bara att gå tillbaka hela vägen till busshållsplatsen och kolla om det gick nån buss hem till Olivia som vi kunde ta men gjorde de inte de så skulle vi få gå skit långt. Det gick in buss åt rätt håll, men som tur är så finns det riktigt snälla busschauförer! Han skulle åt andra hållet men sen när han kom till slut stationen skulle han vända och åka tillbaka till buss garaget fast med bussen i "Ej trafik", men eftersom Olivia bor nära garaget så fick vi åkte med till slut stationen och åka med tillbaka. Fan va snäll han var!

Vi kom tillslut till Ekerö centrum och mötte Terry, Nadde och Marcus. Vi umgicks ett tag med dom. Sen när dom skulle dra så vart jag lite lack på Olivia, varför behöver vi inte ta här för det är emellan oss, men så då pallade jag inte utan följde med henne hem en snabbis och packade ihop mina grejer och åkte hem.
Pappa hade somnat i soffan när jag kom hem, hahaha han sov så djupt att han inte ens vakna när jag låste upp dörren och stampla in och ropa hej pappa värsta högt. Och då är hallen precis brevid vardagsrummet. Jag petade på han och han vaknade och kolla på mig som om jag var dum i huvet och jag såg att han tänkte "va fan gör hon hemma?". Hahaha fan va han kommer få tugga för det! Maha! 

Käkade en macka och kolla datan lite sen slängde jag mig i sängen, somnade på en gång! Klockan va typ 2 då. Sen klängde jag mig ur sängen vid 7!! Jag trodde jag skulle dö! Menmen, har man en tid att passa så är det bara att masa sig upp. Jag glömde ta av sminket igår när gick och la mig, och när jag vaknade så var typ allt kvar. Var på väg till toan och skulle ta bort det och göra om, men så slog tanken mig.. fan va onödigt! Men jag skulle ha gjort det.. känns så jävla äckligt att gå runt med smink från gårdagen! Men det är en sån där typisk ide jag får när jag är trött. Idiot -.-


 

Känner verkligen för att sova men jag tror jag ska utnyttja att jag är vaken tidigt och ta vara på tiden och göra min SO fördjupning, den där om Pearl Harbor som jag skrev om här i nått inlägg för någon dag sen.


head chopping fool

Jag är sådär otroligt positiv just nu.. eller?!
Pappa är påväg hem med mat, äntligen! Lunchen i skolan var skit äcklig så jag åt inte så mycket så nu kurrar min mage högt och ljudligt.
Orkar inte blogga just nu, måste plugga.
Måste göra min fördjupning om Robert Banks aka Banksy. Fan va jag älskar hans bilder!

you aint nobody

Sitter i skolan, har precis käkat lunch och nu har jag tråkigt.
Sitter i datasalen och lyssnar på Micke när han sitter och visslar någon fjantig låt, haha.
Nu blir det lektion med resten av retardsen som hoppat av sitt språk.
Byyyee

-.-

Jag blir så trött på oss människor ibland, jag blir så jävla trött på alla sviker och som ljuger.
Varför inte bara säga sanningen, som man tycker.
Varför vara oärlig och gå bakom ryggen på andra?
Hur ska man kunna lita på nån?
Det går inte, jag fixar det inte längre iallafall.
Jag kommer aldrig mer öppna mig för någon!

You can't change a thing

Utmaning

Dags att ta an en utmaning då jag blev utmanade av
Jojjo,Julia och Bea.

Regler:
1; Länka till den som har utmanat dig.
2; Berätta sju sanningar om dig själv.
3; Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4; Skriv ett medelande i de 7 personernas bloggar så att dom vet om utmaningen

Sanningar:

1. Jag har gått igenom mer i mitt liv än vad man kan tro.
2. Jag hade glasögon när jag var liten, nu använder jag dom bara när jag läser eller ser på tv.
3. Jag är mer rädd för låga höjder än höga.
4. Jag har aldrig spytt av karuseller.
5. Jag och min kompis Johanna har känt varandra sen jag var 4 och hon 3, vi är fortfarande jätte bra kompisar.
6. Jag får panik om jag missar ett avsnitt av Prison Break.
7. Jag har haft 2 lamor, men var tvugna att sälja dom när mamma flyttade ihop med sin nuvarande pojkvän.

Jag utmanar:
Jenny
Olivia
Sara
Micke
Jennifer

get yourself heard

Om ni gillar Jackass och Bam Magera ska ni helt klart checka in dom här snubbarna. Dom är från Finland och heter The Dudesons, de är helt sjuka i huvudet!


alla har vi drömmar

SItter och kollar på Americas funniest home videos, och SHIT va jag skrattar! Fyfan tror inte det finns någon som har sämre humor än mig! HAHAHAHAH.
 
Det var precis massa klipp om människor som gjorde massa tabbar när dom "graduate", vilket betyder att dom går ur collage eller university. Vet ni vad jag kom på när jag såg det? Jag vet va jag vill göra med mitt liv nu! Först gå på gymnasiet såklart, men sen ska jag jobba nått år så jag får ihop lite pengar och sen ska jag åka till USA och gå collage där! Det kommer antagligen inte bli så men man kan ju alltid hoppas och försöka. Man måste ha mål här i livet för att komma någonstans!


we don't remember what we are fighting for

Märkte att videon jag la in på den här låten för några dagar sen inte längre funkar.. så jag slänger in den igen, fast denna gång en som funkar! =)



LoveLoveLove

är jag 19?

Blev att vara hemma från skolan idag, vaknade och det kändes som om någon stod och slog mitt huvud med två kastrull lock. Men jag bestämde mig ändå att göra ett försök, så jag gick upp gjorde mig lite frukost och slog mig ner och åt framför tvn och kolla på Vakna med The Voice! Slagit mig ner och kollat på tv hade jag kunna göra men äta frukost var inte så bra gjort, fick direkt jäätte ont i magen och tog beslutet att det nog blev att vara hemma idag.
Pappa jobbar hemifrån idag, så det är lite rörelse i huset vilket är mys! Tycker det är så otroligt tråkigt att vara hemma själv, är pappa hemma har man alltid nån att prata med om man känner sig uttråkad.
Vilket jag gör nu!
Jag har suttit sen klockan 10 och jobbat med en uppsats som ska in nästa måndag, ja jag är lika chockad som er! Linda Hedwall har för en gångs skull börjat med en uppsats i ganska bra tid och har inte väntat in till sista minut. Jag känner mig stolt och duktig!
Men nu till the big problem; Jag ska fördjupa mig om det som hände i Pearl Harbor undr 2dra världskriget och jag har hur mycket fakta och information som helst om det, men ändå har jag än så länge bara skrivit rubrik och lagt in en bild när Pearl Harbor bombades... Jag har så himla svårt att komma på hur jag ska börja! Så här är det ALLTID! Men när jag väl kommit på början så flyter resten på jätte bra... suck jag blir så trött på mig själv ibland!
Nån som har något bra tips på mitt problem?


keep smiling

Jag och Knabe gjorde självporträtt, HAHAHAHA. Gah jag är trött och skrattar åt allt just nu!!


never get a crunky face

Romme var SKOJJ! Jag hade skit kul på bussen upp även fast jag var trött som en åsna och kände för att bara sova. Vi hade musik och sjöng för fulla halsar, skrattade och böt platser stup i kvarten.
Alla var jätte taggade på att få skidorna de hade hyrt och sen slänga sig ut i backarna.
Jag gjorde bara en ordentlig vurpa, och den förstörde mig tootalt! Hela kroppen värkte när jag reste mig upp, trodde jag hade slagit ihjäl mig, haha. Vicko åkte lite bakom mig och sa att man såg ett stort snömoln och en liten blå prick i det, allså min jacka var blå. Det var typ så det kändes också!
När jag sen åkte till mamma så åkte vi och fixade våra naglar, det satt en flodhäst på mina ögonlock tror jag för det var skit svårt att hålla dom öppna. Åkte hem, övertalade mamma att hon skulle massera min rygg som var totalt död. La mig på massage bänken och somnade efter 5 minuter. Då förstår ni hur trött jag var, haha! Jag har ett svagt minne att jag vaknade till en gång i soffan och sen en gång när jag tog av mig kläderna och skulle hoppa i säng men jag har ingen aning om hur fan jag tog mig till varken soffan eller sängen.

Lördagen tillbringades på IKEA. Köpte en säng, garderob, ett nytt kök och lite små saker till mitt rum.
Åkte hem och käka lite sen skjutsade mamma mig och jag mötte upp Jonte och vi drog på fest, vid halv 1 kände vi för att åka hem, vi fick skjuts av en kompis till Jonte hem till honom. Alltid lika mys att sova hos han. =)

Söndag blev att sova och mysa med JontePonte, sen åke jag hem. Saknar honom redan. Men på lördag blire myyyyyys i stora lass, det är ju faktist alla hjärtans dag ! Får se vad vi hittar på, kanske blir att bara vara hemma och kolla film och mysa eller om det blir resturang. De viiisar sig!

NYHETER!!!
På träningen idag så fick vi reda på att Elit gruppen i street/hiphop ska uppträda på nya varuhuset i Vällingby på söndag vecka 9, jag är så jääävla taggad!! Det ska bli skit roligt! Det är inte bara vi som ska upptäda utan även formationen i disco ska de. Dom är sjukt duktiga!

Nu ska jag kolla klart på Prison Break och sen ska jag sova, åh va skönt med säng! Jag har verkligen insett hur skönt det är att sova!

See yah tomorrow!

lalalallaaaaa

Romme imorgon med alla 9orna då, wiiiihoooo!!! Men nu måste jag gå och lägga mig måste gå upp vid 4! =O

HEEEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ

head shot

Jag vet att jag inte bloggade igår och så men jag hade sämsta dagen på länge igår. Så jag hade ingen lust att skriva och så.
Men nu ska pappa skjutsa mig till skolan, dans idag och sen måste jag packa inför skid resan imorgon så jag vet inte om jag hinner blogga något ikväll.




upp med händerna, jag är stålmannen

Sooooooov morgon, woho! Så jävla skönt. Gick ändå och la mig vid 11 igår så jag sov 9 timmar inatt, underbart. Så nu är jag som en speedad duracell kanin. Maha! Om 5 minuter ska jag gå till bussen, det känns ganska onödigt att åka til skolan för jag har först 1 EVA pass "elevens val av arbete" sen lunch, lektion med Pia för oss sär ungar som hoppat av vårat språk och sen en kort svenska lektion, sen sluta. Fett ovärt egentligen. Menmen.. jag har lovat pappa att jag ska ha mer närvaro i skolan, då måste jag ju det också.

Nu måste jag kila. Pöööss

feel like i wanna smack somebody

Nu blir det duscha, kolla Prison och sen sova. Har nationella prov imorgon  i Svenska bläää!! Jag är för första gången nervös inför ett prov!

Gonatt! PÖÖÖÖÖSS!


horoskop för måndagen

Väduren 21/3-20/4

Bra dag för praktiska sysslor, särskilt om du vill ändra på något i ditt hem. Du har väldigt säker smak.


Oxen 21/4-21/5

Månen ger dig en exotisk och intensiv måndag med inslag av kärlek, insikt, glädje och nya tankar.


Tvillingarna 22/5-21/6

En vardaglig och stillsam måndag väntar dig. Ingenting speciellt händer, ens om du anstränger dig.


Kräftan 22/6-22/7

Måndagen blir i första hand romantisk. Du kan också satsa på något kreativt om du föredrar det.


Lejonet 23/7-23/8

Du blir snabbt uttråkad, och den här måndagen handlar mest om vardagssaker. Du känner dig rastlös.


Jungfrun 24/8-23/9

Våga gå i spetsen, för det är i ledarrollen som du trivs bäst just nu. Du lyckas också med det mesta.


Vågen 24/9-23/10

Ingen märklig dag. Det händer väldigt lite, och du ägnar dig mest åt tankar, drömmar, funderingar.


Skorpionen 24/10-22/11

Måndagen blir underhållande och spännande. Du är impulsiv och inspirerar omgivningen i hög grad.


Skytten 23/11-21/12

En vardaglig måndag väntar förmodligen. Du tar tag i småsaker, rutinuppgifter, ingenting märkligt.


Stenbocken 22/12-20/1

Avkoppling, nöjen och kanske en smula romantik ger dig en riktigt skön måndag. Många alternativ.


Vattumannen 21/1-18/2

Inga nya problem dyker upp men du känner dig ändå rätt pessimistisk. Humöret är inte riktigt på topp.


Fiskarna 19/2-20/3

En oväntat festlig måndag väntar, med många skratt och uppmuntrande kommentarer. Riktigt fin kväll.


many years have past since does summer days

Halv dag i skolan idag, sååååå skönt verkligen! Vi slutade vid 12 när vi egentligen går till 4, wonderful! Jag och Olivia gick tog sällskap med Erik och Martin till Olivias lillesyrras skola, Lydia blev jätte glad när vi kom och hälsade på.. ville att vi skulle komma in och vara med på hennes lektion och grejer, haha söt! Men vi sket i det och Olivia följde med mig till bussen och jag åkte hem. Nu har jag ätit lite mellis och ska om ca en timme dra mig till bussen igen. Gissa vart jag ska? DANSEN!!! Wowa! Fan va jag har längtat.



what's wrong with the world?

Mötte Joppe på kupolen på lördagen, vi gick där ett tag innan det var dags att gå till frisören. Håret blev super bra verkligen, jag kan inte vara mer nöjd! Gillar verkligen färgen och jag tror den kommer bli ännu bättre efter någon tvätt. Efter det blev det kupolen ett tag till med Joppiploppi. Det var super mys, vi har inte umgåts på ett bra tag.. förutom att vi var med samma människor på nyår.
Åkte till Jonte vid 5 tiden, vi hade pratat om att åka och fira en kompis som fyllde 20, men vi hittade ingen skjuts hem så då struntade vi i det och va hemma hos han och kolla film och bara chilla och tog det lugnt.
Idag har gått till att plugga och åka tåg. Rolig dag? Hmm.. naej inte direkt.

Nu ska jag gå och lägga mig, trött som bara den!

IMORGON BÖRJAR DANSEN!!!! WOHOOOOOO! <3