p o r r i g t

Detta kommer bli mitt första inköp till lägenheten! =D



try honesty

Bloggandet blir lite då och då nu när jag inte har min laptop, men det kommer lösa sig när jag får sommarlov för när jag flyttar till min lägenhet "om 2 veckor!" så ska jag få en MacBook av mamsen. YEEY!
Sitter för tillfället och väntar på att pappas nya tjej ska komma hit och hälsa på oss med sina 3 barn, första gången jag träffar dom. Ska jag vara ärlig så är jag lite nervös, för jag har aldrig haft mindre syskon utan bara äldre så det är något nytt för mig. Dom skulle komma vid 1 tiden så dom kommer nopg när som helst. Sen ikväll ska jag och pappa till farmor och farfar, vi är bjudna på middag. Happyface, eftersom min farmor är typ BÄST på att laga mat! Hon misslyckas aldrig! Farmors mamma och pappa kommer oxå, jag börjar bli lite orolig för dom.. dom är typ 82 bast och det märks att dom bara blir äldre och äldre varje gång man träffar dom. Jag vill verkligen inte förlora dom, dom är sjukt underbara! <3
Igår dansade vi "Gravity Dance Crew" på maraton i Stockholm, vi var på sj:s scen som stod precis utanför T-centralen. Det gick super bra och var skit kul! Var en massa som kom fram efteråt och sa att vi var jätte duktiga och det syntes i våra ansiktsuttryck att vi älskar att dansa. Jag blir alltid så glad när folk kommer fram till en och ger en massa bra respons! =)
Jag har pluggat sönder både i fredags kväll och igår kväll, och jag är fortfarande inte klar! Usch, jag har iallafall gjort klart mina grejer i bilden och på gympan som ska göra så jag får MVG, så nu äre min fördjupning om Kuba och mitt arbete i genetik som måste bli klart.. annars får jag IG i geografi och biologi =O Men jag får sätta mig med det ikväll.. Usch orkar inte.
Nu kommer dom om vilken sekund som helst så jag gå upp nu.


Snart är den min!

shuliluluuuu

Hänt mkt denna vecka som gått, sen senast jag bloggade. Jag och min ängel åkte till Söderhamn över helgen, och igår och idag var jag på klassresa. Men jag är så sjukt trött, så nu ska jag sova...

its now or never

Idag gäller det tjejer!! För er som inte vet ska dm laget åka till Vallentuna och spela final i volleyboll. Guldet ska bli vårt!! Jag är så sjukt taggad, ska fan bli as kul! Efter det ska jag iväg och köpa en bikini och sen är det äntligen dags för dans träning efter några veckors uppehåll.
Jag har saknat dansen som bara fan! Jag kommer verkligen sakna min dansgrupp, Gravity Dance Crew, när jag flyttar.. kommer sakna er tjejer som tillhör gruppen! =( Men ni får ta och komma och hälsa på mig! ;)
Fick föresten papper om adressändring igår, där det stod min nuvarande adress och den som kommer bli min adress. När jag satt och kollade igenom det pappret, det var först då som jag verkligen fattade att det faktist händer! Jag har verkligen fått en egen lägenhet, det känns verkligen skit skumt!

Nej nu ska jag gå och fixa mig lite och sen dra till bussen. Ska försöka hinna skriva när jag kommr hem ikväll. Pöööösss

<3



I have been touch by an angel
and we are sitting on the top of the world
<3


you are going to regret it

Om ni har något problem med mig så kom och säg det direkt till mig istället för att snacka bakom min rygg! Nästa jag hör snackar bakom min rygg kommer jag fan.. vette fan vad, men det kommer fan inte bli kul! Jag lackar som faaaan på människo0r som inte vågar stå för det dom tycker, SÅ OTROLIG FEGT OCH OMOGET! Snälla ni, väx upp?

bloggdesign

Har bestämt att när jag kommer hem ska jag börja jobba på en ny design, har tröttnat på min nuvarande..

save me from babylon

Dålig uppdatering jajaja jag vet, men jag har inte haft någon ork att sitta vid datorn.
På Torsdagen drog jag hem till Marcus efter skolan, vi var där bara en kort stund för sen drog vi vidare till centrum och mötte upp Elin och Olivia. Sen var det dags för dans show! Vi skulle kolla när Ida och Helena dansade, men väl på showen la jag märke till andra bekanta ansikten som tex Millan. Dom var super duktiga och vi fick oss ett rejält skratt då och då, som när Helena tappade rekvisitan och slängde sig efter den hahahaha jag trodde jag skulle dö. Förlåt Helena men det såg sjukt kul ut. Jag satt och skrek och hejjade som ett cepe, så jag tror att Elin och alla skämdes lite för mig för dom bad mig att hålla käften =) Men det var super kul att se lite annan dans än den jag dansar.
Efter skolan i fredags så åkte jag till Medis och hälsade på min naprapat, det var på tiden! Han tröck och grejjade med min rygg i 1 och ½ timme och när jag gick därifrån kändes det som om jag hade någon annans rygg. Det är helt sjukt hur mkt bättre min rygg känns efter att jag varit hos honom. Efter det så fick jag skynda mig till tåget som skulle ta mig hem till mamma. När jag kom fram träffade jag Linnea ett tag sen gick jag och mötte André. Vi gick och käkade lite sen drog vi och kollade på Änglar och Demoner. Den var väll bra, men jag har ju sett bättre filmer.
Igår så åkte jag hem till André. Vi hade slapp dag och kollade på film. Möjjsipöjjs. Vi såg Gran Torino och den var bra! Skit bra verkligen. För övrigt vill jag ha Andrés hus, så jääääävla fint! :OOOO Åkte hem vid 7 tiden, och så vart det att kolla på eurovision song contest och fyfaaan va det sög iår! Så dåligt att jag tillåme valde att sova istället..
Super mysig helg iallafall =)
Idag blir det att åka hem, så ni kan ju smsa en massa så jag inte har så tråkigt på tåget.

Dansuppvisningen

Vi hade ju dansuppvisning för någon helg sen och nu finns videorna ute =)

 



home sweet home

Kom hem igår efter en hel vecka uppe i Dalarna. Jag har haft ganska kul, fullt upp hela tiden. Var på bio och kolla på Fast and the Furious med en viss myspojk, den var skiiiit bra! Alla borde se den! Varför jag inte updaterat är för att jag har inte haft tillgång till någon dator och min laptop har ju gått sönder, på tal om laptop så har mamma och jag kommit överens om att jag ska få en MacBook YEEEEEEEEY JAG ÄR HAPY FACE!!! =D
Nu ska jag gå och göra mig lite mat, jag får äta själv idag eftersom pappa har innebandy träning.. hatar att äta själv, man har liksom ingen att prata med då.


It aint you


.


Ibland är det inte sanningen man vill veta..


you got me hypnotized

Ända sen i Torsdags har det varit fullt ös runt omkring mig, så nu är jag helt sjukt trött i huvudet! Det har hänt så jävla mkt den här helgen så jag kommer bara slänga in en kort update om den, för om jag ska skriva alla detaljer så kommer det ta år och dar!
Torsdags gick jag lite tidigare från skolan för att jag skulle hinna med mitt tåg upp till Dalarna. Väl uppe i dalarna möttes jag på perongen av Linnea och hennes über snälla mamma, jag och Linnea tog bussen till Mocke där vi möttes av Tobbe och Tk och vi skulle dra på förfest men på vägen dit svängde jag och Linnea in hos Alex och satt och sociala lite med dom. Sen gick vi bort till förfesten men vi vart inte där länge utan fick skjuts till Floda där vi gick hem till Jonte där alla var på g att gå till parken. Vi satt där ett tag och jag träffade massa gamla klasskompisar som jag inte träffat på skit länge. Sen var det äntligen dags att knata iväg till parken, woho! Jag hade skit kul och dansa och sjöng som en jävla maniac! Det var otroligt roligt att träffa alla igen, det var inte igår direkt! Mamma kom och hämta mig och Linnea vid 2 tiden, vi drog en sväng förbi max oxh köpte mat åt mig och Linnea och åkte till min lägenhet och satt och åt där. Tog inga kort på lägenheten men jag gör det sen nästa helg jag ska upp, promise! När jag kom hem låg jag och pratade i telefon till halv 5, sen la mitt batteri på mobilen av, BUHU!
Jag gick upp 8 så jag sov ungefär 3 timmar, woho! Fixade mig lite sen hjälpte jag mamma att bära ut lite av mina grejer som ska till lägenheten ut till släpvagnen sen åkte vi till tåget. Var i stockholm vid 12, skyndade mig som fan till Hässelby där vi skulle ha dans uppvisning. Kom precis när showen startade, så det var bara att slänga på sig dans kläderna fortsomfan och slänga sig in på scenen. Vi hade två danser, en som var 6 minuter och en som var 2 minuter och vi var med på alla dagens 4 shower. Jag var så otroligt trött så jag trodde jag skulle svimma! Usch, 3 timmars sömn innan en hel dag med dans är för lite kände jag! När jag kom hem på kvällen åt jag,duschade och sen gick och la mig, jag tror aldrig jag har längtat så mycket efter en säng som jag gjorde då! Haha.
Lördag klev jag upp vid 8, igen.. Fixade mig och käka lite frukost sen var det dags att åka till Hässelby för ännu en hel dag med dansuppvisningar. Kommer sakna mitt dans crew när jag flyttar! =(((
När dans uppvisiningarna var klara åkte jag hem och grillade med papi, sen övertalade han mig att han tyckte att jag skulle ut och träffa mina kompisar även fast jag var skit trött i både huvudet och i kroppen. Så jag åkte och träffade Ida,Marcus,Micke och Helena. Sen gick Helena och Micke hem och då drog jag,Marcus och Ida till Södran där det fanns folk och en liten brasa, det sög så till slut drog vi därifrån. Med tiden vart vi bara färre och färre människor och tillslut var det bara Marcus,Ida, Danne och Alex och jag.. men vi hade kul ändå! Måste bara säga att Alex och Danne är bäst på att rimma.. elr inte. Hahaha. Kom hem ungefär vid 2 tiden och det vart sängen på en gång när jag kom hem!
Idag har jag hjälpt pappa med båten, vi håller på att städa den lite så att vi kan sjösätta den snart.

Okej, det blev kanske inte så kort update, men texten skulle ha kunna vart jävligt mkt längre så på sätt och vis blev den kort. Nej nu måste jag städa mitt rum, det ser ut som ett bombnedslag!