lättskrämd? HAHA OM?!

Pankan var i vår skola igår och hälsade på, och shit va jag skrämde henne! HAHAHA Ni skulle ha sett hennes min! Jag kunde inte sluta skratta =D

Tummen upp!

Jag håller mina löften och är jätte duktig! Jag har gjort klart min uppsats som ska vara inne först på fredag är klar och renskriven, kan inte säga mer än tummen upp! Nu ska jag kolla simpson och sen blir det att göra matte läxan som ska vara inne på fredag. Jag är fett taggad på att bli pluggis! Haha nej men jag vill verkligen, verkligen, veerkligen komma in på fryshuset, och medel poängen var ju 310 så det är bara att jobba på och höjja mina 190 poäng.

mitt i nyllet<3

Sitter och kollar på mitt i nyllet, det är såååå bra verkligen! mitt nya favvo-program helt klart! Hahaha jag kan inte sluta skratta asså!

fyyyy!

Jaaaa jag vet, jätte dålig uppdatering verkligen. men nu ska jag gå och sova, men jag LOVAR att skriva imorn! deal? =)

älskar oss <3


dålig uppdatering pga..

förra veckan kom Joppä och Lina från dalarna hem till mig på onsdagen och hälsade på, sen åkte jag upp dit på fredagen och kom hem för nån timme sen.. drf det inte blivit mkt bloggande. ska gå och lägga mig nu så jag berättar mer om förra veckan sen, det blir nog på onsdag, för imorn ska jag på ung08 med en massa och sen sova hos tullan. men hör av er på min mobil om ni också ska dit imorn och vill träffa mig en snabbis =) sov gott allihopa


make me cry

Ouff! helt klart veckans låt! Det finns bara et ord för denna låt : UNDERBAR! Den är verkligen så himla fin.





Jesse McCartney - Beautiful soul

hold on

Usch för vädret säger jag ju bara! Man blir bara sååå depp verkligen, ge mig sol nån?
Idag har jag och pappa varit och köpt massa grejer till akvariet som jag ska ha i mitt rum, tuvär blev det inga fishisar idag pga att akvariet tydligen måste anpassa alla växter och grejjer.. fatta bara hälften av vad gubben i zoo affären sa, men jag fatta iallafall att vi va tvugna att köpa fiskarna lite senare. Men nu står akvariet uppe i bokhyllan med vatten och allt i och redo för fishisar! =D Jag har även fixat till mig 2 jäääätte stora högtalare, så nu kan man väll officiellt säga att mitt rum har blivit en helt okej dansstudio, im haaappy!
Imorgon blir det att jobba, och sen på kvällen blir det bio med Elin <3 Vi ska typ kolla på sex and the city, eftersom verkligen aaalla har sett den nu och säger att den är skiit bra så måste vi oxå ge den en chans =P


wonderful

Jag har varit i enköping med båten som sagt, men inte ända tills nu. Kom hem i Måndags eller nått sånt tror jag.. Men det har ju varit såå himlans fint väder så jag har bara varit ute och solat och varit med kompisar och grejjer. Ni får ursäkta =) Men nu ska jag försöka skriva åtminstonde 1 gång per dag, de blir nog på kvällarna när man inte kam sola och bada och så längre, om jag inte är med nån kompis dvs. Men jag ska verkligen försöka =)
På Onsdag kommer Joppä och Lina hit från Dalarna och ska hälsa på mig! Det ska bli så himla kul att träffa dom, inte träffat dom på jääätte länge nu! Flera månader sen! Vi ska på Grönan på Torsdag och sen på Fredag ska jag åka med dom upp till Dalarna, så det blir nog Parken i Floda på Lördag. ÅÅHH va kul det ska bli att träffa alla! Ser fram emot det som bara den! 
Nu ska jag upp och slänga i mig lite mat, sen blir det att jobba och tjäna ihop lite stålar så jag kan gå på grönan.