åka båt <3

Jag bara ääälskar att åka båt! Jag och pappa åkte ner till farmor och farfar och satt på deras brygga ett tag och sola och fika, sen åkte vi ut med deras sport båt och gissa vem som fick lära sig köra idag?! JOO JAG!!! Det va så sjuuukt kul, jag ville inte att det skulle ta slut liksom, skit skojj verkligen! Sen bjöd dom oss på middag, och shit va mätt jag blev! Farmor gör så sjukt god mat så man känner inte att man är mätt förens det är försent och man är full av mat ända upp till halsen liksom. Sen åkte jag och pappa hem och kollade på matchen, eller jag kollade lite i början sen kände jag att jag ville duscha så då kolla jag på andra halv lek istället.
Ja jag vet att detta inte blev ett så jätte intressant inlägg att läsa men jag är jätte trött så jag orkar inte berätta allt i detajl och på ett litet roligare sätt att läsa så ni får stå ut idag.
Imorn blir jag brunett, nervös som bara tuuusan!

kärlek till sommaren!

Jag förstår inte hur jag fortfarande kan sitta här vid datorn och va inne när det är så himla fint väder ute! Jag tror jag ska ta och slänga i mig lite frukost och sen blir det nog att gå ner till bryggan och sitta där och sola och kanske fråga pappa om vi kan åka båt en sväng. Finns det något mysigare än att åka båt? nej jag tror faktist inte det! Det är så sjuuukt underbart, man vill aldrig att åk turen ska ta slut liksom. =)

suck för design

Jag vet att ni är ganska trötta på mig att jag aldrig tar tag i designen.. men jag känner inte för att göra den för jag blir ända aldrig nöjd när jag gör den... därför undrar jag om någon är en sån där super snäll människa som skulle vilja hjälpa mej med den? det skulle betyda jätte mycket! och om ni gör den så får ni själv klart göra reklam för er blogg på min! Nån som är intresserad?

måndagmåndagmåndag

Hör och häpna!! På måndag ska jag bli BRUNETT!!! =O =D Jag ser fram emot det för jag är sjukt trött på att vara blond nu, liksom varit det i skit många år nu.. känner för en make over! =D Men jag är jääätte nervös! tänk om det blir grönt liksom? Nån som har nått tips på hur man kan få väldigt blont hår till mörk brunt? det gör inget om det krävs fler färgningar, tänkte om nån vet om det är bäst att lägga på en viss färg först och sen en annan över? typ ljust brunt först och sen mörk brunt?


fy skäms Linda!

blivit väldigt dålig uppdatering senaste dagarna.. det är pga att jag sov hos sötnosen Andreas från Onsdag till Fredag och Fredagen behöver vi inte snacka om.. eller jag va bjuden på resturang av några släcktingar som tack för att jag hjälpt dem med flytten, dom har flyttat in i huset brevid oss och det är pappas farbror Haha rätt komiskt. Det va skiiit god mat på resturangen först åt vi nån jääätte god lax bit till förrätt och sen blev det nån jätte god fisk gryta och sen blev det efterrätt, snacka om att jag va mätt! Men alla va mätta och glada och vi hade det jätte trevligt, sen resten av fredagen behöver vi inte snacka om..
Ikväll va jag hos några grannar på lite grill party, skit mysiigt! Deras son va jätte speedad så jag fick honom att lugna ner sig lite genom att lära mig hur man spelar super mario på nitendo advanced.. fattar inte att en sån liten unge kan så mkt som han gör, asså han kommer typ få nobelpris för att han uppfunnit nått och sen kommer han antagligen spela fotboll i spanska ligan och tjäna hur mycket pengar som helst för han är en jävel på fotboll kan jag ju bara säga! Ett riktigt energi knippe! Haha han är så rolig oxå, för på midsommar när vi spela fotboll och det börja regna så peka han på min tröja och sa till mig * den kommer bli genomskinlig!* Haha asså han är typ 8, jag bah =O. Men shit va jag skratta!
Har förövrigt hittat en kontakt som kan fixa en en moppe till mig för ett ganska bra pris, jag är glad! Eftersom jag blev av med både sommar jobbet i barcelona och det i Irland så vet jag inte riktigt vart jag ska få pengar ifrån til len moppe men det går nog att be min snälla papi om lite penga hjälp =)


ännu en ändring på g

Nu byter jag stil mapp, men jag orkar inte göra om den ikväll.. utan det får bli nån annan dag. Men jag orkar verkligen inte med min design jag har just nu, jag tycker inte den blev bra alls!


tråååk

Jag har så otroligt tråkigt just nu! Nån som kan komma med ett bra film tips? jag skulle verkligen bli glad då =)

kärlek! <3

såå underbar låt! Jag kan verkligen inte få nog av den, lyssnar på den heela tiden verkligen! Kärlek till Matt Pokora!



sen kväll.. igen

Kom hem för ett litet tag, så det blir inget pill på designen idag heller.. tuvär!
Va med Andreas idag, alltid lika mysipys =) vi va hemma hos han först och checka lite film sen drog vi och mötte upp Philip i Sollentuna och drog hem till han och bara va där och slappa.. och softa gaaaalet, haha. Sen kom pappa och hämta mig men han blev bjuden på fika av Philips mamii så vi kom därifrån vid typ 10, vilket inte gjorde mig nånting.. jag ville inte åka hem liksom? Men nu är jag hemma iallafall och jag tror faktist att den blir att gå och lägga sig tidigt idag för jag är helt sjukt trött. Imorn får vi se vad som händer, om det blir fint väder skulle nog Andreas komma hit och sola och bada med mig =)
nej nu blir det sängen faktist! Go natt alla kära läsare <3

förlåt!!

Jag måste be så mycket om ursäkt för att bloggen ser ut som den gör just nu! Tuvär hinner jag nog inte fixa den imorgon heller för då ska jag till Sollentuna och vara med Andreas och kanske Philip. Vi får hoppas jag kommer hem i bra tid så jag hinner fixa den på kvällen, men ikväll blir det absolut ingenting för nu ska jag gå och hoppa in i en varm skön dusch och sen ska jag mysa ner mig i soffan med en filt och en kopp te och kolla på någon bra film =)

omvänt dygn

Ja då sitter man här trött som bara den och ser helt förstörd ut. Philip och Andreas blev att sova här igår, vi hade riiiktigt trevligt! Först kolla vi fotboll och sen blev det en jävla massa filmer under kvällen, jag tror vi till slut somna vid 6 tiden. Och jag har inte sovit ett skit i natt kan jag ju bara säga! För det första va det svin varmt i mitt rum även fast vi hade fönstret öppet och sen låg Philip på golvet och snarkade, och jag vaknar för minsta små sak verkligen så det blev ju inte bättre av att Andreas inte kunde ligga still i sängen utan låg och vred och vände sig. Så ni förstår nog hur tröööött jag är! Det känns som om jag går på tomgång! Haha
Nu ska jag nog ta och kolla om vi har någon mat man kan äta, sen blir det nog att lägga sig framför tvn och bara chilla gaaalet! =)

finast?

Vilken av dessa söta sommar klänningar tycker ni är sötast? Jag gissar att många kommer säga 3an men jag tycker den ser *för mycket* ut. Jag gillar mest 1an för den är sådär lagom, inte för mycket och inte för lite


midsommar

Pappa kom och väckte mig halv 11 igår och påminde mig att vi skulle över till några grannar och äta lunch där vilket jag helt hade glömt, så det blev att hoppa upp från sängen fort som bara den och slänga på sig lite smink och kläder. När vi hade käkat och några snappsar åkt ner begav vi oss ner till midsommar stången där det va fullt med folk, både vuxna och barn. Det var några från vårt område som höll i det iår så jag blev tillfrågad om jag kunde hjälpa till och sälja lotter, och visst kunde jag det, alltid kul att hjälpa till ! =) Så det blev att knata runt där och folk köpte lotter som bara den! Jag tror jag sålde slut på 3 lott ringar! och dom va stora må jag säga! Jag tror inte jag bara pratar för mig själv när jag säger att midsommar är nog den mysigaste tidpunkten på året, för då är alla så glada och trevliga och man får träffa alla grannar och alla sommar gäster som man inte känner, och man kan få så himla många nya kompisar som bor i närheten! Så himla kul verkligen! =) Lite senare när lott dragningen hade varit och alla började gå hemåt så drog vi ihop några och spelade fotboll, men såklart så börjar det regna! suck! Men vi fortsatte spela ändå, jag hade vekligen jääätte roligt! =) Sen blev det att gå hem och byta till torra kläder, för jag skulle till en granne på party och då kan man ju inte komma helt genom våt. Resten av kvällen blev väll ganska lyckad, kul hade jag iallafall! Jag åkte hem rätt tidigt, men jag somna inte förens vid 4 typ. Och det va pga att jag pratade i telefon med Andreas och Philip. Tack grabbar för att ni finns! det va så sjukt skönt att få snacka ut med er! Kärlek till er!
Ikväll kommer dom nog hit och vi ska typ ha vääärsta chill kvällen och bara kolla film och slappa, sen blir det nog att dom sover här.. men inget är bestämt än. Nu ska jag ta och gå och hoppa in i en dusch, blev på sånt sjukt dusch humör! Haha


skyltfonstret.com

Din guide till mode på nätet! skyltfonstret.com Klicka och checka in sidan! :)

Keep on working

Bara så alla vet så är jag inte klar med designen än. Ha tålamod gott folk! Men jag sparade stilmallen för idag, men jag gör nog inte klart den idag, pga sömniga ögon så tror jag inte jag orkar sitta och titta på massa bokstäver och siffror på datan utan det blir nog att gå och sova ganska snart. Först blir det att ta en kvälls macka och en kopp te tror jag. Men sov gott kära läsare!

Design kväll

Jag tror att jag ska ge designen lite tid ikväll. Har ändå inget bättre för mig och det är helt dött på tvn! Så det blir att pilla och fixa lite på designen =) Kan inte riktigt bestämma om jag ska ha ett mörkt elr ett lite ljusare tema.. va tycker ni?


nelly.com <3

Jag verkligen äääälskar nelly.com! Titta vilken söt bikini jag hittade! Funderar seriöst på att köpa den. Vad tycker ni?


Från Diesel  639:-


.

Shit vad jag är sur och grinig just nu känner jag. Jag vet inte riktigt vrf, känner bara att jag är sur på allt och alla just nu.. vilket är vääldigt jobbigt! Undra hur man egentligen kan känna såhär även fast ingen har gjort något speciellt. nån som vet? =/

så dååligt!

Va som sagt hos Andreas igår och kollade på fotboll med han,Philip och philips tjej kompis. Det va riktigt trevligt! Synd bara att det gick som det gick för Sverige. Men dom kunde faktist ha spelat bättre! Tillåmed jag spelar ju bättre än så! Menmen nu blev det ju som det blev, vi kan inte göra så mkt åt det tuvär. Men det kommer nog gå några dagar innan besvikelsen försvinner och man kan sluta sörja. ursäkta ordspråket men FAAAN! Jag som hade planerat att vi skulle vinna! aja..
Vet inte riktigt vad jag ska ta och hitta på idag, alla är typ bort resta. Men om det finns nån litet ensam själ där ute som vill hitta på nått idag så hör av er!

<3

bara för att jag verkligen håller tummarna så hårt jag bara kan för sverige så lägger jag in en fin sverige bild! =)


futbuull!

Idag blir det att åka iväg till Sollentuna och kolla på fotbollen ikväll med Andreas. Vet inte rinktigt när jag ska åka dit, sitter och väntar på att han ska vakna och höra av sig just nu. Jag har skit tråkigt! Nån som kan ge nått tips på nån rolig sida där man kan spela spel eller nått? tror jag dör av uttråkning snart..
Nej det blir nog att städa mitt rum lite tror jag.. kom ihåg att kolla fotbollen ikväll! HEJJA SVERIGEE!!

helgen <3

Som ni alla vet så var jag på tränings läger i helgen. Det va en helg jag aldrig kommer glömma!
Fredag: Jag åkte in och mötte Sara vid hennes tåg vid 2 tiden och sen åkte vi direkt till lägret. När vi kom dit *checkade* vi in och dom visade vilken stuga vi skulle bo i, sen fick vi välja vilket rum vi ville ha i stugan. Eller man kan inte riktigt säga att det va en stuga, för när man säger stuga får nog många en bild i huvudet av en liten sån där mini stuga som brukar finnas på campingar och sånt, det här var mer ett hus med massa sovrum i och ett gemensamt varadags rum och kök. Vi va ju vid en folk hög skola så det är nog där som eleverna bor. Men iallafall.. så vi packade upp våra grejer och sen var det middag som stod på schemat, sen så fick både jag och Sara en chock! Vi hade två dans lektioner på kvällen och det va disco vi skulle dansa! Vi stod som två frågetecken..! Jag och Sara, skulle vi dansa disco? skojjade dom med oss eller? Vi som egentligen är hiphop dansare och ingen av oss hade någonsin i hela våra liv dansat disco! Men vi hade inget annat val än att gå på dom. Och som hiphop dnasare har man väldigt många fördommar om disco, vi ser det inte som en dans.. utan som en sport, bara ett hetsigt vevande med armarna. Men nu efter den här helgen kan jag ju säga att mina tankar om disco dans är helt förändrade! Har faktist suttit och tänkt lite på att börja på det efter sommaren, men jag vet inte om jag hinner.. jag har ju kommit in i street elit gruppen.. men vi får se.
Lördag: Det vart en hel del dansande kan ag ju säga! Först hade vi 3 dans lektioner i rad utan rast emellan och varje lektion va ungefär 1 timme, sen hade vi lunch i 1 och en halv timme, sen två dans lektioner till utan rast emellan och sen var det middag sen en dans lektion till, sen va det lekar som stod på schemat men det va inte vi med på.. hela vårt hus satt och kollade fotboll istället! Riktigt mys va det!
Söndag: Söndagen såg väll ut ungefär som lördagen, förutom att på kvällen så hade en av gäst lärarna en extra disco lektion som dom som ville fick gå på, men jag och Iza bestämde oss för att låna en annan dans sal och träna själva på våra danser. Men shit vilken tränings värk man hade efter lördagen! helt sjukt! Tror inte det fanns nån som inte hade ont! Haha
Måndag: alltid lika sorglig stämning sista dagen på läger, alla går runt och tänker att tiden då man ska åka hem och lämna alla nya kompisar bara närmar sig. Vi dansade två lektioner och sen packade vi ihop våra grejer och sen städade vi huset. När det ungefär va en timme innan föräldrarna skulle komma och hämta oss så samlade lärarna ihop alla i gympasalen och en av lärarna, Malin, sa * jaa eftersom lärarna har bestämt vad ni ska göra hela helgen och vi har lite tid över nu så ska ni få bestäma vad vi lärare ska göra som sista grej innan vi alla åker hem* och det blev genast en våg av fniss och mummel i gympasalen. Varje lärare hade ett hus som dom bodde i och va ansvariga för, så då fick varje stuga bestäma två alternativ som den ansvariga läraren fick välja mellan att göra. Våra alternativ va att 1: vara på stranden och göra norsk fylla 10 varv sedan gör James *en av gäst lärarna* svåra dans och sen springa ner i vattnet med kläderna på eller 2: vara på stranden och göra norsk fylla 20 varv och springa rak ner i vattnet med kläderna på. Anna valde 20 varv ! Och shit va kul det såg ut! hon hann knappt ta två steg ut i vattnet innan hon tippat omkull! Jag trodde seriöst jag skulle dö av skratt!

Sen blev det att åka hem, det va faktist jobbigt att säga hejdå till alla. Jag kommer verkligen sakna dom allihopa! Men jag, Sara, Iza, Sofia och Gangbang kom överens om att vi ska gå på lägret nästa år oxå och att vi skulle försöka fixa så vi får bo i samma hus då oxå =)

nästa år oxå!

Kom hem från tränings lägret i går kväll, jag har verkligen haft as kul och jag kommer sakna alla underbara människor därifrån! Sofia, Frysen, och Gangbang <3 jag kommer aldrig glömma er! Men jag ska ta och hoppa in i en dusch nu så jag skriver mer om helgen ikväll eller imorgon, vi får se när jag har tid för jag ska nog träna ikväll tror jag.

Den stora helgen!

Sitter här nyvaken och ny duschad, finns det nått som är skönare än att duscha när man precis vaknat? nej jag tror faktist inte det! Nu har äntligen helgen jag längtat till kommit! Jag ska in till stan och möta Sara vid hennes tåg, och seen.. då ska vi dra på dans läger!! =D Vi ska bo i stugor och dansa heela dagarna! shiiit va kul det kommer bli! Men aa, så då vet ni varför det inte kommer bli något bloggande nu i helgen, för jag tror inte dom har datorer i stugorna. Haha. Och även fast dom hade det så skulle jag inte haft tid, vi kommer liksom ha aktiviteter exakt heela tiden. Men jag tror det kommer bli en sån där helg man aldrig glömmer! =)
Nej nu måste jag pysa och packa alla mina grejer som jag ska ha med mig. Ha en underbar helg allihopa! :) <3

Hit och dit

Idag har det blivit ett himla åkande. Jag och min kära vän Tullan åkte till Sollentuna runt 3 tiden och var med sötnosarna Philip och Andreas, våra små toffel pojkar :) <3 men jag måste tuvär säga att detta inte kmr bli ett långt inlägg för jag är jääätte trött, kom precis hem.. det blir nog att ta lite blå bärs soppa och sen blir det nog att sova

tjejmiddag

Nu snart ska jag iväg på tjej middag hos Tp och fira att hon blivit 15 och att det har blivit sommarlov! :)
men först, som jag lovade tidigare, så ska jag slänga in en bild på avslutnings klänningen


Here i come!

YIIPPIIE KAJJEEEY!! Nu är det ÄNTLIGEN sommarlooooov! yiiiippiiiie!
Mitt sommarlov kommer verkligen inte bli som jag hade planerat det, nu blir det nog att bara vara hemma och slappa och vara med kompisar istället för att åka till barcelona och irland där jag egentligen skulle ha sommar jobbat, menmen nu blir det inte så tuvär.. hade verkligen längtat men aja, så kan det gå.
Nu ska pappa bjuda mig på avslutnings lunch, men jag slänger in en bild på avslutnings kläderna lite senare :)

keep smiling


Det är ganska sjukt hur mycket ett leende kan dölja!



gullunge <3

Kan inte få nog av denna sötnos! Så otroligt underbar <3



more sleeping

Kom precis hem från tältningen, shiiit va kul jag har haft! Vi låg och kolla på amarican pie; beta house hela natten och skrattade som bara tusan! Och till det vart det glass, men som zozzo olyckligt vis spilde ut i hela tältet så alla fick typ fett panik medans jag satt och as garva xD Vi hade verkligen aaaas kul! Måste göras om!
Nu sitter jag här.. trött som bara den! Tror faktist att jag ska gå och sova lite nu.
Ikväll blir det nog att åka och titta på 9ornas bal iallafall, jag har ju faktist lovat pankan att åka dit och träffa henne så jag måste nog.. det tycker jag va en väldigt bra anledning! :)

Snabbis

Det får bli ett kort inlägg nu för jag är oerhört stressad! vilket gör att det nog blir årets tråkigaste inlägg att läsa.. men jag känner för att blogga lite så ni får stå ut.
Jag har precis slängt på lite mat på spisen, tidig middag.. i knoow. men jag ska iväg snart så jag måste få i mig nån mat.. Jag och tjejerna i klassen va hemma hos Hanna efter skolan idag för vi slutade vid 11, vi åt tårta och firade hanna som blivit byxmyndig *ooh* och sen körde vi dans matta, första gången för mig! Det gick väll inte sådär jäätte bra för mig direkt.. jag hade helt sjukt ont i ryggen sen allt brädåkande igår och jag har gått som en pinne idag, då kan ni nog gissa hur det gick att dansa! Haha men sen bestämde vi iallafall att alla vi tjejer ska sova hos Hanna idag, antagligen tälta, eftersom det inte blev något med hela klassen även fast vi egentligen skulle ha klassens dag idag.
Nej nu måste jag springa! Ni får alla ha en bra kväll !! :) <3

Veckans låt

Jag kan verkligen inte få nog av låten!
Bounce - Timbaland ft Missy Elliot, Justin Timberlake & Dr.dre


Sista dagarna

Nu är är det inte långt kvar till detta efterlängtade sommarlov! Imorgon ska vi till skolan och få SYV information och sen städa ur våra skåp sen är den dagen slut, och på tisdag ska jag och klassen till Kanan badet i Blackeberg och bada och ha 5-kamp för det är klassens dagar som vi alltid har sista dagarna innan skol avslutningen. Och sen på onsdag.. ja va kan man säga ? typ... SOOOMMMAR LOOOOV! ska bara till skolan ett litet tag och få våra betyg och säga hejdå till alla sen är det 2 månaders semester!! WIIHOOO!

skolavslutnings kläder

Jag letar som bara den efter en klänning som jag kan ha på skol avslutningen, men jag hittar verkligen ingen! Nån som kan rekomendera någon fin?

Snäll mot håret

Vill du skämma bort ditt hår nu i sommar solen och återfukta det nu när solen torkar ut det? Köp då denna hårinpackning! Håret blir helt underbart mjukt och skönt när du använt detta! Och det är ingen hårinpackning som är så där jobbig och tar lång tid, du har i det i hand duks torkat hår och låter det vara i håret i nån minut bara sen är det bara att skölja ut det och vólla, så har du ett jätte mjukt och mysigt hår! Jag använder själv detta och det är verkligen något jag rekomenderar! Loreal elvital anti-breakage

dålig uppdatering

Jag vet att jag inte skrivit på 4 dagar nu ungefär men jag har verkligen inte haft tid, väldigt mycket av min tid har gått åt till ínlämningar till skolan som jag inte gjort.
Men i Onsdags va jag faktist på helt andra grejer! Alla nior från min gamla skola kom till stockholm på klass resa typ, så jag tog med mig Olivia och träffade alla underbara dalmasar och dalkullor och gick med dom på gröna lund. Jag hade suuuper kul! Vi åkte som galningar! Trevligt som tusan!
I Torsdags va jag inne i stan med Tp och handlade upp 700 spänn som jag hade kvar efter grönan besöket, men sen när jag åkte hem träffa jag farmor som såg att jag shoppat upp massa kläder, så jag fick en 500 av henne. Puss på dig Farmor, du är bäst <3
Jag köpte ett brunt långt linne, en svart pösig fest topp, en mörkblå tunnika, en sjal och en massa strumor, och tub linnet och shortsen ni ser på bilden

förskjutna prov

Finns det något värre en förskjutna prov?! nej jag tror fan inte det gör det! Jag missade mitt matte prov och mitt spanska prov här för ett tag sen och visst det kändes väll skönt för tillfället för då kändes det som om jag hade mer tid att plugga till det, men ska jag vara ärlig så har jag inte pluggat så mkt mer nu när jag fått mer tid på mig, så nu har jag lite ångest och sitter och funderar hur det kommer gå imorgon när proven ligger framför mig. Men jag tror att jag ska ta och sätta mig lite med spanskan nu innan jag går och lägger mig, men först blir det nog en varm skön dusch! JA TACK! :)