ännu en paus..

Jag känner verkligen inte för att blogga just nu för allt är verkligen helt fucked up! Så det blir nog att jag tar en paus från bloggandet ett tag. Men ni får ha det bra allihopa tills jag kommer igång igen. puss på er!


ooh!

Såg precis reklam på tvn att PB snart börjar igen!  ÄÄÄÄNTLIGEN!!


image14
OOH! jävla hottie! =O <3 BARA min och Julias!


hemma igen

Ja då har man varit i Dalarna i nästan 2 veckor nu, men nu är jag äntligen hemma igen! Jag har inte haft tid att skriva pga att jag har praoat sent in på kvällen, menmen nu är jag hemma och igång igen =) Men just nu är jag helt sjukt trött och vill bara gå och lägga mig i min nya säng, som jag fått av pappa i påsk present, och bara sova.. så det blir nog inge längre inlägg än det här just nu. Gonatt allihopa!

håller tummarna!

Kan inte sluta tänka på hur underbart det skulle bli om Sara, min bästa kompis som bor i Mora, skulle flytta hit! Jag hoppas verkligen hon hittar nått ställe att bo på och att hon kommer in på fryshuset! Tänk dig Sara va underbart det skulle va om vi kunde träffas exakt när som helst! Inte behöva betala typ 600 spänn för att träffas 1 gång! Så fort jag tänker på det så får jag ett leende på läpparna. Sara du betyder verkligen allt för mig! Älskar dig med hela mitt hjärta hun <3 Vad skulle jag göra utan dig?
Om nån vet nånstans man kan bo, typ student lägenheter eller nån som hyr ut nått så skriv!


och så va de det här med rubriker..

Nån mer än jag som har det svårt att komma på rubriker? Tycker fan det är skit svårt! =O
Iallafall.. jag är fortfarande sjuk, men det börjar bli bättre nu iallafall, skönt det! Jag hatar verkligen att va sjuk! Man kan inte ut och springa, inte träffa kompisar och verkligen inte dansa! =(
Påtal om nått helt annat.. tror jag ska sluta kolla på lost. Det har blivit jätte konstigt och jag hänger verkligen inte med och fattar inte ett skit av det! Dom har ju typ gjort om den här sesongen så att man ser fram i framtiden till skillnad från förut när man såg tillbaka i tiden och man fick veta hur alla hade hamnat på just det planet som krashade, då fattade man MYCKE mer, nu sitter man som en fågelholk och fattar nada! Väldigt irriterande tycker jag.. nån som håller med? Elr nån som fattar den här sesongen och kan förklara?


en snabbis

Ska alldeles snart springa iväg och kolla på Lost<3 så det får bli ett kort och snabbt inlägg.. så ursäkta stavningen.
Idag vart ännu en dag hemma från skolan.. men jag åkte ändå till dansen för att bara kolla, men jag kunde inte hålla mig så jag dansa lite ändå, kanske inte så jätte bra för nu är jag lite sämre i förkylningen igen =/
nu ska jag springa och fixa en macka och bänka mig framför tvn =) hade bra alla!


rekord!

Igår hade jag 22 besökare på bloggen! Nytt rekord! =D
På tal om nått helt annat.. jag är fortfarande sjuk =( usch va jag hatar förkylningar! Har knappt sovit inatt för jag har hostat så jävla mycket. Blir nog bara att slappa och ligga och titta på tv å film idag.. åååjjhh! Jag som vill träna =( nej nu ska jag gå och fixa iordning lite frukt sallad, pappa handlade hem massa frukt igår(!!!), och sätta på en PIE film istället för att sitta här och klaga =)

OMG! xD

Hahahaha asså jag tror jag dör! Jag sitter här och skrattar så jag gråter!
Läs det
här så fattar ni nog! xD


Snyggaste bilden på Carola på länge! xD                                                             

image12

sjuukt sugen!

Kan inte nån komma hit med massa frukt till mig så att jag kan göra en mumsig fruktsallad? Jag är helt sjuuuukt sugen!

image11

Film?

Asså jag hara så sjuuukt tråkigt! Och jag har typ sett alla våra filmer.. behöver nått nytt, säg massa bra filmer! =D


sjuk :(

Ja då var jag sjuk igen då... Jag blir så jävla trött på alla dessa förkylningar! Har helt sjukt ont i halsen och hostar typ upp mina lungor snart känns det som! Och vi har ingen glass hemma heller! Gooosh va allt suger just nu! Får väll ta bussen till affären elr nått och köpa lite, för glass är faktist bra när man har ont i halsen, det kyler typ ner.
Nej nu ska jag gå och lägga mig i min säng och kolla på film, om nån annan också är hemma och har tråkigt så kan ni ju slå en signal.


mkt på sistonde

Jag vet att det börjar bli tjatigt med alla mina ursäkter om varför jag inte skriver i bloggen så ofta, men nu har jag verkligen inte haft tid. Har pluggat järnet hela veckan och sen nu i helgen så har vi målat mitt rum så datorn har varit inknuffad i ett hörn med massa grejer ivägen. Kan bara säga förlåt =/ Men nu ska jag försöka skriva lite oftare i bloggen pga allt tjat från mina kära vänner som jämt läser den =)