make one million

Sitter för tillfället i datasalen och skriver en fördjupning om Kuba. Its sucks!
Jag har sprungit runt i en rosa peruk och ett par glas ögon som är helt cp och halft trasiga så jag såg lite sne knullad ut om vi säger så! Hahaha! 
Nu måste jag stänga ner innan min lärare ser att jag skriver i bloggen.. tror inte hon blir så glad på mig då..
Efter skolan drar det iallafall av upp till Dalarna, FYFAAAAN va kul jag ska ha! Ikväll kommer nog bli en kväll jag inte kmr glömma! Sen imorgon på morgonen åker jag tillbaka till Stockholm och har 4 shower och sen är det 4 shower på lördag. Fullt schema!  


this is killing me

Var sjuk heeela förra veckan, och det verkar inte vilja ge med sig. Var faktist i skolan igår men jag kände mig sämre imorse när jag vaknade så jag stannade hemma.
Igår var jag i skolan som sagt, det var en lång dag och slutade halv 4. Tog sällskap av Marcus,Ida och Terry till Bromma där våra vägar gick åt olika håll. Dom skulle in till stan och jag drog till dansen, jag hann slänga i mig en cesarsallad "stavning på cesar?" sen började lektionen, och den vart längre än vad vi brukar ha. Vi gick över tiden med 1 halvtimme ungefär men sen fick vi gå hem, även fast jag gärna hade stannat längre hihi. Jag och Helena drog och mötte Marcus,Ida, Terry, Elin och Micke sen blev det bajsstranden för vår del. Vi satt med musik och sjöng, snackade och hade allmänt mys. Efter ett tag kom även Vicko, och då var det självklart dags att sjunga Lejonkungen den där hakkunamatata hahah. Vi är friska i huvet! (Y) Jag tog sällskap med Helena och Micke ut till bussen men Helena dissade oss efter halva vägen.
Dagens humör då.. arg och sur för jag aldrig blir frisk! Jag blir tokig på det här! Uschhhh!



Veckans låt!



Broken hearted girl - Beyonce

Boys know exactly how to use their charm

Jag mår inte bra nånstans. Hostar, ont i halsen,öronen och hela kroppen. Blää va jag bara vill bli frisk! Värktabletterna fungerar ju inte heller! USCH USCH USCH...
Men som ni nog förstår kommer det inte bli så mycket bloggande förens jag är frisk, för just nu för tillfället ligger jag deckad i soffan hela dagarna och jag gick hit till datan med otroligt tunga steg bara för att göra en liten update.
Men nej, nu blir det soffa,film,halstabletter, alvedon och Tequila"min katt" <3

skrik ända nere från tårna: woooweej

Vaknade för 10 minuter sen och kände att det inte var rätt dag att gå till skolan på. Det känns som om någon har slagit och sparkat på mig i flera timmar och sen hängt 3 ton vikter på min kropp, dessutom har jag skiiiiit ont i halsen och tror att jag även har feber för det känns som att jag kokar!

Ska gå och käka lite frukost nu. Skriver lite senare idag hur helgen varit, tex globen ;)

Peace

.



or will it?

prison gates wont open up for me

DAGEN: Misär, misär och åter misär! Ville bara hem från skolan idag, men jag var duktig och stannade och kämpade på. Ovanligt för att vara jag.. Men jag slapp iallafall gymnastiken som stod sist på schemat. Jag åkte hem då och vart lite pepp av ett gulligt sms jag fick. Hihi. Ikväll blir det stenbrottet med lite flk, vet inte exakt vilka som ska dit men jag,Ida,Helena, Micke och Marcus så långt jag vet.
Måste bara tillägga: JAG HATAR MYGGOR! Dom har typ invaderat mitt rum! Vet inte hur många bett jag har känt bara den senatse kvarten! FÖRSVINN!!!! Det är en av de negativa sakerna med sommaren... och fästingar och andra små kryp såklart..

Nu ska jag gå och äta grillat på vår soliga altan! Fan nu vart jag lite gladare tror jag! =)

what if i wanted to break?

Blir ett kort inlägg idag för jag ska gå och sova om bara någon minut, är jätte trött för vi hade 2 timmars dans träning idag och finslipade alla detaljer till Lördag. För er som missat så ska jag och min dans grupp dansa på finalen i innebandy SM i globen. WOHO förövrigt!
Idag har humöret varit upp och ner för jag har både varit otroligt sur och grinig för jag blir så jävla besviken på vissa, nämner inga namn, men samtidigt har jag varit övertrött och när jag är det så blir jag helt speedad och härjar som fan. Så det har varit en riktig ber-o-dal bana idag!

Jag blev föresten Dressprincess idag, hahah fattar inte hur fan jag kunde bli de men jaja tack Millan <3 "bara dom i vår skola som förstår vad dressprincess innebär och orkar inte förklara för er andra, ja jag vet att jag är lat.."

partywomen

Kom hem från Dalarna igår, min laptop har gått sönder och mammas dator funkade inte så det är därför det varit så dålig uppdatering under lovet. Jag har för det mesta varit med Linnea och vi har varit med en massa folk. Jag har verkligen haft skit kul!
Idag åkte jag och Olivia in till stan och hämtade min bal klänning, goooooosh va jag älskar den! Vet inte om det kommer komma en bild i bloggen på den.. för jag vill inte att någon ska se den förens balen men samtidigt så om jag lägger ut en bild vet ju folk att jag har den och ingen annan kommer köpa den. Men fan jag vet inte...


apologize

Var inne i stan idag med farmor, vi köpte en massa kläder till mig och en bal klänning. Sen var det dax för träning med crewet, vi bestämde att vi skulle ha en extra träning imorgon i 2 ½ timme. Efter det drar jag in till centralen och åker upp till dalarna.

Jag är otroligt trött och måste dessutom packa så tucär blir det här inlägget inte längre än såhär.

rädslan skrämmer mig inte längre

Jag har kommit över min egna rädsla för att stå inför människor och sjunga!! Dansa inför hur mycket människor är absolut inga problem för det är jag så van med, men sjunga USCH!
Vi hade vår show i skolan idag, temat var Soul With A Capital S! Så vi hade en kör, ett band, solister och dansare som framförde en massa låtar, soul såklart. Jag och min kompis Helena som även ingår i mitt dans crew, vi gjorde en koreografi till en låt som en av våra närmsta kompisar sjöng solo på, vi fick en massa lärare att gråta och även rektorn och det är tydligen inte ofta hon gråter! Haha så söta när dom kom fram och bah "guuuud va stolta vi är över er! Så jäkla kul att se hur duktiga ni är!". Och alla elever som kom fram till mig på lunchen och förklara hur JÄVLA duktiga jag och Helena är, jag blir så otroligt rörd och glad när jag hör sånt!
På näst sista låten på sista showen som var för föräldrar, när dom sjöng låten thats what friends are for, stod jag och Bea bakom kulisserna och så slog det mig.. det här var vår sista vår show i vår skola, i sommar splittras vi ju förfan!! Jag sa det till Bea och vi båda börja nästan gråta, och jag gråter nästan aldrig! Sen skulle jag gå och säga hejdå till min musik lärare som slutar nu och kommer inte ha oss efter påsk så börja jag nästan oxå gråta, VA VAR DET FÖR FEL PÅ MIG IDAG?! Kände knappt igen mig själv! Men ett STORT tack till Johanna, min musiklärare, som hjälpt mig så otroligt mycket och tack för att du lyckades tjata upp mig idag på den där jävla scen och SJUNG, utan ditt tjat hade jag aldrig ställt mig på den där scenen och sjungt inför hela skolan. Du fick mig verkligen att komma över en av mina värsta rädslor!
Efter showen vart jag med bjuden på fest och grejer, men kände mig inte alls fest sugen så jag beslutade mig att bara vara hemma idag och ta det otroligt lugnt och kolla film.

Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra.. men det visar sig!

Hade genrep hela dagen igår och sen när jag kom hem efter dansträningen på kvällen bänka jag i soffan och kollade på Leksand-AIK. AIK vann!! WOHOOOO. Va var det du sa Martin? Skulle inte ni vinna eftersom nu var ni på er hem arena? Höhö!

Nu blir det film och natur godis <3

shake your money maker

UNDERBART VÄDER IDAG!! Blir så glad och posetiv när jag vaknar och ser att det är ljust redan vid halv 8 tiden, man går ut och ser att himlen är alldeles blå och solen skiner när man har rast så man kan sitta ute istället för att sitta inne och löka! Wonderful!
På EVA passet fortsatte jag och Helena med våran koreografi till vår showen som vår skola har på fredag, vi har satt ihop den på sammanlagt ca 2 timmar, så visst finns det vissa grejer som kunde vara bättre men den blev ganska bra tycker jag. Imorgon är det repetion hela dagen och på Fredag har vi 3 olika shower så man kan på sätt och vis säga att jag redan fått påsklov. Efter repet imorgon så blir det stan och handla lite kläder till showen.
Nästa vecka är det ju påsklov, blir att va hemma hos pappa till Onsdag tror jag sen åker jag nog och till mamma och hälsar på alla där. Skööjj!

Måste bara tillägga att jag hatar 1 april, vet inte hur många gånger jag blivit lurad idag!! </3