fullt upp..

förlåt att jag inte har skrivit på ett tag nu.. men jag har inte haft tid. I fredags åkte jag upp till Rättvik och festade med Sara och mora-folket sen sov jag hos henne =) Sen har jag jobbat hela den här veckan.. från 6 till 9 ungefär =/  så drf har jag inte kunna skriva.
Ska kanske till kupolen med Joppä och Lina idag, vi får se hur det blir =)
nu måste jag fortsätta jobba... byye

dålig uppdatering

Har inte haft tid att skriva dom senaste två dagarna för det har vart jätte mkt läxor. Men jag ska iväg på min dans nu, så jag kanske skiver nått ikväll.. vi får se om jag har tid.

palla...

Jag orkar inte skriva nått just nu vad jag har gjort idag.. eller, vad finns det och berätta?? det ända jag har gjort är typ att jag va en stund hos farmor och farfar och käka middag där typ, men annars har jag bara vart hemma och trökat..

Ipod <3

Nu har jag fixat min ipod.. så jag är fett gláá nu ! =D

Ipod jävel!
Min Ipod nano laggade sönder precis! Jag glömde att stänga av den innan jag koppla in den i datorn, så den typ har hängt sig totalt! Nån som vet hur man gör för att få igång den? =S Pappa säger att jag bara ska låta den ligga så kommer batterierna ta slut och då äre ju bara att ladda den igen och starta den.. äre så? asså jag har fett panik! Den är liksom skit ny, fick den i julklapp av farmor och farfar, tänk om jag har sabbat den totalt? =O gaah!!! Nån som kan hjälpa mej och ge mej nått tips hur jag ska göra??

saknar PB!

Kan inte bara Prison Break börja snart?! Nån som vet när det börjar?? JAG MÅSTE VETA!! gaah! jag står inte ut att vänta längre! 


va trött man blir!

När man väl är sjuk, så blir man såklart sjuk när allt roligt händer! Skulle igentligen på snowboard tävling idag, men jag får inte för pappa för att jag är sjuk =( FAAN! ='( Jag ville verkligen dit juh!! Jaja, det finns inte så mycket jag kan göra åt det just nu.. sånt händer ibland, de är juh igentligen bara att bita ihop.


ge mej?!

Hittade dessa SUPER SNYGGA tröjor när jag kolla runt lite på nätet. Men jag kan inte bestämma mig vilken jag ska köpa.. hm.. va tycker ni??


                      

Olivia,hun<3

Olivia, du ska veta att jag älskar dej med hela mitt hjärta! Och du ska veta att jag ALLTID finns här för dej! Jag skulle lätt kunna ligga och prata med dej i telefon en hel natt till om det skulle behövas! Jag vet exakt hur de känns för dej just nu, men de vet du ju redan. Jag tänker verkligen ställa upp för dej nu när det är som det är, för ingen gjorde det när jag va i din sits.. ingen brydde sej, men jag tänker verkligen bry mej! Älskar dej mest i världen gumman <33

bra filmer

Jag har sett ALLA filmer vi har här hemma nu, och jag har tröttnat ganska rejält på dom! Nån som kan tipsa om nån super bra film som man kan glo på? jag vill ha jätte många tips nu! =)

trååk!

Har så sjukt tråkigt! Är hemma från skolan idag också, kände mig jäätte trött i kroppen i morse. Jag vakna kvart i 8 i morse, så jag gick upp och satte igång med att göra alla läxor, så nu är jag nästan klar med allt. Skönt! Men ingen annan är ju hemma, så jag har verkligen INGENTING att göra! Jag hoppas på att Kimmy vaknar snart och kommer in på msn och är lite social med mig för han skulle också vara hemma idag för han är sjuk precis som jag  =(  De blir ingen dans idag heller, de känns verkligen inge bra! För jag missade träningen med dom här två grupperna jag skulle dansat med idag förra veckan också =/ så jag har ingen aning om hur långt dom har kommit på koreografin =/  ÅÅNGEST!! Det kommer typ bli jätte jobbigt att lära in 2 helt nya koreografier på 1 vecka, dessutom så måste Helena,Olivia eller Tp visa mej vad dom la på i vår andra koreografi, träningen igår med en annan grupp som jag missade =/ Om de är nån som inte riktigt hänger med så är det så att jag dansar i 3 olika dans grupper, Helena går också i dom här 3 grupperna med mig, men Olivia och Tp går bara i 1 av våra grupper.. lite komplicerat kanske, inte vet jag =P

=) <3

skriv det du önskar dig av mig på alla hjärtans dag:


1. en puss
2. en puss & en kram
3. en kyss & kram
4. ett strul
5. en bio kväll
6. en kram
7. en ros
8. vänskap & en kram
9. förhållande
10. en myskväll
11. en rolig dag på stan
12. godis
13. äta godis ur min mun
14. du gör armhävningar, & jag ligger under dig & du får en kyss varje gång du kommer ner
15. ett "Alla hjärtans dag" kort

Julia <3

Jag saknar min Juuwla! =( Hon är såå himla söt! Alltid när man känner att man inte är så där jätte glad, så kommer hon alltid och säger nått super gulligt så jag känner sig lite bättre, Jag älskar henne =) tack för att du finns älskling <3

ingen dans :'(

Eftersom jag är hemma idag igen från skolan pga förkylning så blir det ingen dans ikväll. Faan va tråkigt =( Jaja det är bara att bita ihop och gilla läget.

2900 happiness

ganska bra program faktist, men jag fattar absolut ingenting av vad dom säger! =P haha


sjuk :(

andra dagen jag är hemma från skolan nu pga av förkylning. Jag hoppas verkligen att jag är tillräckligt frisk imorn så jag kan dansa, vill verkligen inte missa de!  fuck förkylningar asså!

i farten..

när vi ändå håller på så får d bli en till bild som är omgjord av mig =)
image6

photoshop<3

de är bra att photo shop finns när man har tråkigt =)
här är en bild jag gjort om, så de vart två jag =)
image5


bästa helgen på länge!

jag har haft helt sjukt kul den här helgen! måste verkligen berätta! =D
Fredag: Jag och Olivia slutade tidigt, så vi åkte till Linneas skola för Olivia skulle sno lite pengar av henne, men d blev att vi väntade där till hon slutade. Sen åkte vi in till Solna för Olivia skulle köpa nytt smink och örhängen. Sen åkte vi tillbaka hem, elr vi åkte till Linnea rättare sagt, där vi åt en jääätte god middag och fixade oss. Sen bar det av till bromma festen! =) Vi dansade som bara den! De va helt sjukt kul! =D sen när vi skulle hem så missade vi bussen och var tvugna att gå en bra bit på typ 20 minuter för att hinna med en annan buss, men vi hann som tur va. Sen vart det att jag slagga hos min underbara Olivia, Linnea sov också där =)
Lördag: vaknade upp med en trött Linnea och Olivia brevid mig, jag va inte heller så pigg om man säger så. sen kom pappa och hämta mig och vi skjutsade hem Linnea. Jag hann bara vara hemma ett tag innan jag och Olivia bestämde att hon skulle sova hos mig och att vi skulle ha mys kväll och titta på film och tjocka på popcorn =) De va mys =)

Tack Linnea och Olivia för en underbar helg =) <3


tillbaka efter lång tid..

Nu har allt omkring mig lugnat ner sig, och jag har fått till allt i skolan, så nu har jag bestämmt mej för att jag ska ta och börja blogga igen, lite pga kompisars tjat också =)