onetwofiveseven

Ska på släkt middag nu, igår var det party. Mer än så säger jag inte för tillfället. Slänger in ett inlägg senare ikväll.

Peace


we can run away

Var ute med båten hela dagen igår och badat och bara chillat i solen. Därför jag skriver inlägget jag lovade först nu.
Dygnandet med Julia då.. emh. Det gick väll som det gick. Jag somnade klockan 6, men Julia den jeeeven svek redan vid halv 5. Sååå besviken på dig Julia! ;O
Vaknade för inte så länge sen och nu äre snart dags att dra sig bort mot älskade Råsunda! Jag och svikar-Julia ska kolla på AIK-Gais.

Detta blev ett otroligt långt och intressant inlägg.. ellernått. Men måste kila iväg nu och fixa mig lite innan jag drar.

Peace

4124

Ja jag och Julia försökte dygna, men berättar imorgon hur det gick.. För nu ska jag hoppa i slafen. Är jääätte trött verkligen.
Be right Back.. imorgon.


Du kan gör ALLT du vill göra, den ända som står i din väg är du själv..!


keep on going

Både jag och Julia är fortfarande vakna. Eller Julia nickar till lite då och då, men då slår jag till henne på pannan så hon vaknar Haha jag är så snäll! Vi har än så länge kollat på Vi hade iallafall tur med vädret, Björn Gustavssons DVD, Where the fuck is santa? och Gran torino. You,me and dupree är på rullning för tillfället så ska åter gå till den nu.

Jag bara SKA va uppe till minst 8 !

dygna

Julia kom hit nyss! wiho. Vi ska typ kolla film hela natten och dygna "?". Får se hur det går med dygnandet.. men film blir det iallafall. Julia har med sig massa filmer och jag har ju en massa här hemma också. Så det kommer nog bli tummen upp!

Nej nu ska vi gå och sätta på första filmen.
Peace

music is my drug





Underbar låt <3

Saknar mina bebbisar


Ayla

Jag och Ayla


Akke (så fult att hans öra lagt sig åt fel håll! hahaha)


När jag kommer hem till Borlänge igen så blir det hård träning i Freestyle med Ayla och ska även börja träna Agility med min lilla bebbis Akke. Ska ju på intstruktör utbildning i freestyle i Oktober, och då måste Ayla va i form annars blir det fan pinsamt! hahah. Hård träning som gäller som sagt.

your guardian angel

Var jätte sugen på att dra iväg på fest eller åtminstonde träffa folk idag. Men vet inte hur det blir av det.. Jag har ont i huvudet och otroligt ont i ryggen. Ibland måste man ju faktist ta hälsan först!
Imorgon kommer Idiliinen hem, wiho!

Nu ska jag gå och kolla film och laga mig lite mat.
Peace

Tillfällig design.

Har gjort en ny header och bakgrund. Men dom är bara tillfälliga! Håller på med annan men det tar lite tid för jag blir aldrig nöjd. Men den kommer förhoppningsvis inom kort! Känner bara att jag är så trött på den designen jag har nu, så nu blire lite neeew!
Men säg gärna till va ni tycker om den tillfälliga designen oxå!

Kärlek

Nu blir det att kolla bäästa filmen! <3


ouppsii



Lyckades fånga låtsasbror när han åkte i. HÖHÖHÖ ! kolla hans min! hahahahahahahaha


klicka på bilden för större variant 


I know you want me

Det har varit full fart nästan varje dag ända sen jag kom till Pappa. Åkt jätte mycket båt och vatten skidor och sånna stuffs. En dag förra veckan kom Julia hit och vi åkte ring bakom båten, och shiiiit va vi flög när vi åkte av. Tror jag gjorde 5 kullerbuttor på vatten ytan en av gångerna.. eller det kändes som det iallafall! Men det skrämde oss inte utan vi åkte mer och mer och voltade mer och mer. Haha!
Har även umgåts med Helena, Elin och Ida. Mina underbara brudar <3 En kväll grilla vi med massa kill kompisar till Helenas pojkvän, det var super trevligt! Har inte blivit så mycket fest än så länge, vi har mest chillirillat.
Ska iväg till Rotebro idag, blir att sova där och så kommer jag hem till pappa imorgon igen.
Jag saknar faktist inte min lägenhet så mycket.. kanske för att det finns någon här som lagar maten så jag slipper (A) haha nej men jag har liiite hem längtan till lägenheten, men samtidigt ganska skönt att va "hemma". Kul har jag iallafall, har saknat alla jätte mycket!

Men nej nu ska jag ta och plocka ihop lite grejjer och sen börja dra mig mot Rotebro.

Peace

<3


Jag gick i ett kvarter idag, som en gång va min hela värld.

Allting var ju lättare då, men ingenting kan bli var det var..

Lägenhets bilder

Eftersom jag har en "trogenläsare" som vill se bilder på lägenheten så får jag väll lägga upp dom. Men de är bara ett problem, jag har bilderna på min laptop.. och den har jag inte med hit hem till pappa. Så bilderna kommer när jag kommer hem till Borlänge igen. Tuvär.

Så cooooolt!



Nån som har lust att lära mig? =D

im so taggad!

Wihoooo äntligen lördag. Idag blire parken!
Håller för tillfället på att laga lite lunch, sen ska jag packa sista grejerna och börja dra mig mot tåget. Ska hem till Sofia ett tag innan parken öppnar. Ouff va kul det ska bli! Har verkligen längtat.
MEN VAFAN! nu regnar det igen!! För ca 10 minuter sen var det jätte fint väder och förhoppningarna inför kvällen blev ännu bättre.. men nu vart jag besviken. ÄCKEL VÄDER! Fyfaan säger jag bara.
Nej nu ska jag äta.

Imorgon blir det Stockholm =)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)


i dont know you any more..

"Borlänge fick enligt SMHI mest regn i Europa igår, med 70,9 millimeter"
Hej det regnar i Borlänge!
-.-

 



Ska duscha och fixa lite nu.. skriver kanske senare..

och ja bilder på lägenheten kommer snarast! :)


im no angel

Jag kommer inte blogga så mycket nu under sommarlovet. Har känt dom här veckorna att man hinner inte med det för man har hela tiden massa annat för sig, och dessutom har ju jag en lägenhet jag måste se efter.. nu finns det ingen annan som gör all städning och så som det var när man bodde hemma.. nu ligger ju allt det ansvaret på mig. Så ja, jag har ganska mycket för mig just nu.. så därför kommer jag bara uppdatera ibland.
Nästa söndag åker jag hem till stockholm iallafall. Yeeey äntligen få träffa pappa igen, jag har saknat honom jätte mkt ! ;( paaaaappsen<333333
Nu ska jag hänga tvätt och lägga i mer i tvätt maskinen.
Pöööss